lexaji Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Taky jsem postupoval dle návodu, Amundsen 2018, zvuky fungují, ale na mapě nic nevidím. Mám špatný formát ikony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Prosím o radu. Po aktualizaci mapových podkladů jsem chtěl udělat i aktulizaci radarů ze stránky https://www.poi-radary.eu/ Vybral jsem pouze CZ a nechal vytvořit data na SD/USB, bohužel aktualizace skončí vždy chybou, viz foto. Kde dělám chybu? Před cca rokem s tím problém nebyl a na první pokus mi to radary do navi natáhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtuři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. Radary.zip Asi bude problém někde jinde, pokud použiju data vytvořená nick: uziv proběhne načtení radarů do navigace úplně v pohodě. Jen je to stará databáze radarů z 29.4.2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Mně to nějakou dobu nešlo úplně stejně jako tobě, pak jsem to zkusil po půl roce a bylo všechno bez chyby. Zřejmě je to generovanými daty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uziv Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 před 19 minutami, kakamil777 napsal: Asi bude problém někde jinde, pokud použiju data vytvořená nick: uziv proběhne načtení radarů do navigace úplně v pohodě. Jen je to stará databáze radarů z 29.4.2018 To jako abych občerstvil data než se rok s rokem sejde? Uvidím, co se dá dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 ?tak jsem to samo sebou nemyslel, ale zlobit se určitě nebudu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 před 17 minutami, bojler napsal: Mně to nějakou dobu nešlo úplně stejně jako tobě, pak jsem to zkusil po půl roce a bylo všechno bez chyby. Zřejmě je to generovanými daty. Zkoušel jsem vytvořit několikrát v posledním týdnu a bez úspěchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Zítra na to kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Díky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 (editace) Tak problém byl v ČR (prázdných) datech po poslední aktualizaci, už by to mělo být ok. Editováno: 2. Duben 2019, autor: wombat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 (editace) Odzkoušeno, CZ radary jsou funkční. Děkuji za opravu, máš u mě pivo :) Editováno: 3. Duben 2019, autor: kakamil777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uziv Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 (editace) V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtyři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. A taky je nutné zapnout zvukové upozornění. Tak po roce nová aktuální verze Radary-2019-04-08.zip EDIT: Pokud je někde shluk radaru, tak se mi zobrazuje jenom první na příjezdu. Dále nahraji opravenou verzi. Editováno: 14. Duben 2019, autor: uziv Oprava chybného zobrazení radarů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Díky[emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uziv Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 V 11. 4. 2019 na 21:00, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtyři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. A taky je nutné zapnout zvukové upozornění. Tak po roce nová aktuální verze Radary-2019-04-08.zip EDIT: Pokud je někde shluk radarů, tak se mi zobrazuje jenom první na příjezdu. Dále nahraji opravenou verzi. Opravené verze - ve druhé jsou použité ikony podle michala86. Radary-2019-04-12.zip Radary-2019-04-12-michal86.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 co je to radary ? to jsou stejné, jako z téhle stránky ? a jsou tam všechny nebo jen ČR ? https://www.poi-radary.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uziv Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Jsou tam radary z poi.cz a pouze ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 poi-radary.eu taky z poi.cz (stacionarní, úsekové, červené) každý den se automaticky kontrolují aktualizace a v případě změny se stáhne, takže je to pořád aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 @uziv a tam jsou nějaké jiné radary, než ty z toho mého odkazu, které používám ? moc se v tomhle neorientuji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uziv Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Já zase nepoužívám poi-radary.eu, takže nevím ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 (editace) V 14. 4. 2019 na 11:20, wombat napsal: poi-radary.eu taky z poi.cz (stacionarní, úsekové, červené) každý den se automaticky kontrolují aktualizace a v případě změny se stáhne, takže je to pořád aktuální. Zdravím, dneska jsem si stáhnul na SD pro Amundsena ČR, A, DE, SL a nemám tam ani kamery v Bílině, co tam byly. A vidím jen jednu kameru u Teplic a jednu u Ústí. Nevím, kde je problém. V tom přiloženém souboru ty radary v Bílině byly. A to je také moje poslední aktualizace, kterou jsem měl. Měl jsem to samé, ale když jsem to nahrál dneska, tak tam ty radary nevidím. ? Nevím, co dělám špatně. Prostě jsem to nahrál, to proběhne v pohodě. Pak si vyberu Zvláštní cíle. Vybral jsem schválně jen ČR. a prostě tam nic nevidím a přitom mi to od Tebe fungovalo dobře. Jen jsem chtěl zaktualizovat ? 2018-09-03_wombat.zip Verze od "uziv" mi funguje, zobrazují se ikony s radary. Editováno: 15. Duben 2019, autor: Alfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 V 14. 4. 2019 na 10:53, uziv napsal: Opravené verze - ve druhé jsou použité ikony podle michala86. Radary-2019-04-12.zip Radary-2019-04-12-michal86.zip Použil jsem na Amundsenovi verzi "Michal". Je i se zvukem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Je tam nějaká chyba při stažení, kouknu na to až budu u PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Díky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Tak opraveno, už snad definitivně :-) Sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Funguje. Díky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.