Publikováno Listopad 9, 201410 r Ahoj tak tu mam zase něco speciálního. Kontroloval jsem auto a koukám že mám flek na zadních dveří .... říkal jsem si to vezmu potom až budu čistit auto. Nedalo mě to a vzal jsem si vodu s trochou autošamponu že to očistím a ono nic. Pak jsem to vzal i přípravkem na okna s alkoholem že to bude nějaká zažraná špína a taky nepomohlo. Vzal jsem to pod světlo a je to flek od ruky (na fotce je vidět krásně struktura) - prostě se to do toho laku zažralo. Nenapadá vás čím to vzít? Nebo se to snad musí rozleštit?
Listopad 9, 201410 r Prejet lestickou s molitanem v kombinaci s pastou od 3M se zelenym vickem, pripadne zlutym.
Listopad 10, 201410 r Ja dlhé roky používam od firmy Anzemberger. Aj leštenku a aj Lackreiniger. Maximálna spokojnosť. Ešte za komančov som to kupoval od firmy ACI z Brna, ale tá asi už neexistuje. http://www.anzenberger.sk/index_files/bezne_umyvanie_autokozmetika.htm Čistič laku Odstráni dôkladne, ľahko a šetrne najväčšiu špinu každého druhu, hrdzu, silikón a oživí mŕtvy lak. Môže sa použiť na vlhkom alebo suchom laku. Dlhodobá účinnosť.
Listopad 10, 201410 r pokud to je flek od ruky lakyrnika, tak to dovez do skodovky at se staraji oni. ja mel na prelakovani levej predni blatnik, jelikoz byl v laku vlas. Upraveno Listopad 10, 201410 r od pusher...
Listopad 10, 201410 r Autor Nene tohle nebylo od začátku .. musel se o to někdo opřít tak týden nazpět. Zkusil jsem zavolat do servisního v MB a když jsem vysvětlil problém a ještě že mám dva malé důlky v karoserii od dveří z parkáče tak hned mě řekl že kytovat a lakovat ! a cena cca 5tis Asi to nechám někde rozleštit a důlky vytáhnout - pán ve škodovce obhajoval že lak popraská a nateče tam voda.
Listopad 10, 201410 r Staci fakt prelestit nebo odmastovacem ocistit, myslim ze i to by mohlo stacit....
Listopad 11, 201410 r Autor Tak lak přeleštěn a nechal jsem i vytáhnou promáčkliny a je to OK! Stačilo lehce přejet a bylo to pryč - pasta byla nejspíš od 3M měl tam dvě značky.
Listopad 12, 201410 r tyhle měli před časem reklamu v autosalonu na prime: http://express-lakovna.cz/
Prosinec 1, 201410 r Autor Tak dnes jsem projel po roce myčkou a zase jsem kontroloval auto. Ten stejný problém jsem dnes našel na obou klikách na té samé straně dveří - začínám mít podezření že je něco špatně.
Prosinec 1, 201410 r Protoze se pasta vymyla a objevilo se ti to zpatky, pasta od 3M to pouze zakamuflovala a to bud z duvodu odflaknuteho lesteni nebo je problem pod vrchnim cirym lakem, v bazi. Jedna rada na zaver - zkus schvalne dily zmerit tloustkomerem. Upraveno Prosinec 1, 201410 r od Jakub84138
Prosinec 2, 201410 r Autor Tohle je na jiném místě. Předtím to bylo na rovném plechu dveří- teď jsem to našel na klikách. Rozleštěné místo je OK
Prosinec 2, 201410 r Autor Tak jsem objevil další fleky na dveřích na jiných místech - tohle už bude na servis. Jinak ta klika je úplně matná
Prosinec 3, 201410 r Autor No tak dnes jsem moc v servisním centrum nepochodil. Přijel jsem moc za šera a že není nikdo kdo by se na to podíval. Bylo mě však oznámeno že pokud by byl lak měkký že se na to provádí test laku který si v případě neprokázání hradím já a to ještě mě poškodí nenávratně lak na testovacím místě. Sakra na co dávají 3 roky záruku na lak ? To se musí ten lak vyloženě loupat? To ten lak nic nevydrží Hodil bych fotku ale blbě se to fotí
Březen 18, 201510 r Ja mam tedkom problem s celym lakem na aute, je cely drsny a kdyz se na nej podivam z blizka tak vidim same male tečky v barve rzi, nevite o co by to mohlo být? jestli je to jen nejaky drsny nanos prichyćeny k laku nebo jde cely lak auta do háje... Zkusim si jeste koupit nejaky rozlestovac laku od Sonaxu a uvidime jestli to pujde dolu.
Březen 19, 201510 r to nevyfotis, musis se kouknout na lak z par centimetru a jsou to uplne miniaturni tecky, ale fakt uplne po celem aute
Březen 19, 201510 r to ani nefoť. Tohle se po zimě objevuje. Auto pořádně umyj a pak vezmi nějakou leštěnkou.
Březen 20, 201510 r Ja mam tedkom problem s celym lakem na aute, je cely drsny a kdyz se na nej podivam z blizka tak vidim same male tečky v barve rzi, nevite o co by to mohlo být? jestli je to jen nejaky drsny nanos prichyćeny k laku nebo jde cely lak auta do háje... Zkusim si jeste koupit nejaky rozlestovac laku od Sonaxu a uvidime jestli to pujde dolu. Je to bordel ze vzduchu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.