japezz Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Zdravím, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s výměnou tabletu, nebo nějakého podobného zařízení na místo originál rádia? případně jestli neexistuje nějaké podobné řešeni a nebo jestli to někdo by neuměl zabudovat. Něco jako je tady na tomto videu, jde mi spíše o ten rámeček jestli to nějaká firma nedělá na zakázku... http://www.youtube.com/watch?v=TBEYECAVSng Editováno: 10. Říjen 2014, autor: japezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Zkušenosti sice nemám, ale v ČR je pár prodejců podobných autorádií. Viděl jsem i model, kde vyndáš display a je z něj tablet. http://www.ahifi.cz/ramecek-autoradia-2din-skoda-octavia-ii-yeti.html A podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Co toto? http://www.alibaba.com/showroom/android-car-radio-with-gps-for-skoda-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 (editace) Ahoj.Tak já už testuju tablet v autě skoro půl roky a kromě toho že mám trošku problém s nabíjení tak zatím super!Tablet je asus fonepad protože se mi válel doma.Je to pořád beta verze 1.0.2 ale zatím naprosto funkční.Až vychytám nabíjení a usb otg host tak půjdu do tabletu 8.0inch aby nebyl vidět černý rameček kolem displeye.Příjem internetu a gps je super.Rychlost se nedá s kolumbusem vůbec srovnávat. Editováno: 15. Září 2014, autor: Hp530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 ..zaujímavá myšlienka .. nechápem prečo výrobcovia aut nedokážu priniesť do car audio niečo v kvalite tabletu ... aký máš problém s napájaním v zmysle prívodu elektriny alebo ?? používaš nejakú aplikáciu na uspávanie a rýchly wake - up, alebo vypínaš tablet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Idealní by bylo autonabíječku do prostoru za tablet.Ale musí se tahat kabely z pojistkové skríně a na to já nějak nemám invenci.Samozřejmě se k tomu jednou dostanu.Zatím je nabíjení přes usb z radia.Tablet se sám zapne při zapnuti kličku a uspí se po 5 minutách nečinosti.Tlačíko power je nepřístupné. Všichni straší že tablety nejsou stavěné na extremní teploty ale letošní leto uplně v pohodě tak čekám na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 17. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2014 No já spíš právě řeším to zabudování, chci aby to vypadalo že tam ten tablet patří, ne že to tam je udělané nějak na koleni v garáži. Na youtube je plno tuning videi, kde si udělají z nějakého kitu svoje vlastní rámečky, ten tablet tam pak úžasně sedí. Chci najít někoho, kdo to taky dokáže https://www.youtube.com/watch?v=zDThVZzVtqw https://www.youtube.com/watch?v=B0K-T3GSwEo https://www.youtube.com/watch?v=bUJ5wI12Cq4 https://www.youtube.com/watch?v=sod7pOTaHiY 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Idealní by bylo autonabíječku do prostoru za tablet.Ale musí se tahat kabely z pojistkové skríně a na to já nějak nemám invenci.Samozřejmě se k tomu jednou dostanu.Zatím je nabíjení přes usb z radia.Tablet se sám zapne při zapnuti kličku a uspí se po 5 minutách nečinosti.Tlačíko power je nepřístupné. Všichni straší že tablety nejsou stavěné na extremní teploty ale letošní leto uplně v pohodě tak čekám na zimu. Nemas foto ? Mne by zajimalo zda by slo nejak udelat zobrazovani parkovaku,climtrosku a pod . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 pls jaky interface kluci pouzivate z tabletu do auta ... jedeto pres bluetooth nebo jak... dik za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Takhle jsem to měl udělané až do pátku. V sobotu jsem to celé rozmr.... a zkusil jsem to udělat podle videa na yutube o par příspěvku výš.Docela jsem si naběhnul a to mám celkem dobře vybavenou dílnu.Celou sobotu a neděli jsem brousil,tmelil a zase brousil a výsledek je zatím nejasný.Myslím ale že to celý vyhodím a udělám to stejně jako to bylo. K něčemu to ale bylo,předělal jsem napajení.Je to krabička co dělá z 12v - 5v a 3000mah. Tablet je připojen přes aux k autorádiu.Internetová radia fungují ale signál je pořád špatný. Jestli by šli rozchodit parkováky nebo klima to vůbec netuším ale asi stěží. Editováno: 22. Září 2014, autor: Hp530 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 To Hp530: Kde si sehnal ten rámeček na ten tablet? co máš na prvním obrázku, myslím ten krycí v originálu Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ve skodovce.Je to rámeček od něčeho nebo k něčemu teď už nevím ale podle obrázku to určitě objednají.Bacha na odstín.A že to nevypadalo špatně co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Vypada to velice dobre. Skoda toho radia, to bych radeji nekam schoval (pokud ho ovsem pouzivas jen jako zesilovac). Jeste by to chtelo nejak doresit napojeni na CAN a zprovoznit nejake pokrocile funkce (predevsim parkovaci senzory a MF volant). Bylo by potreba na CAN pripojit neco (treba Arduino), co bude schopne data ze sbernice CAN preposlat na bluetooth. Pote nejak vymyslet, jak data na tabletu rozkodovat a delat patricne akce. Mozna na to uz nejake aplikace existuji, pripadne neco vymyslet. Ale to by byl beh na dlouhou trat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Radio jsem chtěl dát do kaslíku a poslouchat internetová radia ale jak už jsem psal signál je tragický,nehledě na datovou náročnost.Měl jsem už připravený rámeček na instalaci do kastlíku ale pak jsem to nedodělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Zatracene, kdyby to nekdo tady delal, tak si to hned objednam. Takovy iPad mini by byl skvely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Nasel jsem si to. Az prijde rapid tak objednam http://www.soundmanca.com/products/ipad-mini-float-mount-kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 No nevím jestli jsem viděl dobře ale za 250 dolaru no nevím.Hlavně moc nevím jak a kam to přiděláš.Až to budeš mít tak se pochlub.Ale super odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Dava se to do starych mercedesu, tak to by v tom byl cert, aby si cech neporadil Mam ipad a nepouzivam ho. Tak by se konecne vyuzil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Tak dnes mi přišel rámeček co jsem zničil.Je lepší než ten předtím,tablet tam pasuje bez uprav.Jen vložit uchytit a zapojit.Práce na 10 minut s pauzou na cigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Prosime o foto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Jasně rano až budu zapojovat nafotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 a kde jsi ten rámeček zakoupil? nevím zda objednat do OII tento rámeček, myslím že by tam nějaký tablet dobře padnul ... http://www.ahifi.cz/ramecek-autoradia-2din-skoda-octavia-ii-yeti.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Jediný rámeček co funguje je ten předposlední a poslední.7inch tablet paráda,ráno stopro nafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 kua uz nafot 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.