Prašík Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Díky tohle přesně potřebuji. Junior sedí uprostřed a to místo pod nohama vypadá často špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Už je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ja ho mam tiez :-) Pri detoch super vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Máte někdo tyto? http://www.gumko.cz/gumko/eshop/44-1-GUMOVE-KOBERCE-PRESNE/873-4-Koberce-SKODA-GUMARNY-ZUBRI/5/382-Gumove-autokoberce-Skoda-RAPID-2012 Vypadají delší než originál a docela se mi líbí i design. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Sice je nemam, ale dle obrazku, ti bude stejne kapat z nohy na plynu bordel, nemluve o tom ze nemaji zadnou ochranu na odkladaci prostor pro nohu na leve strane! Takřka ideální má Woody na první straně, ale pořád tam chybí řádně zabezpečit prostor pod plynem... Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Pod plynem je to naprd, ale to musím vyřešit nějak jinak. levou noho mám normálně na podlaze, takže mě ten "nášlap" chybět nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Já to vyřešil dvěma kousky gumy na které jsem nalepil zespodu suchý zip. Jeden kousek mám jako nášlap na podběhu a druhý pod pedálama. Případná voda s bordelem steče až na ten spodní original. Sice to není žádná hitparáda ale je to funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) :-) Editováno: 12. Prosinec 2014, autor: Fezoj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kladivo Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 (editace) Gumové koberce z Autokelly o 6 cm delší než origo,akorát u plynu by to chtělo delší ale spokojenost. Editováno: 14. Září 2016, autor: Kladivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
38501 Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Ono kvůli té bouli pod plynovým pedálem nejde nic moc vymyslet. Nechal jsem si udělat textilní koberečky o kousek delší, ale ta boule se musela obejít, a tak to vypadá divně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto29 Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 V 15. 1. 2017 at 10:52, 38501 napsal: Ono kvůli té bouli pod plynovým pedálem nejde nic moc vymyslet. Nechal jsem si udělat textilní koberečky o kousek delší, ale ta boule se musela obejít, a tak to vypadá divně. vyzera to super.. kde si si to nechal urobit a co to stalo? chceli od Teba aj nejaky vzor? rad by som nieco podobne, pretoze teraz v zime mam s origo gumami v aute fakt brajgel, a mozem aj tie gumy vysypavat, stale sa to vrati tam,, kde nedosahuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ka.S Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Co takhle zajít do prodejny s kobercema, koupit kus zátěžového koberce a s pocitem dobře vykonané práce si koberečky vystříhat sám. Jde to i v paneláku. Tu je jen příklad koberce, jsou různé barvy i druhy. http://www.kralovstviinterieru.cz/zatezove-koberce-sire-2m/zatezove-koberce-rambo-6515-sire-2m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
38501 Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 před 6 hodinami, Peto29 napsal: vyzera to super.. kde si si to nechal urobit a co to stalo? chceli od Teba aj nejaky vzor? rad by som nieco podobne, pretoze teraz v zime mam s origo gumami v aute fakt brajgel, a mozem aj tie gumy vysypavat, stale sa to vrati tam,, kde nedosahuju.. Koberce dělali v AZauto s.r.o. (www.azauto.cz´). Jen přední koberečky 593,- Kč. Materiál Elegant tmavě šedý. Měl jsem pouze požadavek na prodloužené koberce. Pokud ti pomůže....byla to objednávka 1/53 z počátku ledna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Měl bych dotaz na majitele originálních gumových rohoží 5JB061550 jak si stojí co se týče výdrže? V našem autě po 7t km a 14ti měsících jsou již v místě paty dosti opotřebované. Nemá někdo zkušenost s novější variantou https://www.obautodily.cz/skoda-rapid-predni-celorocni-ochranne-interierove-koberce-original-2-ks-10669cz1507/ ? Kdybych nevěděl jak to v autosalonu dopadne, měl bych chuť to jít reklamovat - podobné opotřebení jsem zaznamenal u VW až po 250t km! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Ano i tuto statistiku sleduji foto na mých stránkách str.5, ne origo vydržely 3 roky a cca 70.000 km, origo tam budu mít 2 roky a 40.000 km a jsou v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Ono to bude taky rozdil kde je to najeto. Při vystupování a nastupování po 5 kilometrech budou víc opotřebované než při vystupování po 100 km. Já mám neorigo a po 40tis. Km skoro prodřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 přesně tak, záleží na hodně věcech, jak často člověk uklízí, jak často vystupuje, kde parkuje apod. Já měl po 3 letech, minimálního úklidu a denního ježdění vidět ošoupané části, ale nic hroznýho. 5 let dají cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 V porovnání s Octavií při stejném užívání (stejná váha, stejná velikost i druh boty), tak prostě ten Rapid má podřadnější tu gumu co se snáze ušoupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Já ty gumové vozil cca 2 měsíce a pak koupil origo textilní. Gumové jsem chtěl prodat jako "nové", ovšem po bližším zkoumání byla u řidiče už viditelně ošoupené místo od paty. Tak to teď mám v autě jen přes prosinec-únor a pak zase textilní. Ty pazvuky při mokré podrážce boty se nedají poslouchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 V 10.2.2018 na 10:33, Woody napsal: Ono to bude taky rozdil kde je to najeto. Při vystupování a nastupování po 5 kilometrech budou víc opotřebované než při vystupování po 100 km. Já mám neorigo a po 40tis. Km skoro prodřené. Koberce dostávají zátěž i při samotné jízdě zadní hranou boty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyjir Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Origos priblble kratké, kterej expert to projektoval? Prodloužil jsem podlepením. Odkládací koberec na nohu jsem také vlepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ka.S Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 (editace) Není to gumovej koberec ale lišta. Při brouzdání na allíku jsem narazil na tuto lištu a protože už mi jednou na HR dálnici zmizel lístek mezi přistrojovkou a čelním sklem, tak jsem ji objednal. Až dorazí tak namontuju a dám vědět. https://www.aliexpress.com/item/Car-Stickers-Dashboard-Sealing-Strips-goods-For-Mazda-Ford-Toyota-BMW-Audi-Hyundai-KIA-LADA-Universal/32897459853.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3e9f4c4dRI2LNH Editováno: 15. Březen 2019, autor: Ka.S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.