Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

doporučuji tuto FB skupinu. Dozvíte se zde vše potřebné: https://goo.gl/SD5pXw

Ahojte, podarilo sa niekomu rozchodit CarPlay cez Wifi? Mam Amundsen v O3 style, napojeny spolu s iPhone na Huawei Carfi. Je s takouto kombinaciou mozny CarPlay bezdrotovo? 

neviem o tom, ze by skodovka uz mala nejaky model s podporou wireless carplay.... 

z toho co viem, tak by malo stacit dlhe podrzanie gombiku "hlasoveho ovladania" na volante a ak auto podporuje wireless carplay, tak by sa mal spustit setup. 
v S3 MY2018 s 9,2" columbusom ta podpora nie je

Ve vozech ŠKODA jde CarPlay pouze po kabelu.

Okrem Samsungov funguje full mirroring aj na HTC U Ultra. Netreba robit pri pripojeni ziadne hokusy pokusy a ani Floating Apps for Auto, staci LG mirrordrive 1.2.1.2

Ahoj omlouvam se ale jsem tu prvne a nenasel jsem to tu.

Mam Columbus H43 5E0035043D

a neumim tam rozbehnout carplay(v menu neni smartlink) Jde to tam dohrát softwarove nebo je potreba i nejaky dodatecny HW? Mapy jsem aktualizoval ma verzi 2019, BT taky.

dekuji 

@lacenko, staci sa pozriet do tejto temy a zistis, ze neda sa. Mas totiz MIB1, ktory tuto funkciu este nepodporuje.

• 3 týdny později...

Poradí mi někdo jak propojit Samsung J6 s Bolerem (mám tam smartlink) v OIII 2017, ale nedaří se mi to propojit tak aby navigace fungovala. Vím, že musím mít v mobilu nainstalovanou aplikaci Android Auto (záleží na verzi?) a pak mi stačí propojit originál USB kabel s mobilem? Musí být zapnuto BT na mobilu? Jsem úplnej lajk, tak snad je můj dotaz aspoň trochu srozumitelnej. Moc děkuju.

áno, stiahneš najnovší Android Auto z apkmirror.com, nainštaluješ ho do mobilu (musíš povoliť inštaláciu z cudzích zdrojov), prepojíš mobil s autom cez USB kábel, na rádiu vyberieš voľbu Smartlink.. a postupuješ podľa pokynov na obrazovke.. ;)

Ak ti to nebude na prvýkrát fungovať, vyskúšaj iný kábel.

před 10 hodinami, matty79 napsal:

.... Android Auto (záleží na verzi?) ....? Musí být zapnuto BT na mobilu?

Ano, telefon musí být připojen přes BT k autu, a Android Auto toto spojení využívá. Např. nejde pak už připojit přes BT další telefon.

před 10 hodinami, brrrrm napsal:

áno, stiahneš najnovší Android Auto z apkmirror.com, nainštaluješ ho do mobilu (musíš povoliť inštaláciu z cudzích zdrojov), prepojíš mobil s autom cez USB kábel, na rádiu vyberieš voľbu Smartlink.. a postupuješ podľa pokynov na obrazovke.. ;)

Ak ti to nebude na prvýkrát fungovať, vyskúšaj iný kábel.

Moc díky za info. Vypadá to úplně jednoduše, tak snad to dám i já :))

Jen bych doplnil, ze AA je potřeba nejprve rozchodit v mobilu samotném = otevřít a nastavit základ. Jinak se bude auto tvářit, ze v mobilu nic nenašlo. :D

Ahoj, mame v praci octavie 3 a 3 facelift s dispeli a chteli by jsme zrcadlit telefony, ale mame Iphony. Firma nam nechce zaplatit odblokovani od pujcovny. Poradite mi jak to udelat nebo co si stahnou? Jde to vubec nebo musim platit za odblokovani? Dekuji Jirka

Upraveno od Jirik89

v prvom rade otazka - maju auta vo vybave Smartlink (je tato polozka dostupna v menu infotainmentu)? (viac podrobnych info najdes v navode na obsluhu)

A) ak tam polozka Smartlink je, tak staci pripojit iPhone pomocou kabla do USB portu auta - musis ma aktualizovany mobil na iOS 12 a novsi, zapnutu Siri

B) ak tam polozka Smartlink nie je, tak chod do autorizovaneho servisu, ci to tam vedia doplnit a co to bude stat

Prosím o radu. Mám OIII FL rádio Bolero, telefon samsung S9. Používám mirrorlink  s navigací Sygic car. Po aktualizaci na Android 9

mi při spuštěné navigaci není slyšet rádio. Po přepnutí na rádio začne hrát, ale po přepnutí na navigaci ztichne. Někdy hraje i při navigování, ale jen do prvního hlasového povelu pak se rádio správně ztlumí, ale místo opětovného zesílení přestane hrát. V android 8 vše fungovalo správně.

Mně se toto dělo už od dob Android 7 - vždy. :) Mirrorlink se "nadřadí" rádiu, takže veškeré zvuky jdou výlučně přes Mirrorlink. 

Jak říkám na 8 oreu mi navigace s rádiem fungovala. Osobně si myslím že to bude v nastavení telefonu po aktualizaci na 9, ale nemohu na nic přijít. Taky je ještě šance aktualizace Sygic car navigation.

Je to verzi Androida. Nevyresis jinak nez rollback na A8, pripadne budouci patch A9 OTA.

Ahoj, chtel bych se zeptat, kolega si vcera koupil OIII z 09/2016

Ma tam Smartlink i ovladani hlasem, ale pri pokusu o spusteni to chce aktivacni klic.

Ve Skode za to chteji pry 6500 za odblokovani.

Je to normalni? :D

Da se to odblokovat nekde bokem od nekoho? 

bokem ne, ale tvoj kolega nech obvola inych predajcov.

ja som platil o tisicovku menej. aktivovali mi to v Brne

Upraveno od viktorb

Uz som davno rezignoval na to,ze v bolere nemam polozku smartlink s tym,ze som zvolil docasnu provizornu variantu navi ?

20190127_121050.jpg

Dobrý den, 11.2.2019 mě přestalo z ničeho nic fungovat android auto s navigací od googlu na škodě octavia a nepomohlo restartování, ani znovu nahrání android auta přes apk . Stále píše že není pro tuto zemi. Už jsem vyzkoušel snad všechno a nic. Máte někdo podobnou zkušenost a nevíte náhodou jak to vyřešit? Díky

Zkus v telefonu změnit region na jinou zemi. Jaký mas model MT. ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.