jakudo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Myslíš, že to je až tak nebezpečné? Řekl bych, že míň než když to třeba to dítě bude držet v ruce. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Tiež by som si to do auta nedal, nieje to vzhľadné a bezpečnosť je úplne mimo, ty máš airbag a za tebou sediaci monitor, nie moc pekná predstava praštiť do toho hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 No řekl bych, že díte v sedačce se v případě nárazu té sedačce ani nepřiblíží (podle záběrů crashtestů na webu). Ale nehádám se, pouze diskutuji;)Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Nejde o to, ze by dite do toho prastilo hlavou, tak daleko se skutecne nedostane, jde ale o fixaci drzaku, potazmo tabletu. Ta je pro pripad narazu skutecne nedostatecna uz jen proto, ze bezpecne upevnit drzak na mekke operce hlavy proste neni mozne. Sam pouzivam drzak ze Skoda originalniho prislusenstvi predevsim proto, ze ma certifikaci uspesne absolvovaneho tzv. CityCrashTestu. A ano, nelze pouzit pro sportovni sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Ok, s tím souhlasim. Já mám objednané ty sportovní sedačky, protože je má brácha v roomsterovi a jsou super. Ty ale mají ten vršek normální jako jiná sedadla. Nějak mě nenapadlo, že teď se dělají sportovní sedačky jiné.Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Ahoj, tak bohužel budu dnes nebo zítra volat do servisu, začalo se mi stávat, že se mi opěrka zad sama sklápí :/ Ráno vyjedu a když přijíždím z práce domu tak v autě skoro ležím (přeháním, ale o 10cm se to sklopí). Nemá s tím někdo zkušenosti? Nejdřív jsem si myslel, že se mi to zdá, ale když si ji narovnám a zapřu se do sedačky tak cítím jak se to kolečko z boku otáčí pomalu Zkušenosti někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Po nějaké době musím i já sedačku opět nastavit je o něco málo položená. Neřeším to. V Octavii jsem to měl stejně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Ahoj, mate na svych sedackach u sklopneho kolecka tuto deformaci? Vsiml jsem si, ze je to jak na sedadle ridice, tak na sedadle spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Vyjel ti opěrák z toho plastu při sklápění a teď se ti to tam žmoulá. Ty plasty jsou velmi natěsno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Takže nejspíš stačí zatlačit to zpět do těch plastů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.