BlueRS Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ahojte, dnes som reklamoval poťah na sedadle vodiča, presnejšie sedák, kde sa mi začali na povrchu látky tvoriť také vlásočnice a žmolky s takými gulôčkami na konci. Nafotili si to a poslali na vyjadrenie, tak uvidíme reakciu ŠAS. Avšak už som sa dávnejšie v jednej z recenzií na novú RS-u sa dočítal, že poťahová látka je veľmi nekvalitná. Mám aj Seat Leon FR, r.v. 2012, materiál poťahu sedadla: látka - alkantara a tie sedačky mám stále ako nové, takže kvalita poťahov v novej RS-e je veeeľmi úbohá. Som zvedavý, ako bude sedačka vyzerať za rok, teraz po pol roku a najazdených 19000 km je to na zaplakanie. Čaves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 hmm, mam sice 100 kilo, no po necelych 15 tisicoch su sedacky stale ako nove... (teda ked ich povysavam od natrusenej spiny) hod sem foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Mam 90 kg, najeto 50tis a zadne zmolky na sedackach nemam. (nemam ale RS) Editováno: 10. Listopad 2014, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (nemam ale RS) to preto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Nemám RS. Mám textilní sedačky. Mám najeto 19000 a levá strana sedačky řidiče je odřená a plná žmolků. Je jasný, že zrovna tohle je hodně namáhaná plocha, ale tak sakra měli na to myslet. Vůbec jsem nepřemýšlel nad tím, že bych to reklamoval, protože řeknou, že je to provozní opotřebení, nebo že si za to můžu sám. Sem teda zvědavej jak kolega dopadne s reklamací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 mám taky najeto cca 19.000 a žádné opotřebení látky fakt nepozoruju. Leda tak lehce pomačkaná umělá kůže na spodní bočnici sedáku, přes kterej se vystupuje/nastupuje. Asi záleží na tom jak moc se za volantem vrtíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Koukám, že jsem s tou kůží udělal dobře. Mimochodem, nemáte věci v zadních kapsách třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Ahojte, ospravedlňujem sa, ale zabudol som spraviť fotku - zajtra pridám. Inak nijako ten poťah podľa mňa sedením neničím - veď ten sedák je určený na sedenie, a práve že sa snažím ho /celé auto/ mať ok a dávam si pozor na prípadné mechanické poškodenie, v zadných vreckách som nikdy nič nenosil, takže si to neviem vysvetliť. Ale ako som už napísal, mám aj iné auto Seat Leon FR, 125kw /40000km/, a tam je alkantara v strede a látka po bokoch stále ako nová...zaujímalo by ma fakt, ako to bude vyzerať za 4 roky, keď je ten poťah už teraz o ničom. Ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Ahojte, takto nejako to vyzerá, tiež som sem dal šev v prednej časti sedadla, na tom je to viditeľnejšie ešte viac. To akože "biele" sú tie žmolky, za tým je vidieť aj také ako keby jemné chĺpky, ako na nejakej deke...čakám na odpoveď. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 No je to nějaký chlupatý, u mě po 22tis. km normálně hladká látka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 25. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Reklamáciu poťahu mi uznali, nový je už v servise - po novom roku mením...som zvedavý ako to bude držať po výmene . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Tak sem si dnes všiml, že u mojich sedadel z paketu Dynamic se to žmolkuje úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 6. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2015 No, to je smola, kto by to bol povedal, že sa bude látka žmolkovať - hlavne keď sa jedná v podstate o nové auto, resp. nový model. Mám zato, že sa na kvalite materiálov dosť šetrí, predpokladám, že facelift dostane kvalitnejšie materiály, minimálne čo sa týka poťahov a výplne dverí. Ja som ešte poťah nestihol vymeniť, ale myslím, že na budúci týždeň to budú robiť, tak to sem potom nafotím, už teraz mám však stiahnutú r.ť, či to bude spravené dobre a či to hlavne bude držať tak ako z výroby. A samozrejme, či sa látka už nebude žmolkovať po ďalších 15 tisícoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Zdravičko páni, hlásim, že mám vymenené poťahy na sedáku aj na operadle /tam sa mi olúpala "koža"/, som zvedavý ako dlho to vydrží...výmena v rámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 v ramci servisu pri 60000 km som reklamoval potah sedaku sedacky vodica. zacal sa zmolit v lavej zadnej casti https://www.dropbox.com/sc/g1ik4lugu5mi639/AACjWdBvM8Uk2P26eodXe_kna v stredu ide auto na vymenu potahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Co jsem koukal na RSka, tak opravdu je to s kvalitou bídné. Jdou vůbec koupit do RS ka klasické textilni potahy míto těch kožených, respektive koženkových+látka? Prostě jen látkové?? V konfigurátoru skoda auto to nelze vyspecifikovat. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 nejde. muzes mit bud za 7500,- kozene (v lete skutecne jen pro fajnsmekry) nebo "obycejne latkove", coz je latka na sedaku a operadle, kuze po stranach a zezadu. a pokud si zvolis el. sedacky, tak ty jsou pouze "v kuzi". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Ta celokůže vypadá opravdu "vábně". Ty sedačky vypadají hrozně i u aut, které mají poměrně malé nájezdy. Vytahaná a nekvalitní kůže. Děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.