toldi Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 já právě hledám fotky, informace.. a nikde nic. A třeba ten tvůj paket jsem nenašel ani v ceníku. Každopádně gratuluji ke koupi, s tou slevou 30 000 už je MR2016 hodně zajímává. Já bych se bohužel dostal ze 360 na nějakých 400 000 a za to mi to už nestálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 (editace) Ale v ceniku, ktery je o kus vys, tak tam myslim je Kazdopadne obsahuje zadni prodlouzene sklo, cerny zrcatka, cerny mlhovky s corner funkci a led dennim svicenim. Priplatek je 4300 kc. Editováno: 24. Duben 2015, autor: mc2uba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) Teda me u toho chybi, stejne jako u Fabie Elegance vybava. Mit zaklad, stredni a nejdrazsi style se mi proste nelibi. Chci vybavene auto s vybavou typu predchozi elegance plus. Preci nejde mit zaklad, stredni a pro tunery. Jsem fakt rad za MR 2014. Jsem asi zaujaty ale interier a vybava mi maximalne vyhovuje a prijde mi lepsi nez MR 2015. Teda jde mi jen o tu bilou lesklou plochu kolem volantu co maji i spacebacky od zacatku. K cernemu interieru ma byt cerna, ta bila by mi fakt vadila. Jsem konzervativni klient ktery si kupuje Skodovku pro jeji konzervativnost, jinak bych koupil Hyundaie. At ma style vybavu, vetsine z vas se urco libi, ale at nechaji i normalni elegance bez tech tunerskych blbinek a naopak s vysokou vybavou! Fakt nechapu, proc ji MR 2016 nema. Zeby nebyl o ni zajem? Editováno: 25. Duben 2015, autor: Mariacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 A co ti prijde na zakladnim Style tunerskeho? Kdyz si nedas cerveny kola a sportovni podvozek, tak je to na pohled obycejne elegantni auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 mc2uba: Mám dotaz... má Ambition na palubovce tu lištu? V MR2015 byla tuším tmavě šedá... v MR2016 ale v kongifurátoru chybí a má ji až nejvyšší Elegance, tak nevím, jestli to není jenom chyba grafiky. Oproti předchozím modelovým řadám by to byl krok zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ma listu, ambition ji ma v zakladu sedivou, da se priplatit za white piano. Elegance ji ma cernou lesklou. Active snad klasika sedy plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Tak to jo. A start/stop systém si necháš deaktivovat? Mě z toho na MR2016 jímá hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Nevim, ja s tim jezdit nebudu, tak zalezi na ridicce. Jsou tam veci nove, ktere me bavi, ale zas tam jsou veci, ktery bych tam mit nemusel, napr. Start/stop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Konfigurátor je v zajímavé mezifázi, kdy vyobrazení již odpovídá MR2016, ale cenové nabídky jsou pro MR2015, takže kdo chce stihnout 1.6 TDI 66 kW, může zkusit Samozřejmě vím, že už má smůlu, ale jako varianta služebního vozu mi přijde tenhle motor dobrý. Uvidíme, jak si rapid bude rozumět v kombinaci s 1.4 TDI 66 kW + jak vysoké budou jeho prodeje, když se je model Fresh nově postaven jen jako Ambiente s 1.2 TSI 66/81 kW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) No docela by mě zajímala současná statistika prodejů Rapida benzín vs. nafta. Když je ale základním motorem TSI 66kW, tak to je příjemné. Další snizeni spotreby novych benzinaku o pul litru si myslim diesly odsune na vedlejsi kolej... Editováno: 27. Duben 2015, autor: Mariacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Já si myslím, že od té doby, co jezdí TSI za 6,5 benzínu na 100, tak se prodej TDI výrazně snížil. Aspoň u aut typu Fabia nebo Rapida. Octavie a výš samozřejmě TDI pořád vede na plné čáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 to jsou vždycky takové vlny, ta spotřeba nehraje zas takovou roli, respektive ji zpravidla vyváží vyšší pořizovací cena. Diesel se kupuje v době, kdy se více rozevřou nůžky mezi spotřební daní na benzin a naftu = nafta je výrazně levnější. Teď se delší dobu nic neděje a rozdíl je minimální, ale to samozřejmě nevydrží navždy. Takže záleží na "investičním horizontu" - u auta na méně než tři roky bych to neřešil, ale pokud to má být více, tak to takto jednoznačné určitě není. Je ale fakt, že tohle běžný spotřebitel nevnímá a pro změnu paliva se rozhoduje až v okamžiku, kdy už k tomu prakticky není důvod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Kdyby moje TSI žralo 6,5 litru, hodím jej ze skály :-) Když jsem auto kupoval, měl jsem spočítáno, že když budu mít spotřebu do 6,3 tak je pro mě benzín lepší. Trasy do práce mám tak za 5,9 (17km, 75% dálnice) a delší trasy 5,4 - 5,8 takže spokojenost. Přes těch 6 to mám jen při courani v kolonach v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Hm, já se s Rapidem TSI 77kW pod 7,6 nedostal :-) Jak se na to šlape, tak to začíná žrát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 (editace) když jedu klidně, jedu za 5,7 - 5,6, opravdu dlouhá trasa i 5,1, diesel pro mě zbytečný... Editováno: 28. Duben 2015, autor: Rypicong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Tak to mám asi zlý štýl jazdy, pod 5,6 sa nedostanem ani na dlhšej trase.. ale je fakt že tam vždy je časť diaľnica... dlhodobý priemer od kúpy mám 6,4.. a to tam stále mám najmenšie pneu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 No a od spotřeby bychom se mohli vrátit k tématu Rapid MR 2016..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 http://www.auto.cz/skoda-auto-vyrazne-inovace-vozu-modeloveho-roku-2016-87022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Aj oficial od škodovky... http://prportal.skoda-auto.com/CS/motorsport/_layouts/Skoda.PRPortal/pressrelease.aspx?ID=1109 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risar Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Pri pohledu na puvodni Swing a hnusny remecek okolo nezbyva nez zamacknout slzu. Nepredpokladam, ze novy Swing nebo Bolero pujde napasovat na MY2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Tak nad týmto som rozmýšľal aj ja či by to išlo. Hardvérovo asi áno, ale softvérovo nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan1986 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 cesky konfigurator rapida uz je zrejme komplet MR2016, vybava Style, nove motory, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) No jo, sice cinkrlátek přibývá, jiné věci ubývají a cena narůstá. Mám sice archaického Rapida MR13 ještě bez cinkrlátek, za to s lepší výbavou a za lepší peníz. Dnes už bych si Rapida 2x rozmyslel. Editováno: 29. Duben 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan1986 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 mam elegance plus MR2015, 1.2 77kw a auto v konfiguratoru stalo 445, ted kdyz si nakonfiguruji stejne tak jsem na 435,7 coz je pozitivni, otazka je co vsechno z vybavy vyhodili a dali za priplatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 V mém případě by naopak cena narostla z 372 na 402.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky