Březen 11, 20196 r Taky jsem postupoval dle návodu, Amundsen 2018, zvuky fungují, ale na mapě nic nevidím. Mám špatný formát ikony?
Duben 1, 20196 r Prosím o radu. Po aktualizaci mapových podkladů jsem chtěl udělat i aktulizaci radarů ze stránky https://www.poi-radary.eu/ Vybral jsem pouze CZ a nechal vytvořit data na SD/USB, bohužel aktualizace skončí vždy chybou, viz foto. Kde dělám chybu? Před cca rokem s tím problém nebyl a na první pokus mi to radary do navi natáhlo.
Duben 1, 20196 r V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtuři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. Radary.zip Asi bude problém někde jinde, pokud použiju data vytvořená nick: uziv proběhne načtení radarů do navigace úplně v pohodě. Jen je to stará databáze radarů z 29.4.2018
Duben 1, 20196 r Mně to nějakou dobu nešlo úplně stejně jako tobě, pak jsem to zkusil po půl roce a bylo všechno bez chyby. Zřejmě je to generovanými daty.
Duben 1, 20196 r před 19 minutami, kakamil777 napsal: Asi bude problém někde jinde, pokud použiju data vytvořená nick: uziv proběhne načtení radarů do navigace úplně v pohodě. Jen je to stará databáze radarů z 29.4.2018 To jako abych občerstvil data než se rok s rokem sejde? Uvidím, co se dá dělat
Duben 1, 20196 r před 17 minutami, bojler napsal: Mně to nějakou dobu nešlo úplně stejně jako tobě, pak jsem to zkusil po půl roce a bylo všechno bez chyby. Zřejmě je to generovanými daty. Zkoušel jsem vytvořit několikrát v posledním týdnu a bez úspěchu?
Duben 2, 20196 r Tak problém byl v ČR (prázdných) datech po poslední aktualizaci, už by to mělo být ok. Upraveno Duben 2, 20196 r od wombat
Duben 3, 20196 r Odzkoušeno, CZ radary jsou funkční. Děkuji za opravu, máš u mě pivo :) Upraveno Duben 3, 20196 r od kakamil777
Duben 11, 20196 r V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtyři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. A taky je nutné zapnout zvukové upozornění. Tak po roce nová aktuální verze Radary-2019-04-08.zip EDIT: Pokud je někde shluk radaru, tak se mi zobrazuje jenom první na příjezdu. Dále nahraji opravenou verzi. Upraveno Duben 14, 20196 r od uziv Oprava chybného zobrazení radarů
Duben 14, 20196 r V 11. 4. 2019 na 21:00, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtyři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. A taky je nutné zapnout zvukové upozornění. Tak po roce nová aktuální verze Radary-2019-04-08.zip EDIT: Pokud je někde shluk radarů, tak se mi zobrazuje jenom první na příjezdu. Dále nahraji opravenou verzi. Opravené verze - ve druhé jsou použité ikony podle michala86. Radary-2019-04-12.zip Radary-2019-04-12-michal86.zip
Duben 14, 20196 r co je to radary ? to jsou stejné, jako z téhle stránky ? a jsou tam všechny nebo jen ČR ? https://www.poi-radary.eu/
Duben 14, 20196 r poi-radary.eu taky z poi.cz (stacionarní, úsekové, červené) každý den se automaticky kontrolují aktualizace a v případě změny se stáhne, takže je to pořád aktuální.
Duben 14, 20196 r @uziv a tam jsou nějaké jiné radary, než ty z toho mého odkazu, které používám ? moc se v tomhle neorientuji ?
Duben 15, 20196 r V 14. 4. 2019 na 11:20, wombat napsal: poi-radary.eu taky z poi.cz (stacionarní, úsekové, červené) každý den se automaticky kontrolují aktualizace a v případě změny se stáhne, takže je to pořád aktuální. Zdravím, dneska jsem si stáhnul na SD pro Amundsena ČR, A, DE, SL a nemám tam ani kamery v Bílině, co tam byly. A vidím jen jednu kameru u Teplic a jednu u Ústí. Nevím, kde je problém. V tom přiloženém souboru ty radary v Bílině byly. A to je také moje poslední aktualizace, kterou jsem měl. Měl jsem to samé, ale když jsem to nahrál dneska, tak tam ty radary nevidím. ? Nevím, co dělám špatně. Prostě jsem to nahrál, to proběhne v pohodě. Pak si vyberu Zvláštní cíle. Vybral jsem schválně jen ČR. a prostě tam nic nevidím a přitom mi to od Tebe fungovalo dobře. Jen jsem chtěl zaktualizovat ? 2018-09-03_wombat.zip Verze od "uziv" mi funguje, zobrazují se ikony s radary. Upraveno Duben 15, 20196 r od Alfan
Duben 15, 20196 r V 14. 4. 2019 na 10:53, uziv napsal: Opravené verze - ve druhé jsou použité ikony podle michala86. Radary-2019-04-12.zip Radary-2019-04-12-michal86.zip Použil jsem na Amundsenovi verzi "Michal". Je i se zvukem? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.