Lancelot Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Co může způsobovat, že je slyšet v autě obíhání chladicího média při zapnuté klimatizaci? Nechával jsem ji doplnit, chvilku to nedělalo (ale nebyl takový hic) a teď to dělá zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Nejčastěji to dělá když je málo chladiva někde bude asi únik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 to ale musí být, uvnitř auta (v kabině) prakticky žádný rozvod není, v hlouby palubky (v topení) je jen utopený výměník, zvláštní, že to je slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Mel jsem podobny problem, pri zapnuti klimatizace jako by bylo slyset takove syceni. Po nejake dobe klimatizace prestala chladit uplne. Nechal jsem klimu naplnit, bylo tam jen 10 gramu media + pridat UV kontrastni latku pro zjisteni uniku. Po 11 dnech uniklo kolem 250 gramu media pres vadny tlakovy spinac klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Taky jsem ji nechával doplňovat, a médium je tam taky. Takže by teď neměl být problém najít netěsnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Ahoj, minulý týden jsem zaznamenal podivný zvuk, takové šumění nebo šelestění, je slyšet v interieru a dělá to klimatizace. Když jí vypnu a běží jen větrák, tak to zmizí. Jinak vše funguje jak má, klima chladí. Nedokáže mě někdo navést kde hledat problém? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 zřejmě málo chladiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Z toho si nic nedělej tak mi to tak šustilo. Klima chladí v pořádku. Nakonec jsem se rozhodl jit na doplnění chladiva ale i po doplnění mi to šelestí. Sice ne tak moc ale děje se to. Prostě to už ignoruju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 šustění často dělá nedostatek chladiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 OK, díky, nechám to zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romansoliss Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 AR1, muzes pak prosim napsat, jak si dopad? Mam ten samy problem. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jj, dám potom vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barry2009 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Mám úplně ten samý problém, ale už jsem si přišel jako blázen (jestli se mi to nezdá náhodou) tak kdybyste to někdo odhalil tak dejte prosím vědět. Mám ještě kdyžtak do konce roku v záruce :-) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) robi to aj mne, a myslel som si ze to bude nedostatkom chladiva. uz mam v plane ist aj tak na cistenie ozonom a tiez komplet vymenu chladiva, tak potom dam vediet. edit: v piatok som objednany na to cistenie a vymenu chladiva, tak potom napisem ci to sumenie prestalo, alebo to nema na to vplyv Editováno: 10. Srpen 2015, autor: matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 určitě to přestane neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Já se nedovolal do servisu, v pátek bych na to měl taky čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Už jsem to tady řešil http://forum.skodahome.cz/topic/129666-klimatizace-%C5%A1ust%C4%9Bn%C3%AD-m%C3%A9dia-p%C5%99i-zapnut%C3%A9-ac/ a šustí to stále, takže buď v servisu kecají co se týče doplnění, nebo je něco špatně. Tipuji to na první možnost, protože v servise to mají většinou na háku a tvrdí, jak jsou všechny zvuky normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 (editace) U mě vyřešeno. Vytaženo 310g (tj to co bylo v autě) a doplněno jestli jsem dobře viděl 550g. Šelestění přestalo, jezdil jsem po tom asi ještě hodinu. A náhodou mi dnes volal bratr, že ten zvuk mu klima na Oct dělala taky a taky vyřešeno doplněním. Editováno: 14. Srpen 2015, autor: AR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 presne tak, u mna podobne, mal som tam iba 7g oleja a nieco okolo 300g chladiva. vytiahnute, vakuovy test a doplnene 20g oleja a asi 535g chladiva. sumenie uplne prestalo, otestovane niekolko hodinovou jazdou s klimou. inac nebol som s tym v servise, ale v jednej firme v ke s ktorou mam zatial dobre skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Mne to robí od novoty,že by tam bolo od výroby málo chladiva? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 (editace) Ahoj, tak u mě nevyřešeno. Zase šelest, tak jsem zajel na servis a doplnili 500g, tj skoro celou náplň. A že to podle toho plnícího přístroje neutíká. Tak jim říkám že je to asi fór, že když doplnili půl kila, tak to evidentně utíká a že to už plním podruhé. Tak tam foukli UV, po týdnu kontrola a výsledek - nenašli jsme únik. Je nějaký typický problém, kde bych mohl sám hledat? Editováno: 20. Květen 2016, autor: AR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 kdyby chybělo 500g tak se klima ani nepustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tak se třeba "nepustila", asi mi uniká smysl tvého sdělení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 tam chyběla skoro celá náplň.. Wittmann tím chtěl říct, že při úniku takového množství se kompresor ani nesepne. Každopádně tam někde budeš mít únik, co je to za servis? zkusil bych jinde. Tolik chladiva se neztratí z normálního auta za 10 let provozu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 hen ten: http://www.auto-rada.cz/ Ono je přeci jedno jestli se spustil nebo ne (a když bud chtít prudit, tak řeknu že spustil, protože to pořád ještě chladilo). Je jasný že to utíká jako prase tak bych si koupil ty brejle a zkusil pohledat. Ale nevím na co se zaměřit. Nebo, při takovém úniku, jestli nebude problém někde jinde než v úniku ven. Ale po týdnu plný stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.