Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To, že to padlo v diskusii niekde, ešte nič neznamená. Nebudú to nakupovať ani firemni zákazníci, ani dôchodcovia, ani otcovia od rodín a nakoniec to nekupia ani mládenci, čo o tom snívajú, lebo uvidia rozdiel 1500-2000e oproti 1,2tsi. Dať do auta silnejší motor nie je len o tom motore totiž.

S tou posloupností A1 - Polo - Ibiza - Fabia bych to neviděl tak jednoduše. A1 a Polo jsou bez diskuze někde jinde, ale Ibizu s Fabií bych viděl na jedné úrovni - Ibiza sportovnější, Fabia elegantnější a kvalitnější.

A co Clio Grandtour GT? Moc pěkný auto

No, zvenku to jde, ale interiér je docela šílenost (můj názor).

Ve kterém jsem seděl, byla kůže, perfektní vedení a mě se to dost líbilo. Pro mě milé překvapení

Naživo je to pěkný a celkově auto je prostě takový šmrncovnější. F3 je taková jednoduchá a prostě bez emocí, ale to je můj názor [emoji6]

Asi to bude otázka preferencí, někomu to přijde vzhledově zajímavý a nápaditý, mě to taky ale přijde moc extravagantní.

To je právě jedna z věcí, proč jsem zvolil F3, líbí se mi jednoduchý minimalistický věci a její interiér vypadá jednoduše a čistě. Jen Škoda tvrdých plastů  :kol-48:

Jasně, proto jsem psal, že je to můj názor. Z francouzských aut je pro mne Renault asi nejsnesitelnější.

Byl jsem na výstavě aut a GT, Peugeot 508 SW a Seat Leon ST combi mě fakt seděly. Největší tragédie byla Suzuki a nová Vitara, ošizené, malé, malé sedačky, nohou při vylézání jsem se pořád mlátil o sloupek volantu atd. Škodovka ukázala jen F3. P308SW mi přišel jak parodie, zvenčí hezký, ale uvnitř strašně plastový, to Škodovky vypadají opravdu o dost lépe.

A co Clio Grandtour GT? Moc pěkný auto

Losky83 ale pozor porovnavas hrusky a jablka. Clio je mozne porovnavat s Fabiou, no ty uz uvadzas GT. Tam je to uz trosku o inom - radenie pod volantom, koza, sportovy interier,... Keby si ho porovnal s Fabiou III RS, tak nepoviem. To ako keby som ja porovnal klasicku Octaviu s Audi RS4...

Zase nepřeháněj - GT je srovnatelné s FIII se sportovním podvozkem a Dynamik paketem.

Auto je to jako F3 Monte Carlo s výbavou navíc, ne žádná RS. Je to jen paket. Některá automobilka dá DSG, kůži atd, jiná zase polepy [emoji2]

Upraveno od Losky83

Mně stačilo si sednout za volant nové i20 a zkušební jízdu jsem už ani nechtěl. Středový panel tlačící do pravého kolene dokázal tohle úžasně "vetší a kvalitnější auto" ihned znechutit...

vzhledem k prodejům F1 a F2  tohle asi vada k prodeji nebude :)

Mě u F2 nikdy tunel nevadil ;)

Nemluví ale Pepa o i20?

Pepa ne, ale Rypicong ano ;)

ano mluvil, protože na stránkách o Škodovkách, mi přijde úsměvné jinému autu vyčítat vyčnívající středový tunel, který tlačí do nohy. F1 to měla špatný a F2 ještě horší...

Já si na středový panel u F1 nestěžoval. Netlačil mě ani při mých 192cm a sedadlo jsem úplně vzadu taky neměl. U F2 když jsem do ní poprvé sedl tak jsem nadával a hned mě bolelo koleno. Ale pak jsem si jí koupil a nějak to přešlo :D

A mě osobně se F3 jeví jako nejhezčí z výběru i20, renault clio a peugeot 208. Renault mě ihned odradil tou palubní deskou a celkově to uspořádání je hrozný. To má F3 hezčí. A i20 mě příjde menší jako fabie. Ale F3 beru jen combi verzi. Krátkou zhnusili..

Dnes v Autosalonu na Primě srovnávácí test FIII,Corsa a i20.

Mě u F2 nikdy tunel nevadil ;)

mě třebas desně... jezdil jsem F II ve výbavě Sport a ten středový panel mě děsně tlačil do pravého kolene... prostě každý jsme jiný... ;)

Dnes v Autosalonu na Primě srovnávácí test FIII,Corsa a i20.

to nemá cenu ani pouštět, jejich úroveň je strašná...

hh... MP... jestli ty nejsi zaujatý... ;) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.