Tadeášsuperb Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Omlouvám se jestli jestli se to to už řešilo a já kvůli tomu zakládám nové téma, ale jsem jsem to nový tak netuším co a jak. Mám problém a sice pořád mi vypadává zadní okénko, jde o to že ve spodní části má je ve sklu dírka tou se, když sklo zapadne do té plastové lišt, která s ním pohybuje, má prostrčit takový plastový kolík. Ten mi právě nestále vypadává zkoušel jsem ho roztahovat atd... ale pořád párkrát stáhnu a je to to samé sklo vypadne, napadlo mě dát tam nějakou plastovou matku třeba, když jsem se ptal v prodejnách dílů, tak mi vůbec neporadili ani nevěděli co myslím Kdyby někdo měl zkušenost, jak řešit prosím napiště díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brli666 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 cabas,delal jsem to kamosovi ten mel ten samej problem,jemu se ten kolik uplne rozpadl tak jsem tam dal 8 sroub na nej navlikl kus gumove hadicky a lehounce dotahl matku,a jeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 to tieto cigánske riešenia nemyslíte vážne ?! ten kolík treba kúpiť nový č.d. 6N0839511 demontovať tapacír , starý kolík , sťahovačku , do skla nasadiť kolík nový , poskladať sťahovačku a zacvaknúť okno ... riešenie na pol hodinu roboty a 15kč ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brli666 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 menit umi kazdej trouba,to si muzu zajet s kazdou kravinou do autorizaku a budu vydelavat jenom na auto,ale opravit,to je jina a verim tomu ze ten sroub tam vydrzi veky nez nejaky plast,kolik co casem stvrdne a upadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Na tejto myšlienke sa nedá ani zasmiať ...Hold tá doba tak aj vyzerá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.