vorlajz Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Losky... tak to jo... to je pak paráda... bral bych O 3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Já objednal Pacific, nenápadný a nevýrazný auto, to mi nikdo závidět nebude a v noci na ulici nebude provokovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Jj, Pacific sice není tak sexy jako Race nebo Rally, ale zas v zaplave Candy a Laseru... Jinak, co se tyce motoru (81kW), souhlas s mp390 - i když nevim, kde na te D5 jezdi tech 160, vzdyt je to tam same zuzeni a 80ka (dneska jsem to jel od Plzne - a taky si premierove projel BLANKOOOUUU ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Honzo... tezko ti bude někdo závidět auto, který má každý druhý... a je úplnĕ jedno... jakou máš barvu :'> Jen sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 (editace) Tak ale aspoň ze zacatku, ne...? ;-) Jinak dneska jsem na D5 predjizdel sedivou a rikal jsem si "a hele, taky F3...a taky kombik". Když jsem se pak zaradil před nej, tak ve zpetnem vidim, jak si ukazujou, takze asi podobna konverzace. Jo a taky jsem vypozoroval, ze jakmile predjehu nejake i-xx, tak si muzu byt jist, ze vzapeti predjede ono me a nasledne se snazi mizet za obzor - nemate vy na nas nejak spadeno? Editováno: 20. Září 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Pacific je opravdu nenápadný [emoji20] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 můžu se jen zeptat, na co Bi-Xenony? jezdíš kolem komína a potřebuješ Bi-Xenony za 25 tis? Na co asi. Jezdils v nejakym aute s takovyma svetlama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 bojlere, nejezdil, ale chtěl bych jezdit s tebou, myslím, že bychom se v autě nenudili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Jo a taky jsem vypozoroval, ze jakmile predjehu nejake i-xx, tak si muzu byt jist, ze vzapeti predjede ono me a nasledne se snazi mizet za obzor - nemate vy na nas nejak spadeno? Epo... já myslím, že jsi moc zaujatý... někdy to já vnímám úplně stejně... není to o tom, jaký máš auto, ale jakou máš povahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Honzo... tezko ti bude někdo závidět auto, který má každý druhý... a je úplnĕ jedno... jakou máš barvu :'> Jen sranda No taková zelená Rally nebo modrá Denim asi praští do očí každého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Honzo R... ty budeš mít ten litrový tříválec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Jj, Pacific sice není tak sexy jako Race nebo Rally, ale zas v zaplave Candy a Laseru... Jinak, co se tyce motoru (81kW), souhlas s mp390 - i když nevim, kde na te D5 jezdi tech 160, vzdyt je to tam same zuzeni a 80ka (dneska jsem to jel od Plzne - a taky si premierove projel BLANKOOOUUU ) 160 se dá kdekoliv mezi těmi 80tkami Nejvíc mě štvou ty příčné nerovnosti zhruba na 29 kilometru. Tam zpomaluji na 90. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Já objednal Pacific, nenápadný a nevýrazný auto, to mi nikdo závidět nebude a v noci na ulici nebude provokovat .Jj, bi-xenony s AFS svítí opravdu perfektně, to nemělo chybu. Za mě bych to dával do aut standardně. Na co asi. Jezdils v nejakym aute s takovyma svetlama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Jestli to dopadne jak to zatim vypada, tak na dalnici si neskrtnete, myslim ze uz pristi rok chteji zavest mereni useku mezi mytnyna branama... Takze O3 s 1.2TSI bude v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) mp390: Myslis tu roletu? Ta je i na D8 nekde u sjezdu na Kralupy. Zrovna vcera jsem dumal, jestli to ma nejaky zvlastni ucel (zpomalit, probudit, grip?) nebo to delaji jen tak... vorlajz: dyt to melo byt taky jen pratelske postouchnuti ;-) Rypicong: u nas si vystacim se 130, v Nemecku se necha jet vic a auto to zvladne... Editováno: 21. Září 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 epo... však to je dobře... a asi zpět k tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Honzo R... ty budeš mít ten litrový tříválec? Jj, po 114tkm v HTP za 6let jsem nikdy neměl potřebu mít silnější motor, vsadím na jistotu. Do té 3 to jezdí po městě stejně a je hlavně tišší a na dálnici stejně jezdíme 110kou za 6lt. Dnes jedu prodejci odevzdat F2 tak s nimi budu mluvit, stále si pohrávám s myšlenkou toho MonteCarlo v Corridě a těch chybějících 46tis vzít na úvěr. Včera jsem jedno potkal v Ústí v šedé Steel a fakt hezké s tou střechou. Mě to neva, že jsem jediný kdo nemá 110PS Style, pomluvy mi nevadí, těší mě, že nikomu nic nebudu dlužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Jan R.: tu cervenou F3 MC uz jsem videl - vypada pekne, i kdyz hezci je v MC asi prece jenom Spaceback. Nicmene, MC Te razem katapultuje z nenapadneho na stred pozornosti vsude, kam s tim prijedes - minimalne ze zacatku Termiter: Ah, so... Editováno: 21. Září 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 No právě, bych musel sehnat garáž i v Praze, za 1200,- se dá pořídit. Mě se líbí ta výbava - střecha, kola, ty nástavce a ty sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 To bych si radši připlatil za motor.HTP jsme měli,stačilo také,ale dneska bych už do slabšího v žádném případě nešel.Motor posouvá jízdní zážitky jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Jan R.: tu cervenou F3 MC uz jsem videl - vypada pekne, i kdyz hezci je v MC asi prece jenom Spaceback. Nicmene, MC Te razem katapultuje z nenapadneho na stred pozornosti vsude, kam s tim prijedes - minimalne ze zacatku Termiter: Ah, so... Tak původní myšlenka na začátku srpna byla koupit Citigo MC na to poskakování po Praze, když mám k dispozici ještě G7 Var TDi, ale když se to v autosanu spočítalo, tak obyč. krátká F3 by vyšla levnějí a když je kombi za +10tKč, tak nebylo co řešit. Kočárek se vejde i do krátké F2, ale musí se rozebrat, do Citiga by se nacpal také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 To bych si radši připlatil za motor.HTP jsme měli,stačilo také,ale dneska bych už do slabšího v žádném případě nešel.Motor posouvá jízdní zážitky jinam. Tak já měl štěstí, zajel jsem si ho sám, olej benzín to nežralo, porucha žádná, dlouhodobá po 6l dle účtenek 5,6l a i jednodenní výlet UL-Brno-UL to dalo za 6,2l. Jednou jsem jel 2 denní výlet do Mnichova z UL, jedna cesta 490km a také za 6,2 ve 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Což nám se to také nes...lo.Dlouhodobá v létě 5,1,v zimě 5,6.Výlety od 4,9 do 5,6,podle profilu trasy.TSI také bez problémů,dlouhodobá 5,6,výlety od 5,2 do 5,8.Jak píšu,neměnil bych. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 bojlere, nejezdil, ale chtěl bych jezdit s tebou, myslím, že bychom se v autě nenudili... Proto se taky divíš. Kdyby sis je vyzkoušel, pravděpodobně taky změníš názor a budeš je chtít. I v rámci Fabie by měly být k dispozici aspoň v "low" podobě. Považuju za nešťastné, že nejsou v nabídce. U Rapidu jsou jednak v derivátech, ale jdou docela často vidět i v normálních výbavách. U Fabie začala Škoda po dlouhé době praktikovat starou osvědčenou strategii "vyšší výbava výrazně výhodnější než nižší". Tak jako teď prodávají polovinu aut v nejvyšším stupni výbavy, tak by se s největší pravděpodobností ujaly za desítku i low-xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Tak vzhledem k tomu, za jakých podmínek má Losky možnost pronajmutí auta... tak je to asi jedno... každopádně je mi jasný, že bi-xenony budou super... na druhou stranu... reagoval jsem na to, že chce Losky auto, kterým bude jezdit kolem komína, tak na to fakt bi-xenony nepotřebuje... to je můj názor zajímala by mě statistika, kolik F III a O III a v jakých výbavách byly prodány firmám x soukromě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.