Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tvoje auto?

Ale at tady nepisu jen mimo tema tak tady jsou servisni intervaly i ten muj

Neměj péči, takový prase, abych jezdil na olej 50tkm (a dle videa i 90tkm) opravdu nejsem!

Tvé intervaly mě opravdu nezajímaj, jen trošku lituju člověka, který po tobě koupí auto.

Upraveno od Pawouk
Upravena citace.

Ja ho prodavat nebudu, jsem s nim spokojeny. To tve urcite tolik nenajede.... A s tim prasetem pozor, tak muzes mluvit doma a ne tady.

Jo a stale se jen opakujes. To tu nemusis ani psat.

Upraveno od petan76

Doufám, že někteří lidé začnou někdy přemýšlet hlavou ...

(čekám odpověď typu - začni přemýšlet sám nad sebou atd.) Na to již nebudu opravdu reagovat. Přeji mnoho ujetých km.

vážne nechápem o čo ti ide  :kol-32:

• 5 měsíců později...

Zdravím! :) Potřebuji urgentní pomoc. Neví tu někdo přesný postup servisní prohlídky Octavie RS 1,8T 1. generace? Mám to jako ročníkovou práci ve škole a uzávěrka je dnes do půlnoci. Pomozte mi prosím :)

To je fakt. :D Ale děkuju Pawouku :)

• 11 měsíců později...

Ahoj.

Zhruba před 3/4 rokem jsem měnil olej v mé octavii I 1,9 TDi r.v. 2002. Od té doby najeto cca 6 tis. km (moc s ní nejezdím, mám služební vůz). Servisní interval klasicky vynulován. Při otočení klíčkem se mi objevuje hláška "servis 1500 km", což by znamenalo výměnu oleje při cca 7500 km. Z jakého důvodu se objevuje tato hláška, když je nastavený pevný interval na 15000 km? Může to mít nějakou souvislost s provozními podmínkami? Občas auto stojí v garáži i 3 týdny. Pokud někdo víte o co jde, budu rád za vysvětlení. Díky

Záleží aj na okolnostiach pri akých auto funguje. Časté štarty, jazda na krátke vzdialenosti po meste , za studena a podobne.

Nastavil si  po výměně oleje jak servisní interval tak i interval na výměnu oleje?  Já bych řekl že ne.

tak tak, jak píše KaJe.

Intervaly jsou 2 - jeden pro olej a druhý pro "servis". Každý se nuluje samostatně.

T.

tak tak, jak píše KaJe.

Intervaly jsou 2 - jeden pro olej a druhý pro "servis". Každý se nuluje samostatně.

T.

No vynuloval jsem to kombinací tlačítek na přístrojovce. Předpokládal jsem že se nulují oba intervaly současně. Mohu se zeptat jak se nuluje ten druhý? Díky

• 1 rok později...

Má někdo odkaz, kde jsou přehledně popsány všechny servisní intervaly které by se během provozu neměly zanedbávat ?

Kdybys hledal a nezakládal duplicitní téma, našel bys toto, se kterým jsem to spojil. Najdeš tady, co potřebuješ.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.