Joseamigo Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 chlapi, co myslíte, mám vyměnit svoji O1za FIII combi? Rozměrově je to podobné, kufr taky pěknej, po dálnici ani na dovolenou k moři nejezdím a po městě by mi to nežralo 9-10/100km a olej. Mám sice na O1 jen necelých 80tkm (pár let skoro vůbec nejezdila), ale už mi olej vyjde jentaktak od výměny k výměně, asi daň za 1.6MPI a krátké cesty po městě. Ročně najedu tak max 15tkm (s druhým autem tak 7tkm), takže si říkám, že by ta fábule nemusela bejt až tak zlá, seděl jsem sice jen v krátké, ale zatím se mi líbí. Co vy na to, mám to vyměnit? (pozn. na OIII bych asi ze svačinek nenašetřil a Rapida nechcu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 jdi do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 jaký to je rok ta O1 a jakou tam máš výbavu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Joseamigo: je to jak u jiných nákupů: vyzkoušej víc značek a co ti sedne a nebude drahé vem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) O1 5/2006 Tour, Ac klima, origo šibr, el. okna vpředu, loketka, parkovací kamera (dodělaná), BT rádio s USB, maxidot, tažné (použito cca 5x, nábytek, železnej šrot), zahrádka, construct, no a to je z toho podstatného asi vše, jo ještě druhá sada kol..., vše plechy, pár drobných škrábanečků na nárazníku, jinak vše v cajku, servis u dealera co mi to prodal. to Otmar: mě se škodovky docela zamlouvají, hodlám u nich zůstat Editováno: 14. leden 2015, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 máš možnost nějaké veké slevy? pak by se o tom dalo možná uvažovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 O1 5/2006 Tour, Ac klima, origo šibr, el. okna vpředu, loketka, parkovací kamera (dodělaná), BT rádio s USB, maxidot, tažné (použito cca 5x, nábytek, železnej šrot), zahrádka, construct, no a to je z toho podstatného asi vše, jo ještě druhá sada kol..., vše plechy, pár drobných škrábanečků na nárazníku, jinak vše v cajku, servis u dealera co mi to prodal. to Otmar: mě se škodovky docela zamlouvají, hodlám u nich zůstat bejt tebou, tak si nechám O1, minimálně ještě 2 roky a neřešil bych to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 tohle video mne celkem nemile překvapilo: http://www.stream.cz/meziplyn/10004707-prvni-jizda-nova-skoda-fabia-combi#nejnovejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 OtmarPetrovič - už jsem to tu dával, ale do jiné kolonky. Mě to také nemile překvapilo, zvláště, když jsem po zvážení zda 66kW nebo 81kW rozhodl se pro tu silnější verzi. Nevím, co bych dělal teď, kdybych šel do té 66 a čekal na ní s tím, že 81 je slabá. Já to beru jen jako názor Koubka a sám si později udělám vlastní dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 O1 5/2006 Tour, Ac klima, origo šibr, el. okna vpředu, loketka, parkovací kamera (dodělaná), BT rádio s USB, maxidot, tažné (použito cca 5x, nábytek, železnej šrot), zahrádka, construct, no a to je z toho podstatného asi vše, jo ještě druhá sada kol..., vše plechy, pár drobných škrábanečků na nárazníku, jinak vše v cajku, servis u dealera co mi to prodal. to Otmar: mě se škodovky docela zamlouvají, hodlám u nich zůstat už to tu někdo napsal, nech si to co máš. 80 000 to je skoro nový auto a při prodeji to nikdo finančně neocení. Klidně může bez problémů sloužit ještě 10 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 OtmarPetrovič - už jsem to tu dával, ale do jiné kolonky. Mě to také nemile překvapilo, zvláště, když jsem po zvážení zda 66kW nebo 81kW rozhodl se pro tu silnější verzi. Nevím, co bych dělal teď, kdybych šel do té 66 a čekal na ní s tím, že 81 je slabá. Já to beru jen jako názor Koubka a sám si později udělám vlastní dojem. Já jel s 81kW v krátké verzi, najeto měla pouze pár kilometrů a výkon jí opravdu nechyběl ani ve třech lidech. Záleží, z čeho kdo přesedne - pokud pan Koubek přesedl z nějakého 300k auta, tak to 1.2 TSI opravdu nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 O výkon bych se nebál, máme doma 2 auta s 1.2 TSI 77kW (Fabie II Combi a Golf VI) a u obou aut je ten motor úplně dostatečný, na běžnou jízdu a bezpečné předjíždění, samozřejmě, když je narvaný kufr po strop a v autě 5 lidí, tak to nejede jako s prázdným autem... Ale neviděl bych to tak tragicky jako ten člověk ve videu, který je evidentně zvyklý na trochu jiné motory s minimálně 150 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 ono ještě záleží, jak se to zpřevodované. Ale posouzení výkonu je vždy relativní a záleží s čím to se to srovnává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Tak mám info od prodejce, že příští týden začne zavážení salónů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 a bude zveřejněn combi stejně jako HB - ve stejný den na všech prodejnách?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 To už nepsal... Ale vsadil bych, že jo (i podle prvních info, že je budou mít nějaký čas schované). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 No me zase prodejce dneska říkal,ze pujdou na prodejny koncem měsíce. Tak je mi divný,co budou delat s dalsima autama,kdyz vyroba jednoho trva cca 3 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Tak příští pokud příští týden začínají zavážet a já mám počkat na prohlídku do konce týdne, tak mi to přijde jako konec měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 No me zase prodejce dneska říkal,ze pujdou na prodejny koncem měsíce. Tak je mi divný,co budou delat s dalsima autama,kdyz vyroba jednoho trva cca 3 dny.Teď nechápu, jako že výroba jednoho F3 combi trvá 3 dny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 OtmarPetrovič - už jsem to tu dával, ale do jiné kolonky. Mě to také nemile překvapilo, zvláště, když jsem po zvážení zda 66kW nebo 81kW rozhodl se pro tu silnější verzi. Nevím, co bych dělal teď, kdybych šel do té 66 a čekal na ní s tím, že 81 je slabá. Já to beru jen jako názor Koubka a sám si později udělám vlastní dojem. Mozes byt uplne kludny, pan tester je uplne mimo (po tom vyjadreni je pre mna neprofesional, ktory by sa nemal tym zivit). Pokial to porovnava so strednou triedou 200HP+ tak ma pravdu - ale tomu sa potom hovori neprofesionalita. Jedine koho v CR mate co sa venuje nielen vozeniu sa v aute je p. Vaculik (riesi aj technicku stranku) - to je jediny. Mnohi uzivatelia vedia o autach pri kupe viac ako (dealeri, testeri), to iste je aj v teste, minimalne 20% uzivatelov by tu vedelo urobit lepsi test (nie tlmocenie udajov od vyrobcu, ktore dostanu pri prezentacii a tam to konci, bohuzial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metas Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) V porsche Hradec Kralove mi rikali,ze combi bude 19 ledna,myslim ze by to mělo byt všude a myslim,ze jsem to i nekde cetl Editováno: 14. leden 2015, autor: metas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Losky83 - tak mi bylo řešeno. Ale ty asi máš jiné info, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Mozes byt uplne kludny, pan tester je uplne mimo (po tom vyjadreni je pre mna neprofesional, ktory by sa nemal tym zivit). Pokial to porovnava so strednou triedou 200HP+ tak ma pravdu - ale tomu sa potom hovori neprofesionalita. Jedine koho v CR mate co sa venuje nielen vozeniu sa v aute je p. Vaculik (riesi aj technicku stranku) - to je jediny. Mnohi uzivatelia vedia o autach pri kupe viac ako (dealeri, testeri), to iste je aj v teste, minimalne 20% uzivatelov by tu vedelo urobit lepsi test (nie tlmocenie udajov od vyrobcu, ktore dostanu pri prezentacii a tam to konci, bohuzial. ale co když opravdu měl zrovna kus který byl zdechlý ? co měl říct ? hlavně to nebyl ani test, ten teprve přijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Losky83 - tak mi bylo řešeno. Ale ty asi máš jiné info, co?? Auta jedou normálně Rozhodně né tak v malém množství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 nepamatu ji se,že by ve videu bylo nějaké konkrétní srovnání..asi myslel výkon-zpřevodování.. 1.2 81kw je asi jen načiplá slabší varianta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.