Přejít na obsah

Barry2009

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Barry2009

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj kluci, trápí mě, a mojí přítelkyni, která má problém s krční páteří, úplně to samé. Měl jsem před SII fabii první generace a tam jsem to měl a tak jsem si říkal, že to bude jen rozdíl výbav u Supa a říkal jsem si, že řeknu jen servisákovi a lepší hlav.opěrky a teď jsem teochu zděšený!!! Chcete mi říct, že to Superb nemá ani třeba v L&K výbavě?
  2. Mám úplně ten samý problém, ale už jsem si přišel jako blázen (jestli se mi to nezdá náhodou) tak kdybyste to někdo odhalil tak dejte prosím vědět. Mám ještě kdyžtak do konce roku v záruce :-) Dík
  3. Jasný, souhlasím. Příště dám větší pozor. ;-)
  4. Omlouvám se. Klidně to smaž- myslel jsme to dobře a asi jsem špatně hledal, když jsem se specificky po tomhle tématu koukal.
  5. Ahoj kluci, Vím, že se to tady na pár tématech už řešilo, ale rozhodl jsem se založit samostatné téma, aby to bylo trochu přehlednější a někdo kdo bude hledat tak rychle najde ;-) Nafotil jsem výměnu klasický žárovek ve zpětných zrcátkách za led žárovky http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/svetla-blikace-mlhovky/skoda-superb-08-power-led-osvetleni-nastupniho-prostoru-id:9031.eshop A protože jsem se s tím z úvodu docela trápil tak jsem to sem chtěl dát, abych eventuelně ušetřil nervy nějakému podobnému amatérovi, jako jsem já. Kdybyste měli jakýkoli dotaz tak neváhejte psát. rád poradím, jak budu moct. Omlouvám se za kvalitu fotek, ale nečekal jsem, že když začnu za světla tak skončím za tmy :-) Jinak mé zrcátka jsou elektrická, samozatmavovací, vyhřívaná.
×
×
  • Vytvořit nový...