johnymt Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 čo hovoríte na takýto (zatial len virtual) "tuning"? stretol sa niekto s niečim takým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Nestretnul, a popravde napad fajny , ale tak nejak to na te barve zanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Prznění jinak pěkného auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Podobný plán má kámoš.Jen jak jsem teď viděl ty fotky tak nevím nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Řekl bych, že za hodně peněz málo muziky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 No, nárazníky z praktika a pak sehnat ty "tuningové" lemy a prahy bez nástřiku plus paket pro špatné cesty a je to Ale velké krycí lišty na dveře jsem neviděl. A vždyť se přeci říká že junior a praktik byly první verze scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Je to jakesi divne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Neviem,mne sa to aj tak celkom paci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.