Květen 15, 201510 r Autor Sakra, já chci taky tablet do auta nechcete mi to někdo udělat taky tak pěkně, jen zaplatím :-)
Květen 15, 201510 r Tak tablet bez úhony přestal loňské léto i letošní zimu.Léto včetně dovolené v Itálii a zimu na chalupě v Maršově.Evidentně mu výkyvy teplot moc nevadí. Japezz,tak jak to mám já je otázka půl dne práce s dvěma přestávkami na kafe. Upraveno Květen 15, 201510 r od Hp530
Červen 25, 201510 r Autor To: Hp530, se nabízíš? :-) rád dojedu a za půl dne zas odjedu Bohužel jsem levý jak prase a sám to nesvedu ...
Červenec 13, 201510 r Jsem na tom blbě s časem.Každým dnem se má narodit potomek.Ale věnuji ti dvě hodinky a všechno ti ukážu a vysvětlím.Budeš se divit jak je to jednoduchý.Odkud jsi Upraveno Červenec 13, 201510 r od Hp530
Červenec 14, 201510 r Kdyz uz to budete delat zkuste poridit i dokumentaci pro ostatni :-) Upraveno Červenec 14, 201510 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Červenec 25, 201510 r Ahoj uz jste vyresily tu komunikaci volantu mam jednu apku ktera spolupracuje s ELM327 ale u mne nefakčí Můžete někdo vyzkoušet? http://uloz.to/xzMY6C13/car-bus-interface-v1-0-debug-apk Cekam jeste na raspbery s canbus...no uvidime ... a mate nekdo uz funkcní... Abych to udelal na pevno musi jit Climatronic, Parkovacky, multifunkcní volant, + diagnostika ... Tenhle to ma vyresene kouknete: https://www.youtube.com/watch?v=wFWrbkUUbqg Upraveno Červenec 25, 201510 r od jtfcobra
Červenec 25, 201510 r Nám z toho canbusu moc dat nelezlo.Bylo by to hrozně složitý na naprogramování a zapojení.To video je autorádio s androidem ne tablet.I když to je taky cesta.Záleží na kvalitě rádia.
Červenec 26, 201510 r Čekám na CAN BUS pro raspberry kde nápisů apku abude to moct číst climatronic parkovacky volant a další kravinky Nyní děláme launcher pouze pro nexus 7 - 2012
Červenec 26, 201510 r Měl by někdo zájem o rámečky do o2/o2face/fabia2/roomster? Bylo by to určené jen na nexus 7 (2012) Cena zatím jen odhadem kolem 599 Kč? Dále bych měl sadu napájení + USB host + zesilovač + konektor orginal zapojení (prozatím bez canbus volantu)
Červenec 27, 201510 r Hledám pár lidí co by to testovalo na měsíc by dostaly PREMIUM zdarma. Jedine co bych za to chtěl je co by jste tam chtěly vylepšovat v průběhu testu. Pokud by jste měly zajem na napistě na email info@cachweed.cz
Červenec 27, 201510 r A jak si představuješ že by to proběhlo?Myslím že tu není nikdo kdo má v autě nexuse připojenýho na diagnostiku,možná se ale pletu.
Červenec 27, 201510 r Nemusí to byt nutné nexus nyní dodelavam jenom měnu a funkce připravují napojeni na canbus Normalne stačí stáhnout aplikací a aktivují k testovacím uctum PREMIUM na mesic
Červenec 27, 201510 r a jak se to napojuje ? Do tabletu si stahnu app ale jak to komunikuje s autem - can busem ?
Červenec 27, 201510 r Možnost bude přes USB elm327 nebo Rapsbery s canbus nebo bluetooth elm327 nebo hexcan USB Zatím fakt vymyslime komunikaci rozumnou a hlavně za rozumnou cenu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.