hardb Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 neměl by někdo náhodou schéma zapojení k palivovému čerpadlu ??vede tam +- 6 drátu (nějak jsem je nepočítal) ty vedou do nějaké krabičky a pak už k čerpadlu ...jde mi o to abych věděl kde hledat +12V (ono to bude asi nejtlustší kábl načervenalé barvy) ale chci mít jistotu Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 to by kluci zaujimalo aj mna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Tak tohle mě určitě nezajímá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 14. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Myslel jsem si ze isem tam napsal ze se to muze smazat ale asi jsem si to jen myslel Co se tyce zapojeni tak me prekvapuje ze to te krabicky jde porad 12v ikdyz klicek neni v zapalovani a dokonce i kdyz je auto zamcene ... Ma tam 2x spinanych 12v s tim ze se jedna ztati pri nastartovani postupne klesa a zustane tam asi jen 1v A druha je tam porad dokud je otoceny klicek od 1 - 2 polohy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Smazat? Proč? Je to legitimní otázka, na provokace neználků nereaguj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Hardbe, můžeš jen tak ze zvědavosti napsat, proč jsi to potřeboval vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Poviem to ja,preco ma to zaujima.Po zaruke planujem cerpadlo prerusit cez bud radio-signal alebo Dallas cip,alebo RFID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 14. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 To: Pawouk smazat proto protože to co jsem chtěl zjisit jsem zjistil To: MBDusan raději ne .... hledal jsem někde spínaných 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Když žádáš o radu a přijdeš na to jiným způsobem, mohl by ses o to zapojení podělit? Jak je vidět, zajímá to i další. Je to přece jenom podstata tohoto fora. Ale nikdo tě nenutí, aby sis to nějak špatně nevyložil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 14. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 ok, :'> to co jsem zjistil jsem popsal ve 4. příspěvku bohužel nemám žádnou jinou dokumentaci abych mohl napsat / ukázat co který pin umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 vie tu niekto hodit scan zapojenia cerpadla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.