Kucis Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ahoj tak tu mam zase něco speciálního. Kontroloval jsem auto a koukám že mám flek na zadních dveří .... říkal jsem si to vezmu potom až budu čistit auto. Nedalo mě to a vzal jsem si vodu s trochou autošamponu že to očistím a ono nic. Pak jsem to vzal i přípravkem na okna s alkoholem že to bude nějaká zažraná špína a taky nepomohlo. Vzal jsem to pod světlo a je to flek od ruky (na fotce je vidět krásně struktura) - prostě se to do toho laku zažralo. Nenapadá vás čím to vzít? Nebo se to snad musí rozleštit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Mám veľmi dobrú skúsenosť s lackreiniger. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Prejet lestickou s molitanem v kombinaci s pastou od 3M se zelenym vickem, pripadne zlutym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ten lackreiniger od SONAXu ? Ok takže teda rozleštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ja dlhé roky používam od firmy Anzemberger. Aj leštenku a aj Lackreiniger. Maximálna spokojnosť. Ešte za komančov som to kupoval od firmy ACI z Brna, ale tá asi už neexistuje. http://www.anzenberger.sk/index_files/bezne_umyvanie_autokozmetika.htm Čistič laku Odstráni dôkladne, ľahko a šetrne najväčšiu špinu každého druhu, hrdzu, silikón a oživí mŕtvy lak. Môže sa použiť na vlhkom alebo suchom laku. Dlhodobá účinnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) pokud to je flek od ruky lakyrnika, tak to dovez do skodovky at se staraji oni. ja mel na prelakovani levej predni blatnik, jelikoz byl v laku vlas. Editováno: 10. Listopad 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 10. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Nene tohle nebylo od začátku .. musel se o to někdo opřít tak týden nazpět. Zkusil jsem zavolat do servisního v MB a když jsem vysvětlil problém a ještě že mám dva malé důlky v karoserii od dveří z parkáče tak hned mě řekl že kytovat a lakovat ! a cena cca 5tis Asi to nechám někde rozleštit a důlky vytáhnout - pán ve škodovce obhajoval že lak popraská a nateče tam voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Staci fakt prelestit nebo odmastovacem ocistit, myslim ze i to by mohlo stacit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Tak lak přeleštěn a nechal jsem i vytáhnou promáčkliny a je to OK! Stačilo lehce přejet a bylo to pryč - pasta byla nejspíš od 3M měl tam dvě značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Zalezi, podle toho, kde jsi nechal svyho Rapida lestit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 tyhle měli před časem reklamu v autosalonu na prime: http://express-lakovna.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Expres lakovna od te doby vymenila jiz tretiho majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 1. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Tak dnes jsem projel po roce myčkou a zase jsem kontroloval auto. Ten stejný problém jsem dnes našel na obou klikách na té samé straně dveří - začínám mít podezření že je něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 (editace) Protoze se pasta vymyla a objevilo se ti to zpatky, pasta od 3M to pouze zakamuflovala a to bud z duvodu odflaknuteho lesteni nebo je problem pod vrchnim cirym lakem, v bazi. Jedna rada na zaver - zkus schvalne dily zmerit tloustkomerem. Editováno: 1. Prosinec 2014, autor: Jakub84138 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tohle je na jiném místě. Předtím to bylo na rovném plechu dveří- teď jsem to našel na klikách. Rozleštěné místo je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak jsem objevil další fleky na dveřích na jiných místech - tohle už bude na servis. Jinak ta klika je úplně matná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 No tak dnes jsem moc v servisním centrum nepochodil. Přijel jsem moc za šera a že není nikdo kdo by se na to podíval. Bylo mě však oznámeno že pokud by byl lak měkký že se na to provádí test laku který si v případě neprokázání hradím já a to ještě mě poškodí nenávratně lak na testovacím místě. Sakra na co dávají 3 roky záruku na lak ? To se musí ten lak vyloženě loupat? To ten lak nic nevydrží Hodil bych fotku ale blbě se to fotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidk24 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ja mam tedkom problem s celym lakem na aute, je cely drsny a kdyz se na nej podivam z blizka tak vidim same male tečky v barve rzi, nevite o co by to mohlo být? jestli je to jen nejaky drsny nanos prichyćeny k laku nebo jde cely lak auta do háje... Zkusim si jeste koupit nejaky rozlestovac laku od Sonaxu a uvidime jestli to pujde dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Dej fotky alespon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidk24 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 to nevyfotis, musis se kouknout na lak z par centimetru a jsou to uplne miniaturni tecky, ale fakt uplne po celem aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 to ani nefoť. Tohle se po zimě objevuje. Auto pořádně umyj a pak vezmi nějakou leštěnkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ja mam tedkom problem s celym lakem na aute, je cely drsny a kdyz se na nej podivam z blizka tak vidim same male tečky v barve rzi, nevite o co by to mohlo být? jestli je to jen nejaky drsny nanos prichyćeny k laku nebo jde cely lak auta do háje... Zkusim si jeste koupit nejaky rozlestovac laku od Sonaxu a uvidime jestli to pujde dolu. Je to bordel ze vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.