Listopad 11, 201410 r Lanny: dlouho jsi se neozval a těžko jsem hledal zdejší vlákno, nebylo by lepší to dát přímo do srazů Supů, aby to bylo více dostupné. Je sice pravda, že kdo chce tak si to najde, tak to ber jen jako můj nápad.
Listopad 12, 201410 r Autor Jdu se na to podívat a když tak to dám i do sekce "srazy". Musím to dát dnes dohromady - za měsíc se už pomalu budeme připravovat na pěknej večer.
Listopad 12, 201410 r Autor To Rubin: Ve srazech je už nově termín 24.XI.t.r., jako termín uzávěrky. Netvrdím, že by i později nebylo možné něco s tím udělat, ale bohužel prosincové termíny v pražských slušnějších lokálech jsou dlouho dopředu bukované. Pochopitelně se může stát, že někdo z přihlášených nakonec nebude moci, ale nebývá to u tohoto posezení obvyklé, spíš naopak. To Akire: Už jsem to hodil i do srazů - doufám, že to projde, tak by to mělo být daleko schůdnější. Upraveno Listopad 12, 201410 r od Lanny
Prosinec 8, 201410 r tady to máš shrnuté, bylo to přesunuto do sekce srazy http://forum.skodahome.cz/topic/130514-tradi%C4%8Dn%C3%AD-p%C5%99edv%C3%A1no%C4%8Dn%C3%AD-posezen%C3%AD-na-plze%C5%88ce-u-and%C4%9Bla-sup%C3%AD-spole%C4%8Dnosti-v-p%C3%A1tek-12xii2014/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.