Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo
V 11. 10. 2017 na 14:31, petous22 napsal:

Opravdu? Já dosud žil v omylu, myslel jsem si, že One App je pro Mirrorlink a ne pro Android Auto.

One App v AA nefunguje, vyzkoušeno...přitom v Carplay ano, takže autem to není...čekám na nový phone s podporou Mirrorlink, tak to pak zkusím...

Vloženo
před 2 hodinami, Zdenek Pastorek napsal:

Je to přesně tak.

jen pozor, ofiko funguje One app až od modelů vozů vyrobených po 6/2016 a je pravda, že u mne sice funguje, ale chová se ve voze (4/2016) dost agresivně a spustí se v telefonu po připojení vozidla, i když ji pouštět nechci - takže musela z telefonu pryč.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Chcem sa opytat - ak nemam v Octavii 3 po FL dokupene hlasove ovladanie k radiu(18eur, nevsimol som si to) priamo od vyrobcu , bude mi fungovat hlasove zadanie ciela vo Waze cez AndroidAuto ?  (Radio BOLERO 8" so SmartLink+)

Ktosi davnejsie tu pisal, ze by to malo ist?

Editováno: , autor: LaOctavia
Vloženo (editace)

Dokoupit licence nejde? Asi ano, ale zřejmě to bude dražší. Hlasové ovládání by mělo fungovat jen na rádio a telefonní seznam = vytáčení, protože rádio si synchronizuje/přejímá kontakty do svojí vnitřní aplikace. Tím pádem hlasové ovládání “nedosáhne” až do aplikací přímo v mobilu.

Ale jestli myslíš přes tlačítko hlasového zadávání na displayi rádia, tak to jde. ;)

Editováno: , autor: Zdenek Pastorek
Edit
Vloženo

Ano ja myslím priamo v appke Waze, kde pri zadavani adresy je to tlačidlo na zadanie hlasom. Teda ked to budem mat spustené cez androidAuto na displeji bolera, pôjde to aj bez toho Skodackeho hlas.ovladania?

Vloženo

No auto je objednané do výroby takže nevyskúšam. Preto ma to zaujíma teraz, ci som to nahodou nezbabral:). Ale octavia bude Style , a uz výbava Active má 'Komfortne telefonovanie s Bluetooth' takze Handsfree to určite má. Takze by to malo ísť ak to funguje cez HF (co aj celkom dáva zmysel - je to vstup pre audio zrejme ako pri telefonovaní - nahradza telefonny mikrofón)...

Vloženo

Super tak to som rad.

Este jedna otázka - da sa to v aute nastaviť tak, ze hned ako zapojim mobil do USB, spustí sa Android auto rovno s Waze automaticky? Alebo stale budem musiet vyberat ktorú appku ci napr Googlemaps alebo Waze..?

Vloženo
V ‎17‎.‎11‎.‎2017 na 19:48, LaOctavia napsal:

Chcem sa opytat - ak nemam v Octavii 3 po FL dokupene hlasove ovladanie k radiu(18eur, nevsimol som si to) priamo od vyrobcu , bude mi fungovat hlasove zadanie ciela vo Waze cez AndroidAuto ?  (Radio BOLERO 8" so SmartLink+)

Ktosi davnejsie tu pisal, ze by to malo ist?

Ano, také potvrzuji, bude to fungovat.

V mé kombinaci OCTIII 2017 + Bolero + HF + Smartlink + telefon Samsung to funguje. Bez příplatku za hlasové ovládání rádia. Ty se nebavíš s rádiem, ale s aplikací Android Auto, která do dočasně ovládla.

V telefonu jsem si myslím musel nastavit hlasové ovládaní. Takže když máš v telefonu data, a instalované zatím ilegální :-) Android Auto, řekneš "OK Google" a auto se s tebou začně bavit. Řekne ti jaké bude počasí, jaké bude počasí tam, kam jedeš, a zadá cíl do navigace. Pouze je to jaksi zatím polovičaté, některé dotazy rozumí česky, některé jen anglicky, většinu vůbec, a mám pocit, že hlasově zadávat cíl přesně na adresu město-ulice-číslo_domu mi nešlo. Ale buďme rádi za ty dary ....

Vloženo (editace)

Hmm.. No prave mi ide len o zadanie  adresy do navigacneho riadku vo waze.  

Myslel som ze to v AA bude fungovat presne rovnako ako v telefone - je tam riadok na zadanie ulice , a na jeho kraji je tlacidlo s mikrofonikom na hlasove zadanie - staci ho stlacit a povedat ulicu - to je jedine co chcem aby fungovalo :)  

Ale ak som spravne pochopil, Skodacke "hlasove ovladanie" za priplatok  to asi neovplyvni, spravne?

Editováno: , autor: LaOctavia
Vloženo

Ano, je to tak, tyto věci závisí na funkčnosti hlasového ovládání navigace Waze a systému Android Auto. A do systému auta se to vše napojuje přes Smartlink a Bluetooth. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...