Publikováno Říjen 14, 201410 r Prosím o radu, možno sa to tu už riešilo...pred pár dňami sa začali z motoru ozývať podivné plechové zvuky, pri pridávaní plynu na nižších prev. stupňoch, ale aj na volnobehu. Nepočuť to permanentne, niekedy to nepočujem aj celý deň. Stretol sa niekto s niečim podobným?? Vo videu je to ten podivný zvuk v pozadí ktorý počuť s motorom. 20141014_142931.wmv
Říjen 14, 201410 r Z toho záznamu není moc co slyšet. Chtělo by to nahrát při otevřené kapotě, případně vysledovat, odkud ten zvuk jde.
Říjen 14, 201410 r Autor V sluchátkach to počuť docela dobre Práve v kabíne to počuť lepšie ako vonku pri otvorenej kapote. Upraveno Říjen 14, 201410 r od LeMo
Říjen 14, 201410 r Ve sluchátkách si to nepustím, ale třeba to někdo pozná. Může být také někde něco uvolněného. Nedrnčí ti tam palivové hadičky/trubičky, nebo trubky od klimatizace? Problematické u některých FII 1.2 TSI. Podívej se do motorové sekce FII 1.2 TSI, možná tam něco najdeš. Tohle se obecně špatně hledá přes internet.
Říjen 14, 201410 r Mam na svojom Yeti 8000 km a minuly vikend ma podobny zvuk vydesil. Jazdim ku chate po polnej ceste a v takom pravotocivom naklonenom stupani mi to drncalo. Po zastaveni na volnobeh nic. Dnes sa to zopakovalo a tak som zasiel do znackoveho servisu kde som aj auto kupoval. Servismen startoval, vypinal, otvaral zatvaral a auto nic. Ze je to nove auto, ze ma najaktualnejsi software, ze uz ma aj podlozku pod turbom. Auto bolo vyrobene v VI. 2014. Ze vraj mam jazdit, ze mam zaruku a ze sa to mozno casom prejavi. Este teraz ma boli brucho od rehotu.
Říjen 14, 201410 r Mel jsem neco podobneho a zjistil jsem uvolneny kryt motoru, respektive 6 kusu sroubu bylo pryc a drzely pouze zadni 4 kusy krytu. Docela prekvapeni po 12.000km jizdy po Praze a okoli...
Říjen 17, 201410 r Na té nahrávce to moc nejde slyšet, ale nebude to zas klasika, tyčka ovládání obtoku turba? Mně to dělá snad od začátku a je jedno jestli na volnoběh nebo při jízdě.. Při určitých otáčkách nebo zatížení -kovový zvuk, jako rezonance plechu nebo prostě kovu..
Říjen 17, 201410 r mně to dělá taky, schválně jsem to dnes poslouchal, jednička, dvojka, pak už jsem to nezkoušel. ale jelikož to dělá jen při vyšších otáčkách a zatížení, tak to bude ta tyčka.
Říjen 17, 201410 r Autor Díky za info a skúsenosti, dúfam že sa to dá nejak riešiť...mne sa to prejavuje keď jazdím trebars celý deň, na krátke vzdialenosti ani nie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.