Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Taky jsem postupoval dle návodu, Amundsen 2018, zvuky fungují, ale na mapě nic nevidím. Mám špatný formát ikony?

• 3 týdny později...

Prosím o radu.

Po aktualizaci mapových podkladů jsem chtěl udělat i aktulizaci radarů ze stránky https://www.poi-radary.eu/

Vybral jsem pouze CZ a nechal vytvořit data na SD/USB, bohužel aktualizace skončí vždy chybou, viz foto.

Kde dělám chybu?

Před cca rokem s tím problém nebyl a na první pokus mi to radary do navi natáhlo.

1.thumb.jpg.944cdb1e7f2435e6e3d3e50a6919e58c.jpg2.thumb.jpg.db3a3b90786bf26ca48daa3acb039d62.jpg3.thumb.jpg.1f5daa66f05c10e55a3bef94cf6a4f50.jpg4.thumb.jpg.e049cbed66363a620888e6b21db5809d.jpg5.thumb.jpg.91889f85dd65c3556918437c2e5a0c90.jpg

V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal:

Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech.

U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtuři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK.

Radary.zip

Asi bude problém někde jinde, pokud použiju data vytvořená nick: uziv

proběhne načtení radarů do navigace úplně v pohodě.

Jen je to stará databáze radarů z 29.4.2018

Mně to nějakou dobu nešlo úplně stejně jako tobě, pak jsem to zkusil po půl roce a bylo všechno bez chyby. Zřejmě je to generovanými daty.

před 19 minutami, kakamil777 napsal:

Asi bude problém někde jinde, pokud použiju data vytvořená nick: uziv

proběhne načtení radarů do navigace úplně v pohodě.

Jen je to stará databáze radarů z 29.4.2018

To jako abych občerstvil data než se rok s rokem sejde? Uvidím, co se dá dělat :rolleyes:

?tak jsem to samo sebou nemyslel, ale zlobit se určitě nebudu.

Díky.

před 17 minutami, bojler napsal:

Mně to nějakou dobu nešlo úplně stejně jako tobě, pak jsem to zkusil po půl roce a bylo všechno bez chyby. Zřejmě je to generovanými daty.

Zkoušel jsem vytvořit několikrát v posledním týdnu a bez úspěchu?

Zítra na to kouknu.

Tak problém byl v ČR (prázdných) datech po poslední aktualizaci, už by to mělo být ok.

Upraveno od wombat

Odzkoušeno, CZ radary jsou funkční.

Děkuji za opravu, máš u mě pivo :)

Upraveno od kakamil777

• 2 týdny později...
V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal:

Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech.

U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtyři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. A taky je nutné zapnout zvukové upozornění.

Tak po roce nová aktuální verze :rolleyes:

Radary-2019-04-08.zip

EDIT: Pokud je někde shluk radaru, tak se mi zobrazuje jenom první na příjezdu. Dále nahraji opravenou verzi.

Upraveno od uziv
Oprava chybného zobrazení radarů

V 11. 4. 2019 na 21:00, uziv napsal:

U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtyři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. A taky je nutné zapnout zvukové upozornění.

Tak po roce nová aktuální verze :rolleyes:

Radary-2019-04-08.zip

EDIT: Pokud je někde shluk radarů, tak se mi zobrazuje jenom první na příjezdu. Dále nahraji opravenou verzi.

Opravené verze - ve druhé jsou použité ikony podle michala86.

Radary-2019-04-12.zip

Radary-2019-04-12-michal86.zip

Jsou tam radary z poi.cz a pouze ČR.

poi-radary.eu taky z poi.cz (stacionarní, úsekové, červené) každý den se automaticky kontrolují aktualizace a v případě změny se stáhne, takže je to pořád aktuální.

@uziv a tam jsou nějaké jiné radary, než ty z toho mého odkazu, které používám ? moc se v tomhle neorientuji ?

Já zase nepoužívám poi-radary.eu, takže nevím ☹️

V 14. 4. 2019 na 11:20, wombat napsal:

poi-radary.eu taky z poi.cz (stacionarní, úsekové, červené) každý den se automaticky kontrolují aktualizace a v případě změny se stáhne, takže je to pořád aktuální.

Zdravím, dneska jsem si stáhnul na SD pro Amundsena ČR, A, DE, SL a nemám tam ani kamery v Bílině, co tam byly.

A vidím jen jednu kameru u Teplic a jednu u Ústí. Nevím, kde je problém.

V tom přiloženém souboru ty radary v Bílině byly.

A to je také moje poslední aktualizace, kterou jsem měl. Měl jsem to samé, ale když jsem to nahrál dneska, tak tam ty radary nevidím. ?

Nevím, co dělám špatně.

Prostě jsem to nahrál, to proběhne v pohodě.

Pak si vyberu Zvláštní cíle. Vybral jsem schválně jen ČR. a prostě tam nic nevidím a přitom mi to od Tebe fungovalo dobře. Jen jsem chtěl zaktualizovat ?

2018-09-03_wombat.zip

Verze od "uziv" mi funguje, zobrazují se ikony s radary.

Upraveno od Alfan

Je tam nějaká chyba při stažení, kouknu na to až budu u PC.

Díky ?

Tak opraveno, už snad definitivně :-) Sry.

Funguje. Díky ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.