LeMo Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Prosím o radu, možno sa to tu už riešilo...pred pár dňami sa začali z motoru ozývať podivné plechové zvuky, pri pridávaní plynu na nižších prev. stupňoch, ale aj na volnobehu. Nepočuť to permanentne, niekedy to nepočujem aj celý deň. Stretol sa niekto s niečim podobným?? Vo videu je to ten podivný zvuk v pozadí ktorý počuť s motorom. 20141014_142931.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Z toho záznamu není moc co slyšet. Chtělo by to nahrát při otevřené kapotě, případně vysledovat, odkud ten zvuk jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) V sluchátkach to počuť docela dobre Práve v kabíne to počuť lepšie ako vonku pri otvorenej kapote. Editováno: 14. Říjen 2014, autor: LeMo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ve sluchátkách si to nepustím, ale třeba to někdo pozná. Může být také někde něco uvolněného. Nedrnčí ti tam palivové hadičky/trubičky, nebo trubky od klimatizace? Problematické u některých FII 1.2 TSI. Podívej se do motorové sekce FII 1.2 TSI, možná tam něco najdeš. Tohle se obecně špatně hledá přes internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Mam na svojom Yeti 8000 km a minuly vikend ma podobny zvuk vydesil. Jazdim ku chate po polnej ceste a v takom pravotocivom naklonenom stupani mi to drncalo. Po zastaveni na volnobeh nic. Dnes sa to zopakovalo a tak som zasiel do znackoveho servisu kde som aj auto kupoval. Servismen startoval, vypinal, otvaral zatvaral a auto nic. Ze je to nove auto, ze ma najaktualnejsi software, ze uz ma aj podlozku pod turbom. Auto bolo vyrobene v VI. 2014. Ze vraj mam jazdit, ze mam zaruku a ze sa to mozno casom prejavi. Este teraz ma boli brucho od rehotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Tohto sa bojím aj ja...že zájdem k predajcovi a zrovna sa to neprejaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Mel jsem neco podobneho a zjistil jsem uvolneny kryt motoru, respektive 6 kusu sroubu bylo pryc a drzely pouze zadni 4 kusy krytu. Docela prekvapeni po 12.000km jizdy po Praze a okoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Na té nahrávce to moc nejde slyšet, ale nebude to zas klasika, tyčka ovládání obtoku turba? Mně to dělá snad od začátku a je jedno jestli na volnoběh nebo při jízdě.. Při určitých otáčkách nebo zatížení -kovový zvuk, jako rezonance plechu nebo prostě kovu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 mně to dělá taky, schválně jsem to dnes poslouchal, jednička, dvojka, pak už jsem to nezkoušel. ale jelikož to dělá jen při vyšších otáčkách a zatížení, tak to bude ta tyčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 17. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Díky za info a skúsenosti, dúfam že sa to dá nejak riešiť...mne sa to prejavuje keď jazdím trebars celý deň, na krátke vzdialenosti ani nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.