Publikováno Listopad 23, 201410 r Zdravím, netušíte někdo, co by mohlo způsobovat to, že když prudce zabrzdím nebo vyjedu ostřeji levotočivou zatáčku, tak se mi rozsvítí červená kontrolka s vykřičníkem a ozve se akustická výstraha? Po chvilce to zase zhasne... Kdyby to dělalo jen při prudkém zabrždění, tak to ještě chápu a šel bych po brzdách, ale když i to projetí zatáčky, nechápu. Nenapadá někoho něco? Díky
Listopad 24, 201410 r tak tak, kapaliny je málo a jak se odstředovou silou natlačí ke straně, tak se kontrokla rozsvítí. Bylo by dobré zjistit, proč jí je málo (tečou zadní prasátka?)
Listopad 24, 201410 r já vím , proto jsem to takhle jízlivě napsal. Taky vím, že odjakživa vykřičník byly brzdy už na Š120.
Listopad 24, 201410 r kapalina musí zákonitě mizet, protože s ubývajícími destičkami vylezou pístky-a hádej co je vytlačí. Také, když se vymění destičky, tak se musí pístky zatlačit a hádej co udělá ta kapalina?
Listopad 24, 201410 r Tak s tím jistě výrobce vozu asi nepočítá! (sarkasticky) Prostě je jí tam málo a někde se ztratila (unikla) nebo ji někdo při práci na brzdách nedoplnil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.