Publikováno Říjen 25, 201410 r Vlastním Rapid asi rok,koupil jsem kabel pro AUX vstup,bohužel však nejde použít.Na rádiu Swing podle návodu by se měl AUX aktivovat po zapnutí tl.Media a tam si vybrat mezi CD nebo AUX,na mém rádiu je jen CD,AUX tam vůbec není,ale má tam být! Můžete mi někdo poradit v čem může být problém nebo co dělám špatně?
Říjen 28, 201410 r A jak se dá do toho menu dostat? Předpokládám, že to bude nějaká kombinace tlačítek...
Říjen 28, 201410 r já si myslím, že do toho AUX vstupu musíš napřed poslat signál, jinak ti ho rádio nenabídne, teda řekl bych, že to tak je na 99% :-)
Říjen 29, 201410 r Autor Jak jsem psal v dotazu,že jsem si koupil kabel,ten jsem samozřejmě zapojil na AUX vstup a na mobil a pustil hudbu,ale nebyla tam žádná nabídka,abych mohl zapnout tento vstup,takže signál jsem tam poslal.
Říjen 29, 201410 r AUX se musí diagnostikou zapnout, pak po stlačení tlačítka je na zobrazovači, signál to rozhodně neovlivní. Je to jako zadní repro, taky se musí zapnout, jinak se neobjeví fader (předozadní vyvážení.
Listopad 16, 201410 r Skús dlhšie podržať stlačené pravé otočné tlačidlo Swingu, zobrazí sa Ti niečo ako "skryté menu" a pozri či tam máš AUX zapnutý. Upraveno Listopad 16, 201410 r od Lordiik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.