Přejít na obsah

FIII vs konkurence


Pawouk

Doporučené příspěvky

To, že to padlo v diskusii niekde, ešte nič neznamená. Nebudú to nakupovať ani firemni zákazníci, ani dôchodcovia, ani otcovia od rodín a nakoniec to nekupia ani mládenci, čo o tom snívajú, lebo uvidia rozdiel 1500-2000e oproti 1,2tsi. Dať do auta silnejší motor nie je len o tom motore totiž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Asi to bude otázka preferencí, někomu to přijde vzhledově zajímavý a nápaditý, mě to taky ale přijde moc extravagantní.

To je právě jedna z věcí, proč jsem zvolil F3, líbí se mi jednoduchý minimalistický věci a její interiér vypadá jednoduše a čistě. Jen Škoda tvrdých plastů  :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem na výstavě aut a GT, Peugeot 508 SW a Seat Leon ST combi mě fakt seděly. Největší tragédie byla Suzuki a nová Vitara, ošizené, malé, malé sedačky, nohou při vylézání jsem se pořád mlátil o sloupek volantu atd. Škodovka ukázala jen F3. P308SW mi přišel jak parodie, zvenčí hezký, ale uvnitř strašně plastový, to Škodovky vypadají opravdu o dost lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co Clio Grandtour GT? Moc pěkný auto

Losky83 ale pozor porovnavas hrusky a jablka. Clio je mozne porovnavat s Fabiou, no ty uz uvadzas GT. Tam je to uz trosku o inom - radenie pod volantom, koza, sportovy interier,... Keby si ho porovnal s Fabiou III RS, tak nepoviem. To ako keby som ja porovnal klasicku Octaviu s Audi RS4...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si na středový panel u F1 nestěžoval. Netlačil mě ani při mých 192cm a sedadlo jsem úplně vzadu taky neměl. U F2 když jsem do ní poprvé sedl tak jsem nadával a hned mě bolelo koleno. Ale pak jsem si jí koupil a nějak to přešlo :D

 

A mě osobně se F3 jeví jako nejhezčí z výběru i20, renault clio a peugeot 208. Renault mě ihned odradil tou palubní deskou a celkově to uspořádání je hrozný. To má F3 hezčí. A i20 mě příjde menší jako fabie. Ale F3 beru jen combi verzi. Krátkou zhnusili..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...