Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Myslíš, že to je až tak nebezpečné? Řekl bych, že míň než když to třeba to dítě bude držet v ruce.

Sent from my iPad using Tapatalk

Tiež by som si to do auta nedal, nieje to vzhľadné a bezpečnosť je úplne mimo, ty máš airbag a za tebou sediaci monitor, nie moc pekná predstava praštiť do toho hlavu.

No řekl bych, že díte v sedačce se v případě nárazu té sedačce ani nepřiblíží (podle záběrů crashtestů na webu). Ale nehádám se, pouze diskutuji;)

Nejde o to, ze by dite do toho prastilo hlavou, tak daleko se skutecne nedostane, jde ale o fixaci drzaku, potazmo tabletu. Ta je pro pripad narazu skutecne nedostatecna uz jen proto, ze bezpecne upevnit drzak na mekke operce hlavy proste neni mozne.

Sam pouzivam drzak ze Skoda originalniho prislusenstvi predevsim proto, ze ma certifikaci uspesne absolvovaneho tzv. CityCrashTestu. A ano, nelze pouzit pro sportovni sedacky. 

Ok, s tím souhlasim. Já mám objednané ty sportovní sedačky, protože je má brácha v roomsterovi a jsou super. Ty ale mají ten vršek normální jako jiná sedadla. Nějak mě nenapadlo, že teď se dělají sportovní sedačky jiné.

• 2 týdny později...

Ahoj, tak bohužel budu dnes nebo zítra volat do servisu, začalo se mi stávat, že se mi opěrka zad sama sklápí :/ Ráno vyjedu a když přijíždím z práce domu tak v autě skoro ležím (přeháním, ale o 10cm se to sklopí). Nemá s tím někdo zkušenosti? Nejdřív jsem si myslel, že se mi to zdá, ale když si ji narovnám a zapřu se do sedačky tak cítím jak se to kolečko z boku otáčí pomalu :(

Zkušenosti někdo?

• 1 měsíc později...

Po nějaké době musím i já sedačku opět nastavit je o něco málo položená. Neřeším to. V Octavii jsem to měl stejně.

• 4 měsíce později...

Ahoj, mate na svych sedackach u sklopneho kolecka tuto deformaci?

Vsiml jsem si, ze je to jak na sedadle ridice, tak na sedadle spolujezdce.

dyn.jpg

Vyjel ti opěrák z toho plastu při sklápění a teď se ti to tam žmoulá. Ty plasty jsou velmi natěsno.

Takže nejspíš stačí zatlačit to zpět do těch plastů

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.