LukášCBR Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna @kakamil777 hele jsem pro, už jsem to i psal. Nikdo víc se ti neozval? Pošlu klidně i 100, 200Kč. Ale pokud jsme dva, nemá to smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Také klidně přispěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Zatím jsme tedy 3 : LukášCBR ,cilda1, a já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taffy Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna Ahoj, mám na rok přístup k aktuálním POI. Tak když mi přihodíte alespoň na caffe, mile rád pošlu 🙂 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna Pánové, držte se laskavě tématu! Příspěvky, kdo kolik přispěl na kávičku, patří dotyčnému do SZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Zde jsou také free POI včetně radarů : https://mib-helper.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shpoony Vloženo 3. Srpna Sdílet Vloženo 3. Srpna Odkaz, co zmiňuje kvasimodo výše, tak funguje dobře. Můj postup: - na navigaci podržet cca 3 vteřiny tlačítko "menu". Vyjede servisní okno, z kterého si opíšete název zařízení. V mém případě "MHI2_ER_SKG13_P4526" - to si pak najdete na této stránce https://mib-helper.com/show.php?all=firmwares#details - stáhl jsem si položku "2024-02 Europe (156.3 MB ↓)"; z odstavce "5. Personal POI and SpeedCams updates (found 5 PPOI updates):" - rozbalil, na SD kartu vykopíroval adresáře vč. souborů z "CZ" jazykového balíčku a po vložení do SD slotu aktualizoval + vybral ty co chci. Je tady přímo video návod jak na to, takže super Zatím jsem POI s kamerou zkoušel jenom letmo, takže nemůžu ještě úplně soudit. Ale na první dobrou to vypadá moc dobře a součástí importovaných POI jsou také čerpací stanice, fastfoody,... hodně komplexní záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Vloženo 11. Září Sdílet Vloženo 11. Září Už jsem to dle návodu jednou zkoušel, ale ztratil jsem se u toho vykopírování souborů. Stáhl jsem - MIB2 High VW-Seat-Skoda V něm pak vybral zip HIGH_EU_2024-02-01 a ten rozbalil Tam jsou složky LANG_CZ a ostatní jazyky Uvnitř této složky pak: -metainfo2.txt -PersonalPOI a v něm pak dál další složky a až celkem hluboko soubory jako - strings_cs_CZ.xml Každopádně moje rádio to nevidí jako update, bylo by možné to trochu rozepsat? Jaký adresář má být konkrétně na kartě v root a co v něm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.