koldik Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Vlastním Rapid asi rok,koupil jsem kabel pro AUX vstup,bohužel však nejde použít.Na rádiu Swing podle návodu by se měl AUX aktivovat po zapnutí tl.Media a tam si vybrat mezi CD nebo AUX,na mém rádiu je jen CD,AUX tam vůbec není,ale má tam být! Můžete mi někdo poradit v čem může být problém nebo co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Ahoj myslim ze ten Aux musis najskôr zapnúť v menu radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCI.TOM1 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 A jak se dá do toho menu dostat? Předpokládám, že to bude nějaká kombinace tlačítek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 já si myslím, že do toho AUX vstupu musíš napřed poslat signál, jinak ti ho rádio nenabídne, teda řekl bych, že to tak je na 99% :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldik Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Jak jsem psal v dotazu,že jsem si koupil kabel,ten jsem samozřejmě zapojil na AUX vstup a na mobil a pustil hudbu,ale nebyla tam žádná nabídka,abych mohl zapnout tento vstup,takže signál jsem tam poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 AUX se musí diagnostikou zapnout, pak po stlačení tlačítka je na zobrazovači, signál to rozhodně neovlivní. Je to jako zadní repro, taky se musí zapnout, jinak se neobjeví fader (předozadní vyvážení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) Skús dlhšie podržať stlačené pravé otočné tlačidlo Swingu, zobrazí sa Ti niečo ako "skryté menu" a pozri či tam máš AUX zapnutý. Editováno: 16. Listopad 2014, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.