M_ike Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Bluetooth..? Aux..? Ma tve auto AUX vstup, nebo HF volani? Kdyz na radiu navolis Media, co vsechno za vstupy vidis? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Děkuji za reakci. Podporu pro telefon nemam, zakoupenu Vstup to ukazuje AUX a USB, USB přehrává flash, na mobil napíše chybný vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ak mas AUX a tvoj tel ma jack vystup tak kablik jack-jack a mas to vybavene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) Děkuji, zkusím. Už dlouho sem dětem neudělal takovou radost. Děkuji. Editováno: 13. Září 2017, autor: gabuliatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Zkoušel jste už někdo Torque v AndroidAuto? https://forum.xda-developers.com/general/paid-software/app-obd2-plugin-android-auto-torque-t3657805/amp/ Je to placená aplikace (1.99$), ale rozhodně stojí za vyzkoušení. časem by stejným způsobem mohla jít i offline navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 běží to i za jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 ona Škodovka má podobnou aplikaci zdarma. Jmenuje ŠKODA One App https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.oneapp&hl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Opravdu? Já dosud žil v omylu, myslel jsem si, že One App je pro Mirrorlink a ne pro Android Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Zajímavé, první vlaštovka z XDA pro AA. Dobrá je ta informace o vývojářském režimu AA a povolení neznámých zdrojů v AA, to se může hodit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 V 11. 10. 2017 na 14:31, petous22 napsal: Opravdu? Já dosud žil v omylu, myslel jsem si, že One App je pro Mirrorlink a ne pro Android Auto. One App v AA nefunguje, vyzkoušeno...přitom v Carplay ano, takže autem to není...čekám na nový phone s podporou Mirrorlink, tak to pak zkusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Je to přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 před 2 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Je to přesně tak. jen pozor, ofiko funguje One app až od modelů vozů vyrobených po 6/2016 a je pravda, že u mne sice funguje, ale chová se ve voze (4/2016) dost agresivně a spustí se v telefonu po připojení vozidla, i když ji pouštět nechci - takže musela z telefonu pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaOctavia Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 (editace) Chcem sa opytat - ak nemam v Octavii 3 po FL dokupene hlasove ovladanie k radiu(18eur, nevsimol som si to) priamo od vyrobcu , bude mi fungovat hlasove zadanie ciela vo Waze cez AndroidAuto ? (Radio BOLERO 8" so SmartLink+) Ktosi davnejsie tu pisal, ze by to malo ist? Editováno: 17. Listopad 2017, autor: LaOctavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 (editace) Dokoupit licence nejde? Asi ano, ale zřejmě to bude dražší. Hlasové ovládání by mělo fungovat jen na rádio a telefonní seznam = vytáčení, protože rádio si synchronizuje/přejímá kontakty do svojí vnitřní aplikace. Tím pádem hlasové ovládání “nedosáhne” až do aplikací přímo v mobilu. Ale jestli myslíš přes tlačítko hlasového zadávání na displayi rádia, tak to jde. Editováno: 18. Listopad 2017, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaOctavia Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Ano ja myslím priamo v appke Waze, kde pri zadavani adresy je to tlačidlo na zadanie hlasom. Teda ked to budem mat spustené cez androidAuto na displeji bolera, pôjde to aj bez toho Skodackeho hlas.ovladania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Teoreticky by ti to malo ist, ale idealne by bolo to vyskusat. Mas tam HF? Android Auto by malo brat hlas cez HF.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaOctavia Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 No auto je objednané do výroby takže nevyskúšam. Preto ma to zaujíma teraz, ci som to nahodou nezbabral:). Ale octavia bude Style , a uz výbava Active má 'Komfortne telefonovanie s Bluetooth' takze Handsfree to určite má. Takze by to malo ísť ak to funguje cez HF (co aj celkom dáva zmysel - je to vstup pre audio zrejme ako pri telefonovaní - nahradza telefonny mikrofón)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 (editace) Ak to ma HF tak ti hlasove zadavanie v AA pojde. (jedine ze by som sa mylil :-D ) Editováno: 18. Listopad 2017, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaOctavia Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Super tak to som rad. Este jedna otázka - da sa to v aute nastaviť tak, ze hned ako zapojim mobil do USB, spustí sa Android auto rovno s Waze automaticky? Alebo stale budem musiet vyberat ktorú appku ci napr Googlemaps alebo Waze..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Pusti sa ti posledna zvolena navigacia. Teda mne to tak ide ale ja mam columbus a este pred FL. Ale to bude asi vecou AA a nie ŠA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Spustí se Ti domovská obrazovka AA a pak klikes vlevo dole na ikonu navigace, která Ti spustí poslední používanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 V 17.11.2017 na 19:48, LaOctavia napsal: Chcem sa opytat - ak nemam v Octavii 3 po FL dokupene hlasove ovladanie k radiu(18eur, nevsimol som si to) priamo od vyrobcu , bude mi fungovat hlasove zadanie ciela vo Waze cez AndroidAuto ? (Radio BOLERO 8" so SmartLink+) Ktosi davnejsie tu pisal, ze by to malo ist? Ano, také potvrzuji, bude to fungovat. V mé kombinaci OCTIII 2017 + Bolero + HF + Smartlink + telefon Samsung to funguje. Bez příplatku za hlasové ovládání rádia. Ty se nebavíš s rádiem, ale s aplikací Android Auto, která do dočasně ovládla. V telefonu jsem si myslím musel nastavit hlasové ovládaní. Takže když máš v telefonu data, a instalované zatím ilegální :-) Android Auto, řekneš "OK Google" a auto se s tebou začně bavit. Řekne ti jaké bude počasí, jaké bude počasí tam, kam jedeš, a zadá cíl do navigace. Pouze je to jaksi zatím polovičaté, některé dotazy rozumí česky, některé jen anglicky, většinu vůbec, a mám pocit, že hlasově zadávat cíl přesně na adresu město-ulice-číslo_domu mi nešlo. Ale buďme rádi za ty dary .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaOctavia Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 (editace) Hmm.. No prave mi ide len o zadanie adresy do navigacneho riadku vo waze. Myslel som ze to v AA bude fungovat presne rovnako ako v telefone - je tam riadok na zadanie ulice , a na jeho kraji je tlacidlo s mikrofonikom na hlasove zadanie - staci ho stlacit a povedat ulicu - to je jedine co chcem aby fungovalo Ale ak som spravne pochopil, Skodacke "hlasove ovladanie" za priplatok to asi neovplyvni, spravne? Editováno: 20. Listopad 2017, autor: LaOctavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Ano, je to tak, tyto věci závisí na funkčnosti hlasového ovládání navigace Waze a systému Android Auto. A do systému auta se to vše napojuje přes Smartlink a Bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.