Doktorone Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 To se nedá nic dělat, je nám jasný že by jsi rád dorazil, vždy byla sranda. A bylo nás 30,takze dvojka škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 (editace) Zdravim vsechny, jiz jsem se uspesne vratil domu! Prijel jsem v asi 23:45. Neco malo pres ctyri hodinky, zejmena v dusledku deste skoro az do Prahy. Srazove pocasi jako jiz tradicne... Vsechny jsem vas rad videl a urcite prijedu priste! Bohuzel se mi stala pri ceste na D1 za Brnem do Prahy dosti neprijemna vec - potkal jsem ve svodidlech v levem pruhu auto, kteremu jsem se jentaktak vyhnul. Nastesti jsem si vsiml na posledni chvili, ze (pravdepodobne) dalkove svetlo, ktere na me sviti, neni v protismeru pres oddelovaci pas, ale v mem jizdnim pruhu. Jsem rad, ze to mam zaznamenane na kamere. Sice tam skoro nic neni videt (noc, vysoka rychlost s destem a to auto svitilo primo do kamery), ale je z toho aspon patrne, ze se mi to nezdalo. Byla to chvilicka a nez si clovek uvedomi, co vlastne videl, uz ma pochyby, jestli si to nespletl... Volal jsem samozrejme na 112ku a pry jim to jeste nikdo nehlasil. Zastavit jsem u toho nemohl, nebot jsem v tu chvili uz byl o nekolik set metru dal a musel bych couvat na dalnici, nebo se ty stovky metru v noci v desti vracet pesky a prebihat do prostredniho pruhu... Snad je dotycny vporadku. Editováno: 23. Květen 2015, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ty brdo, tak to si mel celkem štěstí, že tě netrefil, hoď video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Hlásím úspěšný přílet. Akce jako vždy super. Díky všem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Aj ja už som doma. Béčko umyté, a povysávané. Vďaka vám, za super víkend. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ace: ad čidlo hoven: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Baja a Cuzikovi taky dorazili v poradku domu.Dekujeme moc Miskovi za super sraz, bylo paradne A hlavne napad s plakatem, za to mate velky palec nahoru! Pocasi sice tradicni, ale i presto se paradne grilovalo Foto pozdeji promazu hodim odkaz pro stazeni Baja Editováno: 24. Květen 2015, autor: Bajuszka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Fotky ze srazu: http://1drv.ms/1ArXPug 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Paradni vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Taky potvrzujeme úspešný návrat do Prahy, D1 pokořena nečekanou rychlostí Byl to super sraz, bez tradičního superbáckého počasí by to samozdřejmě nebylo ono JInak už se s Luckou těšíme na další sraz ;-) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Taky hlásím příjezd jinak Martine přesně o tomhle jsem mluvil :DD Editováno: 24. Květen 2015, autor: Drizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Moc pěkný fotky z určitě povedeného srazu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 krásne .... muselo byť super... snáď nabudúce prídem aj ja .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Prijezd v poradku. Nemo mel si teda velky stesti. Cidlo hoven taky dobry. Takze diky za sraz a tesim se na podzimni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Čau Kamaradi, já jsem dojel už v plánovaných 12:15, ale přes další povinnosti jsem se dostal na forum až ted. Bylo to super, opet bude na co vzpomínat :-D. Bračíkům děkuji za parádní organizaci a propagaci, které vedlo k dosažení rekordu zúčastněných superbu. Fotky a videa zde nasdílím během týdne a už se těším na Vaše. Nové učastníky jsem rád poznal, starou partu rád viděl a už se těším na další srazík, at bude kdekoliv a jakkoliv daleko:-D Tak pro dnešek dobrou noc a at Vás blechy štípou celou noc!!!!! 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Něco málo fotek na ochutnávku Bája 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Bajuszka & nemo.x - Stiahol som si od vás fotky, na ktorých som...nech mám dôkaz, že aj ja som tam bol. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 @Doktorone Tady dodavam to video. Jak jsem rikal - moc toho na nem videt neni a na kamere to vzdycky vypada pomalejsi, nez to bylo ve skutecnosti, ale aspon neco: https://youtu.be/E-Fa05ehnuY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ahoj, kdyby někdo chtěl mikinu a nebo tričko, tak mi napište zprávu. Budu objednávat Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ty jo, to bylo docela o chlup a ještě za deště a v noci, to bylo Mega štěstí, že si si ho vsim a ještě vedle kamionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak předně velká chvála za jednoznačně povedený sraz Jinak Milane - nemo.x , koukám, že toho Pána Boha docela zaměstnáváš, ale také je vidět, že Tě má rád Opravdu to byla velká klika, ale hlavně, že jsi to perfektně zvládl. Jsem rád, že se ta naše SUPÍ BANDA tak perfektně doplňuje, jen tak dál! . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adis Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Lidi byl to boží sraz, jsme moc rádi, že jsme potkali takovou supr partu a už se moc těšíme až se zase sjedem Adis a Marki 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Díky za vydařený srazík. Přidám trochu fotek: MrChodny: ok beru, ale pěkně jsme si o tom popovídali Editováno: 29. Květen 2015, autor: ace ventura 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ja Vám v prvom rade ďakujem za hojnú účasť, štvrtkovým sa ospravedlňujem za technické problémy, beriem to ako ponaučenie do budúcnosti. Každopádne sa stretla super partia, pokecali sme, pokochali sa, poradili si a kde čo aj opravili :-) Ďakuem Vám! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Miško, bylo to SuperB sraz Bohužel to, co se stalo nikdo nemohl čekat a ty za to nemůžeš! Tohle se může stát každému, kdo se vrhne uspořádat sraz. My se tak akorát můžeme ponaučit, že nebudeme pořádat srazy v termín, kdy se kempy námi otevřou Děkují tobě i Lence za skvělý víkend A samozřejmě všem zúčastněným 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.