Ne Dy Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Pár dalsích barviček pro zajímavost, pouze screen z mobile.de...možná by se na to dalo udělat nové vlákno. Ty zelený jsou pistáciový, narůžovělý se jmenují "Fialová Levander" a pak jsou tam dva odstíny fialový...ta tmavší (kombíky) by měla být "fialová space" a světlejší "fialová imperial" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Tu tmavou jsem viděl a je to pěkná neokoukaná barvička. Tu světlou mají na autech firma Mary Kay nebo jak se to píše Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Přesně tak, obě ty fialový mi připadaj zajímavý docela, i když jsem neměl možnost je vidět naživo...ještě bych rád viděl jak vypadají některý modrý. Hlavně "modrá shark" se mi v konfigurátoru strašně líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Chlapi, ještě mám dotaz, co je lepší ve spolehlivosti, Tsi 66kW nebo 81kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Je to stejný motor, jen jiný software a převodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Někdo tvrdí, že 66kW je slabší a tím i spolehlivější, protože není tolik namáhanej jako 81kW - a opačně, jsou tvrzení, že ta 81kW verze se pro dosažení stejnýho jízdního výkonu nemusí tolik ždímat, jako slabší verze, tudíž si jede víc na volno a víc tak vydrží. Já osobně bych se spíš přikláněl k tý druhý verzi příběhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Podle mě bude spolehlivost u obou verzí velice podobná, jak píše Reeshanek, je to v podstatě stejný motor a nakonec bude jako vždy nejvíce rozhodující, jak s tím kdo nakládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 NENÍ V PODSTATĚ STEJNEJ - on skutečně JE NAPROSTO STEJNEJ ... aspoň co se mechanický stránky tejče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Beru to jako celek a tam je rozdíl, převodovka a software je u každého jinačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 No já se přikláním k té 6 stupňové převodovce, na dálnici při 130kmh tam budou lepší otáčky jako u pětikvaltu, jezdím často do Alp a 500km na mojích 3500ot je celkem řvoun, takže člověk je takovej dořvanej od motoru na té mojí 1.4. Nemáte někdo nějakej radu na zabezpečení proti ukradnutí, nějakej alarm je zbytečnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 (editace) před 3 hodinami, ronall napsal: Beru to jako celek a tam je rozdíl, převodovka a software je u každého jinačí. No já bych přidal ještě brzdy, tedy jestli se nepletu. takže si mužeš nechat motor 61 sw upravit na 81, ale nebudeš tam mít 6 stupeň a brzy si mužes také dokoupit. Editováno: 8. Srpen 2016, autor: Furyan překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 k 81kW je 6 stupnova prevodovka a kotouce vzadu (jestli to uz nezmenili) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Co se týká zabezpečení tak dobrá havarijní pojistka + GAP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Tak to jsem zrovna nemyslel, myslel jsem nějaké mechanické zabezpečení, jako odpojení palivového čerpadla nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Opravdu pro klid jen asi ta pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Presne tak. Kdyz ti to nalozi a odtahnou, tak k cemu ti bylo odpojeni cerpadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 to mě nikdo neodtáhne, tady bydlí sami důchodci kteří čumí i v 3h ráno z okna, tady když se něco krade tak to musí být šup šup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Když myslíš:-) To odpojení čerpadla je tak stará věc, že bych se divil, kdyby to už neměli nějak odšéfované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 před 54 minutami, Pitrsman napsal: to mě nikdo neodtáhne, tady bydlí sami důchodci kteří čumí i v 3h ráno z okna, tady když se něco krade tak to musí být šup šup To mi pripomina ten pribeh, jak nekdo videl nekoho takhle v noci u auta sundavat kola. Tak na nej vola, co tam dela a jestli je to jeho. Odpoved byla neco ve smyslu "myslite, ze bych se tu v tuhle dobu s tim tak drbal, kdyby nebylo moje?". No a rano prisel skutecny majitel a auto na spalkach... No nic, to byla spis takova Urban Legend... konec OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Toto není vhodné téma na řešení zabezpečení, pojištění atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Ted mi psal dealer ze by mohl mit zimni plechy 15" pneu Nokian za 12 tis. Je to hodne? Da se sehnat nekde levneji? DikOdesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 To uz je OT... Kratce NE, detaily v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino89 Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Ahoj, měl bych na vás otázečku. Rodiče si objednali novou fabii.Ale bohužel nečekaně byly velké výdaje. Dá se nějak odstoupit od smlouvy? nebo bude nějaka sankce? auto bude vyrobene cca za měsíc. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Co si precist smlouvu?Napr v te me (tipuju te je vicemene stejna u vsech delaeru) je smluvni pokuta az 15% pri odstoupeni od smlouvy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino89 Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 už je složená záloha 30 tis ve smlouvě se nic nenašlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.