Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Dobrý večer,

měl bych dotaz, při zařazeném neutrálu a přidání plynu mi začne auto coufat, čím by to mohlo být?

Je tam něco na odchodu, nebo mě můj "kamarád" mechoš oje*al a nevyměnil mi olej?

Děkuji za info

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu a proveden přesun.
Vloženo

Možná blbý dotaz, ale k čemu potřebuješ při neutrálu přidávat plyn?

Ale jinak samozřejmě pokud stojíš na rovině a na neutrál vytáčíš motor, auto by mělo stát na místě. Rozhodně by se nemělo rozjet dozadu.

Vloženo (editace)

k ničemu

:-D tož na světlách si vedle mě stoupla fábia, tak jsem to chtěl proturovat aby mi to udělalo dobře na mozek a jel jsem dozadu, no ostuda jako prase xD

kecám na světlách neřadím N. čekal jsem na svoju dal jsem N a když jsem cosi dělal drbl jsem do plynu a auto se ne moc ale přece trošku rozjelo dozadu, tak jsem to zkusil ještě jednou a zase jelo.xD

(nic proti fabkám, měl jsem ji taky a parádní auto)

Editováno: , autor: santa003
Vloženo

No co je na tom divného, když stojíš na rovině a přidáš plyn auto by při neutrálu mělo stát a ne ject dozadu, ale nevím jestli to byl dobrý nápad to řešit tady, samý offtopic a nic pořádného k věci :-(

Vloženo

Určitě by se nemělo auto vysloveně rozjet po přidání plynu ani dopředu ani dozadu. Aby si vyloučil sjíždění pro nerovnost silnice, zkus to i někde jinde např. před obchoďákem nebo na pumpě (tam bývají +- silnice rovné).

Příště tůruj radši na "P" to ti auto neujede.
Jinak si teď nejsem jistý, ale nejde při stání vytočit motor jen omezeně? (-+ do 3000 ot).

.... a jestli máš tedy diesel, tak ten bych radši netůroval vůbec (ostuda)

Vloženo (editace)

:-D tož na světlách si vedle mě stoupla fábia, tak jsem to chtěl proturovat aby mi to udělalo dobře na mozek a jel jsem dozadu, no ostuda jako prase xD

kecám na světlách neřadím N. čekal jsem na svoju dal jsem N a když jsem cosi dělal drbl jsem do plynu a auto se ne moc ale přece trošku rozjelo dozadu, tak jsem to zkusil ještě jednou a zase jelo.xD

(nic proti fabkám, měl jsem ji taky a parádní auto)

lidi čtěte pořádně, já jsem neturoval, nejsem debil co má imaginární závody v hlavě. jezdím s tím slušně až se mě někteří ptají na co jsem si na takovou jízdu kupoval tak silné auto.

zkoušel jsem na více rovinách a rozjíždí se to

Editováno: , autor: santa003
Vloženo (editace)

Já četl pořádně a cituji "tak jsem to chtěl proturovat aby mi to udělalo dobře na mozek"

jak tedy s tím tůrováním?

"a když jsem cosi dělal drbl jsem do plynu"

jak dlouho vůbec jezdíš?

Editováno: , autor: prassat
Vloženo

Jak jsem psal výše. DSG má "obyčejné spojky". Na neutrálu jsou spojky rozepnuté, tudíž nemohou být v záběru. Asi bych navštívil svúj oblíbený servis a nechal zkontrolovat diagnostikou, popř. udělat základní nastavení.

Vloženo

Já četl pořádně a cituji "tak jsem to chtěl proturovat aby mi to udělalo dobře na mozek"

jak tedy s tím tůrováním?

"a když jsem cosi dělal drbl jsem do plynu"

jak dlouho vůbec jezdíš?

čekal jsem na svoju před barákem, dal jsem N protože jí to dlouho trvalo a nechtělo se mi stát na brzdě, natahoval jsem se pro cosi do kastlíku a nohou jsem drbl do plynu.......

Vloženo

Jak jsem psal výše. DSG má "obyčejné spojky". Na neutrálu jsou spojky rozepnuté, tudíž nemohou být v záběru. Asi bych navštívil svúj oblíbený servis a nechal zkontrolovat diagnostikou, popř. udělat základní nastavení.

Děkuji za info. Jaký mám vyhledat servis,asi nějaký co se specializuje na automatické převodovky?

Vloženo (editace)

Vidím že si z Kroměříža a do Kojetína to máš co by šutrem dohodil, tak tady je servis na automatické převodovky. Byl tam kolega s jedničkový Supem a neměl jedinou výtku. Vyzkoušej a uvidíš. http://www.kaps.cz/

Opraveno, ale i Kojetín je kůsek :)

Editováno: , autor: Tarantulas
Vloženo

Vidím že si z Kroměříža a do Hulína to máš co by šutrem dohodil, tak tady je servis na automatické převodovky. Byl tam kolega s jedničkový Supem a neměl jedinou výtku. Vyzkoušej a uvidíš. http://www.kaps.cz/

Jo o těch jsem slyšel ale nejsou z Hulína ale z Kojetínu. :)

Vloženo

Ak mám na Felicii neutrál v kopci a pustím brzdu auto začne cúvať , uznajú mi prevodovku na kulanciu ? MR1998...

už mě nechtexD

na blbou otázku blbá odpověď->

Možná blbý dotaz, ale k čemu potřebuješ při neutrálu přidávat plyn?

Ale jinak samozřejmě pokud stojíš na rovině a na neutrál vytáčíš motor, auto by mělo stát na místě. Rozhodně by se nemělo rozjet dozadu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...