Ghostbuster Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ouky, dohodnuté :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Pekny to steak a jeste hezci vyhlidka. Uz se tesim. Ace jestli chces muzem mit spol chatku. Jedu s kamaradem jenom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Vypadá to, že počasí bude opět tradičně typicky srazové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 letos se to zlomí, už od středy min. týdne vyhrožujou každej den, že už zítra bude pršet a od středy je naprosto perfektní počasí, no nechme se překvapit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Vždycky hlásili dobré počasí a bylo špatné teď hlásí špatné tak musíme doufat, že bude dobré ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Dotaz pro Supáky z ČR, budete někdo kupovat SK dálniční známku nebo to vemete po okrskách? Michale kolik vůbec u Vás stojí týdenní známka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Budu kupovat známku a co sem koukal tak na 10 dní 10 euro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 My to vezmem po okresce :-) Neni to daleko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Tým, ktorí pôjdu na Hradište, hrozenkov a Drietomu odporúčam kúpiť - hneď z drietomy prakticky idete po diaľnici až do no by kempu skoro :-) ostravakom určite nie. Inak taký nápad - kto by chcel, tak v nedelu by sme mohli (máte to niektorý po ceste) zájsť na obed do koliby medzi hrozenkovom a drietomou volá sa "drietomica" majú tam niečo pre ACE Venturu - vyprážaný (alebo grilovaný) bio ovčí syr, a ďalšie naše tradične jedlá, čo vy na to? ja tam chodím jesť pravidelne, pretože mi vždy vyhladne po kúpaní sa v aquaparku v Uh.Brode :-) Inak, bol som obkuknúť kemp, už sa to tam po zime zazeleňalo :-) A pribudol veľký prístrešok pri bufete (je to hneď na parkovisku kde budeme parkovať svoje limuzínky a od chatiek asi 50 metrov. Ale možno by bodol pre istotu aj nejaký iný altám ktorý by sme dali vedla spolocensku miestnost - pri chatky :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Tak jak nebude pršet tak můžem parkovat u chatek přeci no néééééé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Stane se nekdy ze na srazu nebude chcat ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Jojo ted nebude :-) uz mělo lucaht v nedeli pondeli a dneska taky a je krásně takze snad bude super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Hanis nevim jak u tebe ale Praha celej den prsi :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) Já jel dnes na Slovensko, v Praze hnus a za Vysočinou azuro , krásné teplo, na oravě je teď taky krásně, mírně fouká, ale vymeteno. Editováno: 19. Květen 2015, autor: Doktorone 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ahoj bando. Tak já se musím omluvit.Ale bohužel srazu se nezúčastním. Na poslední chvíli jsem doufal,že to klapne. Ale bohužel to nedopadne. Mrzí mi to moc jsem se na vás těšil a hlavně na Slovensko. Takže až na podzim . Tak jsi to parádně užijte i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 A už to začíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Já to tak nějak tušil, ale už jsem to nechtěl psát. Ať jsou důvody jaké jsou chápu, tak snad v září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 taky mám auto ještě v servisu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Marťas jak kama pojedeš na sraz? Bereš to po dálnici nebo po okreskách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) No chtěl bych jet přes Starý Hrozenkov a pak po dálnici. Nevím ale kdy vyjedu, auto budu vyzvedávat až zítra dopoledne. A to ještě nevím, jestli to nakonec nevzít přes Strání a NMnV a pak na dálnicu. Editováno: 20. Květen 2015, autor: MrChodny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Já to vidím asi přes to Strání a pak v NMnV na dálnicu. Pojedu až nějak po obědě, tak by jsme mohli vyrazit spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ahoj bando. Tak já se musím omluvit.Ale bohužel srazu se nezúčastním. Na poslední chvíli jsem doufal,že to klapne. Ale bohužel to nedopadne. Mrzí mi to moc jsem se na vás těšil a hlavně na Slovensko. Takže až na podzim . Tak jsi to parádně užijte i za mě raději neslibuj kámo..... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 No pro jistotu beru gumáky, když si vzpomenu a ten sajgon na Bystřičce BTW berete někdo tvrdý alkohol? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 20. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Chalani, na hrozenkov je podla mna super cesta, osobne by som isiel tadial :-) aj ked chodim do Brna, da sa tam "nabíjať" celkom slušne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ja zas pracovni bagančata :-) Už se těším až zítra vyrazíme :-) S Víťou bychom tam měli být do 12:00 na místě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.