Přejít na obsah

BrozikCZ

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 328 zobrazení profilu

Oznámení BrozikCZ

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. BrozikCZ

    Fotky podvozku

    Ahoj, je normalni, ze auto po roce a pul / 25k najezd uz ma zacinajici rez na podvozku? Servisak tomu rikal "rezky" a ze uz se toho nezbavim. V tomhle stavu ma on pry 7let starou OII a prislo mu to celkem divne, ale konstatoval, ze to nejspis nevyreklamuji. Fotky bohuzel nemam, ale nejvice je rez v predni casti za krytem motoru smerem k zadni naprave a v uchopech kol.
  2. BrozikCZ

    Brzdy

    Ne, to spinave neni, to je rez. Zjistil jsem, ze auto je po roce a pul (25k najezd) pomerne slusne orezle.
  3. Ahoj, nevim jestli to patri uplne sem, ale dnes jsem byl v servisu a servisak na me vybalil, ze od 16. 6. ma Skodovka svolavacku na Fabie, kvuli poklesu napeti / spatnemu stavu baterie. Nevim, jestli je to nejak omezeno na rok vyroby atd, moje je 2015. V zakazce je napsano: "servisni opatreni 90K1 - preprogramovani ridicich jednotek".
  4. Zacal jsem mit stejny problem jako @naschd, jen mam autimatickou klimatizaci. Po vynuti klimatizace octovy zapach. Klimatizaci vypinam pred dojezdem a chovam se k ni celkem setrne. Kabinovy filtr meneni cca pred 2 mesici. Najeto cca 20tisic a stari 1,5 rok, prijde mi nejak brzo na cisteni vyparniku. Pristi tyden jdu s bouchajici spojkou do servisu, tak to tam pripadne nahlasim take.
  5. Neni to z vyparniku? Taky mi pri zapnuti klimy tak trochu "bubla" / "drnca" a pry je to vlastnost vyparniku :/
  6. Prilis velky sklon = auto je hodne naklonene Stalo se mi to, kdyz jsem zajizdel do podzemnich garazi a byla tam zacpa. Uvizl jsem v najezdu, ktery byl dost kolmy a tuhle hlasku jsem tam mel take.
  7. BrozikCZ

    Brzdy

    Predni a zadni po 2. zime. Na prednich je na obou uz vybrousen pekny rantl. Predni: Zadni:
  8. Ahoj, mate na svych sedackach u sklopneho kolecka tuto deformaci? Vsiml jsem si, ze je to jak na sedadle ridice, tak na sedadle spolujezdce.
  9. Ahoj, dokazete mi nekdo prosim poradit co s timto? https://goo.gl/photos/odo6omvQTEhK8Fk9A Netusim, jak se to stalo, ale pripada mi to, jako by se kus laku odstipnul. Uhrat to na vadu laku asi nepujde a za prestrikani celych dveri chteji cca 6000,- :/
  10. Ano. Je to nejaka "paketova" cena, tedy se slevou.
  11. Doplneni provoznich kapalin jsem take nechtel a trosku jsem na to koukal, ale 70,- jsem s nimi nechtel resit. S tim kaminkem jsem musel, nemam kde v Praze "na to kouknout" a zadne "osvedcene" zpusoby nepomahaly :/
  12. Auto Jarov, jel jsem tam se seklym kaminkem v prednim kolem, tak jsem si rovnou nechal udelat garancku. Najeto 19k, auto si jeste o servis nereklo.
  13. Vymena v Auto Jarov, mel jsem jeste sekly kaminek v prednim kolem, takze je tam navic jeste jeho odstraneni.
  14. Na PL forum jsem nasel pekne video: Konkretne tady http://forum.skodaclub.pl/post255049.html#p255049 a o prispevek nad tim je odkaz na nejaky modul pro okna. Tady je postup jak zprovoznit ridicovo okno: http://forum.skodaclub.pl/post260724.html#p260724, @RaDiS234 mozna ti to pomuze.
  15. Rozdil bude v tom, ze brrrm si koupil auto / bolero s funkci ML a ty ne. Resil jsem to pred 14 dny se servisakem na Jarove, kvuli pripadne vymene cele jednotky Bolera. Ale tezko rict, kde je pravda :/ Kazdopadne, jelikoz mi blbne Bolero (dotyk), tak je mozne ze mi ho komplet vymeni a moznost budouci aktivace ML mi zustane. Kdybych tu moznost ted nemel, tak mi jednotku s podporou ML nedaji. Aspon takhle mi to rekl.
×
×
  • Vytvořit nový...