Kucis Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Nevím jak předtím ale v konfigurátoru škoda když dam výbavu active tak je bez mlhovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Active a Ambition jsou v základu bez mlhovek, příplatek možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Aha, v MR13 byla nabídka fresh activ a fresh ambition a to bylo vždy s mlhovkama, nefresh nabídky snad nikdko nemohl koupit. To už je ovšem dávno a tak jsem to měl vsugerované chybně. Rapida jsem totiž bez mlhovek nikdy nepotkal a nějak si to ani nedovedu představit, jaký by to byl asi hnus, ty mlhovky zrovna u Rapida tvoiří designový celek přídě bych řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 No to je hnus velebnosti. Co vymyslí dál aby se lépe Rapid prodával. Kdyby radši obnovili RS Jinak nevím proč MR2016 říkají že prodělal facelift když jediná změna jsou blinkry v zrcátkách a denní svícení v mlhovkách (ale to neberu jako facelift protože lidi bez mlhovek nebudou mít tuto vymoženost) Přední mlhové světlomety s LED denními svítilnami bude mít výbava Fresh, EmotionPlus a Monte Carlo u ostatních za příplatek vyjma Active, kde nelze objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Aha, v MR13 byla nabídka fresh activ a fresh ambition a to bylo vždy s mlhovkama, nefresh nabídky snad nikdko nemohl koupit. To už je ovšem dávno a tak jsem to měl vsugerované chybně. Rapida jsem totiž bez mlhovek nikdy nepotkal a nějak si to ani nedovedu představit, jaký by to byl asi hnus, ty mlhovky zrovna u Rapida tvoiří designový celek přídě bych řekl. MR 2014 Active Fresh mlhovky myslím neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Fresh je právě měl plus klimu, Blues a tónovaný skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) i když asi jo, ale dle mého názoru rozhodně neměl tónovaný skla... ( aspoň minulý rok ) http://www.autopodbaba.cz/akcni-nabidka/skoda-rapid-fresh Editováno: 8. Červen 2015, autor: Rypicong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Fresh Active měl tónovaný ale Active je neměl jen za příplatek. Zpět k MR16. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) poslední: přečetl jsi si ten odkaz ? je tam jasně napsáno, že Fresh Ambition má navíc tónovaná skla - Active Fresh je neměl... + tady máš další odkaz kde se to píše, až Ambition Fresh má sunset... http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-zlevnila-na-269-900-kc-rozsireni-vybavy-zjevne-nestacilo/ Editováno: 8. Červen 2015, autor: Rypicong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Rapid Outdoor už byl ohlášený. Rapid ve verzi Active a Ambition nemá a neměl mlhovky v základní výbavě - pouze s paketem Plus. Pro Active přišly mlhovky do paketu s prvním zlevněním, resp. zavedením paketů ExtraPlus v prosinci 2012. Tonovaná skla nebyla v paketu ExtraPlus a první verzi Active Fresh do srpna 2013 - pak se do paketu vrátila a nahradila dálkově ovládané centrální zamykání. Nově jsou jak u Rapidu tak Octavie tonovaná skla v základní výbavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Rapida bez mlhovek jsem taky nikdy ještě neviděl Ceny Rapida jsou v podstatě furt stejné, akorát MR2015 se prezentovala cena po slevě od Škofinu, MR2016 se prezentuje cena bez slevy od Škofinu MR2016 by měl mít ovládání oken od řidiče, teda ty automatické dojezdy. Na tvém testovaném to asi nefungovalo proto, že mělo vybitou baterku, ne? Jinak jak se tu psalo už asi 100x, není to ani tak facelift, ale spíš techlift hlavní změny se odehrávají v motoru a elektronice vozu, Rapid se stal plnohodnotným novým modelem Škodovky se všemy moderními funkcemi, které má třeba Fabie nebo Octavie 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) mc2uba: to nemusím mít nabitou baterku abych to poznal - automaticky dojezd poznáš tak že to tlačítko má dvě polohy (myšleno dvě polohy dolu a dvě nahoru) a to bylo pouze u řidiče. Na svém autě mám pouze dolu. Prostě mě i *píp* to že když je venku teplo a v autě jestě víc že z okna baráku si dálkou nestáhnu okna. To pak někdo s MR2016 může poreferovat jestli to jde ale přijde mě to že elektriku převzali z Fabie 3. Editováno: 9. Červen 2015, autor: Kucis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Rapid Outdoor už byl ohlášený. Rapid ve verzi Active a Ambition nemá a neměl mlhovky v základní výbavě - pouze s paketem Plus. Pro Active přišly mlhovky do paketu s prvním zlevněním, resp. zavedením paketů ExtraPlus v prosinci 2012. Tonovaná skla nebyla v paketu ExtraPlus a první verzi Active Fresh do srpna 2013 - pak se do paketu vrátila a nahradila dálkově ovládané centrální zamykání. Nově jsou jak u Rapidu tak Octavie tonovaná skla v základní výbavě. hele a já se klidně budu hádat do krve ( ač je to silně OT ), že Active Fresh tónovaná skla neměl, moc dobře si to pamatuju, když jsem v Březnu 2014 auto vybíral, byl jsem na tom konfigurátoru denně a vždy jsem musel překliknout z Active na Ambition a moc dobře si pamatuju jak se u 3D auta změnila okna + lakování zrcátek. + i zde je článek ze Září kdy měl přijít Spaceback a píše se tam to samé, až Ambition Fresh má sunset... http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-spaceback-zna-sve-ceny-zacinaji-na-270-tisicich-kc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 A já si zas myslím, že v současnosti tónovaná skla nejsou v základu žádné výbavy vyjma EmotionPlus. Jinak je teď Sunset vždy za příplatek... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) jo, to je věc druhá, teď je také skoro vždy za příplatek u všech aut. Ani Octavia 3 LaK nemá Sunset... a u Sperbu pouze LaK, U Yetiho pouze LaK, Monte Carlo a Outdoor Ale ať je to k tématu, z Rapidů, pouze emotion plus má sunset... Editováno: 9. Červen 2015, autor: Rypicong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Dnes nám volali, že Rapida Spaceback MR2016 máme na skladě, hned jak se udělají potřebné dodělávky na autosalonu, tak si ho vezmem, snad nejpozději příští pátek resp. mám i fotku, ale tu sem dávat nebudu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 dej! nebo aspoň do svého vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ok, do svého vlákna o Rapidu ho dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 hele a já se klidně budu hádat do krve ( ač je to silně OT ), že Active Fresh tónovaná skla neměl, moc dobře si to pamatuju, když jsem v Březnu 2014 auto vybíral Pamatuješ si leda starou belu. Součástí AM Active Fresh byl paket Plus a ten mimojiné celký rok 2014 (konkrétně v lednovém, březnovém, dubnovém, zářijovém i prosincovém ceníku) obsahoval klimatizaci, rádio Blues s CD, MP3 a audiozdířku, přední mlhové světlomety, 15" ocelová kola s velkoplošnými kryty a tramtadadá .... tónovaná skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 A já si zas myslím, že v současnosti tónovaná skla nejsou v základu žádné výbavy vyjma EmotionPlus. Jinak je teď Sunset vždy za příplatek... Tonovaná skla se nerovná SunSet. Tonovaná skla jsou v základní výbavě všech verzí. EmotionPlus (dříve StylePlus) u liftbacku a Monte Carlo pro Spaceback má navíc SunSet. SunSet je také součástí paketu Plus u výbavy Style (dříve Elegance). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Aha, tak to se omlouvám. A tónovaná skla v tom případě představují nějaké menší "základní" zatmavení oproti Sunsetu? Měl bych rovnou ještě jeden dotaz: Jak je to se síťovým programem u Freshe? Podle ceníku by měl být v základu "Paket pro zavazadlový prostor", který by ho měl obsahovat. Nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tonovaná skla se nerovná SunSet. Tonovaná skla jsou v základní výbavě všech verzí. EmotionPlus (dříve StylePlus) u liftbacku a Monte Carlo pro Spaceback má navíc SunSet. SunSet je také součástí paketu Plus u výbavy Style (dříve Elegance). aha, tak to se ale bavíme o dvou rozdílných věcech, já myslel sunset... o kterém jsem i několikrát mluvil, ano moje chyba byla, že jsem několikrát použil i výraz tónovaná skla, ale i ten se často používá jako výraz pro sunset. Akorát jsi mohl reagovat o něco dříve a mohlo to být jasné, já výraz sunset použil už hned v druhém příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tonováná skla = všechny okna na autě mají lehké zatmavení a jsou do zelená SunSet = hodně zatmavená skla od B sloupku dozadu Pravda, příplatek za SunSet 5000 kč, když dneska kde jaká certifikovaná firma dá folie za 3500 kč vč. DPH je poměrně komické, ale budiž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Bohužel chybí varianta se zatmaveným horním pruhem na čelním skle (ono mi přijde nejvíc čiré - proto mi v noci přijde že to dobře svítí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Tak uz jsem na ulici potkal 2x MR2016, lift i space. Bohuzel jen kdyz jeli proti mne. Ty LEDky sviti uplne silene a i ze spodu trochu oslnuji (asi jako kdyz si nekdo namontuje super svitive LED denni svetlo made in china). Blinkry v zrcatkach ale vypadaji lepe jak na boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky