Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aha, v MR13 byla nabídka fresh activ a fresh ambition a to bylo vždy s mlhovkama, nefresh nabídky snad nikdko nemohl koupit. To už je ovšem dávno a tak jsem to měl vsugerované chybně. Rapida jsem totiž bez mlhovek nikdy nepotkal a nějak si to ani nedovedu představit, jaký by to byl asi hnus, ty mlhovky zrovna u Rapida tvoiří designový celek přídě bych řekl. 

Vloženo

No to je hnus velebnosti. Co vymyslí dál aby se lépe Rapid prodával. 

Kdyby radši obnovili RS  :kol-31:

Jinak nevím proč MR2016 říkají že prodělal facelift když jediná změna jsou blinkry v zrcátkách a denní svícení v mlhovkách (ale to neberu jako facelift protože lidi bez mlhovek nebudou mít tuto vymoženost)

Přední mlhové světlomety s LED denními svítilnami bude mít výbava Fresh, EmotionPlus a Monte Carlo u ostatních za příplatek vyjma Active, kde nelze objednat.

Vloženo

Aha, v MR13 byla nabídka fresh activ a fresh ambition a to bylo vždy s mlhovkama, nefresh nabídky snad nikdko nemohl koupit. To už je ovšem dávno a tak jsem to měl vsugerované chybně. Rapida jsem totiž bez mlhovek nikdy nepotkal a nějak si to ani nedovedu představit, jaký by to byl asi hnus, ty mlhovky zrovna u Rapida tvoiří designový celek přídě bych řekl. 

MR 2014 Active Fresh mlhovky myslím neměl...

Vloženo

Rapid Outdoor už byl ohlášený.

Rapid ve verzi Active a Ambition nemá a neměl mlhovky v základní výbavě - pouze s paketem Plus. Pro Active přišly mlhovky do paketu s prvním zlevněním, resp. zavedením paketů ExtraPlus v prosinci 2012.

Tonovaná skla nebyla v paketu ExtraPlus a první verzi Active Fresh do srpna 2013 - pak se do paketu vrátila a nahradila dálkově ovládané centrální zamykání. Nově jsou jak u Rapidu tak Octavie tonovaná skla v základní výbavě.

Vloženo

Rapida bez mlhovek jsem taky nikdy ještě neviděl :D

Ceny Rapida jsou v podstatě furt stejné, akorát MR2015 se prezentovala cena po slevě od Škofinu, MR2016 se prezentuje cena bez slevy od Škofinu :)

MR2016 by měl mít ovládání oken od řidiče, teda ty automatické dojezdy. Na tvém testovaném to asi nefungovalo proto, že mělo vybitou baterku, ne? :)

Jinak jak se tu psalo už asi 100x, není to ani tak facelift, ale spíš techlift :) hlavní změny se odehrávají v motoru a elektronice vozu, Rapid se stal plnohodnotným novým modelem Škodovky se všemy moderními funkcemi, které má třeba Fabie nebo Octavie :)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

mc2uba: to nemusím mít nabitou baterku abych to poznal - automaticky dojezd poznáš tak že to tlačítko má dvě polohy (myšleno dvě polohy dolu a dvě nahoru) a to bylo pouze u řidiče.

Na svém autě mám pouze dolu. 

Prostě mě i *píp* to že když je venku teplo a v autě jestě víc že z okna baráku si dálkou nestáhnu okna. To pak někdo s MR2016 může poreferovat jestli to jde ale přijde mě to že elektriku převzali z Fabie 3.

Editováno: , autor: Kucis
Vloženo

Rapid Outdoor už byl ohlášený.

Rapid ve verzi Active a Ambition nemá a neměl mlhovky v základní výbavě - pouze s paketem Plus. Pro Active přišly mlhovky do paketu s prvním zlevněním, resp. zavedením paketů ExtraPlus v prosinci 2012.

Tonovaná skla nebyla v paketu ExtraPlus a první verzi Active Fresh do srpna 2013 - pak se do paketu vrátila a nahradila dálkově ovládané centrální zamykání. Nově jsou jak u Rapidu tak Octavie tonovaná skla v základní výbavě.

hele a já se klidně budu hádat do krve ( ač je to silně OT ), že Active Fresh tónovaná skla neměl, moc dobře si to pamatuju, když jsem v Březnu 2014 auto vybíral, byl jsem na tom konfigurátoru denně a vždy jsem musel překliknout z Active na Ambition a moc dobře si pamatuju jak se u 3D auta změnila okna + lakování zrcátek.

+ i zde je článek ze Září kdy měl přijít Spaceback a píše se tam to samé, až Ambition Fresh má sunset...

http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-spaceback-zna-sve-ceny-zacinaji-na-270-tisicich-kc/

Vloženo

A já si zas myslím, že v současnosti tónovaná skla nejsou v základu žádné výbavy vyjma EmotionPlus. Jinak je teď Sunset vždy za příplatek...

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

jo, to je věc druhá,  teď je také skoro vždy za příplatek u všech aut. Ani Octavia 3 LaK nemá Sunset... a u Sperbu pouze LaK, U Yetiho pouze LaK, Monte Carlo a Outdoor

Ale ať je to k tématu, z Rapidů, pouze emotion plus má sunset... :)

Editováno: , autor: Rypicong
Vloženo

Dnes nám volali, že Rapida Spaceback MR2016 máme na skladě, hned jak se udělají potřebné dodělávky na autosalonu, tak si ho vezmem, snad nejpozději příští pátek :) resp. mám i fotku, ale tu sem dávat nebudu :)

• Pozitivní 1
Vloženo

hele a já se klidně budu hádat do krve ( ač je to silně OT ), že Active Fresh tónovaná skla neměl, moc dobře si to pamatuju, když jsem v Březnu 2014 auto vybíral

Pamatuješ si leda starou belu. Součástí AM Active Fresh byl paket Plus a ten mimojiné celký rok 2014 (konkrétně v lednovém, březnovém, dubnovém, zářijovém i prosincovém ceníku) obsahoval klimatizaci, rádio Blues s CD, MP3 a audiozdířku, přední mlhové světlomety, 15" ocelová kola s velkoplošnými kryty a tramtadadá .... tónovaná skla.

Vloženo

A já si zas myslím, že v současnosti tónovaná skla nejsou v základu žádné výbavy vyjma EmotionPlus. Jinak je teď Sunset vždy za příplatek...

Tonovaná skla se nerovná SunSet. Tonovaná skla jsou v základní výbavě všech verzí. EmotionPlus (dříve StylePlus) u liftbacku a Monte Carlo pro Spaceback má navíc SunSet. SunSet je také součástí paketu Plus u výbavy Style (dříve Elegance).

Vloženo

Aha, tak to se omlouvám. A tónovaná skla v tom případě představují nějaké menší "základní" zatmavení oproti Sunsetu?

Měl bych rovnou ještě jeden dotaz: Jak je to se síťovým programem u Freshe? Podle ceníku by měl být v základu "Paket pro zavazadlový prostor", který by ho měl obsahovat. Nebo se mýlím?

Vloženo

Tonovaná skla se nerovná SunSet. Tonovaná skla jsou v základní výbavě všech verzí. EmotionPlus (dříve StylePlus) u liftbacku a Monte Carlo pro Spaceback má navíc SunSet. SunSet je také součástí paketu Plus u výbavy Style (dříve Elegance).

aha, tak to se ale bavíme o dvou rozdílných věcech, já myslel sunset... o kterém jsem i několikrát mluvil, ano moje chyba byla, že jsem několikrát použil i výraz tónovaná skla, ale i ten se často používá jako výraz pro sunset.

Akorát jsi mohl reagovat o něco dříve a mohlo to být jasné, já výraz sunset použil už hned v druhém příspěvku :)

Vloženo

Tonováná skla = všechny okna na autě mají lehké zatmavení a jsou do zelená

SunSet = hodně zatmavená skla od B sloupku dozadu :) 

Pravda, příplatek za SunSet 5000 kč, když dneska kde jaká certifikovaná firma dá folie za 3500 kč vč. DPH je poměrně komické, ale budiž :)

Vloženo

Bohužel chybí varianta se zatmaveným horním pruhem na čelním skle (ono mi přijde nejvíc čiré - proto mi v noci přijde že to dobře svítí)

Vloženo

Tak uz jsem na ulici potkal 2x MR2016, lift i space. Bohuzel jen kdyz jeli proti mne. 

Ty LEDky sviti uplne silene a i ze spodu trochu oslnuji (asi jako kdyz si nekdo namontuje super svitive LED denni svetlo made in china). Blinkry v zrcatkach ale vypadaji lepe jak na boku :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...