Rolf Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Zdravím, netušíte někdo, co by mohlo způsobovat to, že když prudce zabrzdím nebo vyjedu ostřeji levotočivou zatáčku, tak se mi rozsvítí červená kontrolka s vykřičníkem a ozve se akustická výstraha? Po chvilce to zase zhasne... Kdyby to dělalo jen při prudkém zabrždění, tak to ještě chápu a šel bych po brzdách, ale když i to projetí zatáčky, nechápu. Nenapadá někoho něco? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Hladina brzdové kapaliny? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Hladina chladicí kapaliny? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 tak tak, kapaliny je málo a jak se odstředovou silou natlačí ke straně, tak se kontrokla rozsvítí. Bylo by dobré zjistit, proč jí je málo (tečou zadní prasátka?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 a co tak hladina oleje :-) a co tak zjistit význam vykříčníku v závorkách ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Olej byl snad vždy olejnička ane vykřičník. Je to brzdova kapalina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 já vím , proto jsem to takhle jízlivě napsal. Taky vím, že odjakživa vykřičník byly brzdy už na Š120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 kapalina musí zákonitě mizet, protože s ubývajícími destičkami vylezou pístky-a hádej co je vytlačí. Také, když se vymění destičky, tak se musí pístky zatlačit a hádej co udělá ta kapalina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Tak s tím jistě výrobce vozu asi nepočítá! (sarkasticky) Prostě je jí tam málo a někde se ztratila (unikla) nebo ji někdo při práci na brzdách nedoplnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolf Vloženo 24. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Moc díky všem, hned zítra se na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Tipl bych to na zadní válečky. Mě je po 6 letech rozežrala sul a tekly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.