ZJ5.2 Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Ahoj chlapi,chci poprosit o radu ohledně nefunkčního topení.Do tet jsem to neřešil,ale tet už je mi fakt zima :-).Voda se normálně ohřeje jak má,na budíku ručička kolmo,nepřehřívá se ani v letních měsících,ani při tahání podvalu a do kopcu.Vrtule na vodsním čerpadle předpokládám,že bude v pořádku,přepadovou hadicí do vyrovnávací nádobky voda teče,při přidání otáček chrlí pěkně plnou hadičkou.Hadice co jde do topení u přepážky v motorovém prostoru je horká,druhá hadice co se vrací z topení je asi o polovinu chladnější(na omak).Tak jsem tu zpátečku odpojil,nastartoval motor a při volnoběhu jen tak pomalu vytékala,ale jak jsem přidal,tak to šlo zase plnou hadicí a celkem teplá voda,tak mi nejde do hlavy,proč to vubec,ale ani náznak tepla nefouká,uplně ledový vzduch.Předpokládám,že radiátor být zarostlí nemuže,když se voda vrací,je možné,že to je nák uzavřené u ovládání topení,že by nefungoval otočný knoflík studená-teplá?Nebo tam je náký ventil který otevírá teplou vodu do radiátoru a když je uzavřený,tak to koluje mimo radiátor??? Pokud někdo ví,poradtě prosím,než zmrznu :-) . Dík Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Zkus pohledat, témat je tu několik. Namátkou:http://forum.skodahome.cz/topic/60239-probl%C3%A9mov%C3%A9-topen%C3%AD-1/?hl=netop%C3%AD#entry991694 http://forum.skodahome.cz/topic/78111-16i-netop%C3%AD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 29. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Já jsem to prohledával,ale muj případ jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 A vzduch ti jde aspoň vlažný nebo vůbec? Takhle to vypadá že nejde ten otočný ovladač na teplotu. Takže rozebrat a hledat, asi to bude někde vypadlé či ulomené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 29. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Nejde vubec,je to uplně ledoví i když jedu třeba 100km,nebo stojím na místě se zapnutým motorem.A co by mělo být ulomené,vypadlé?Náké táhlo k ventilu?Když knoflíkem otáčim,tak není nic slyšet,jen při krajní poloze na studeno,je slyšet jako by uzavření náké klapky,při otočení na teplo,nic slyšet není.Co všechno musím rozdělat,abych se dostal k topení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Zkus toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 mrknu na to a dám vědět,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Tak jsem to prolez a všechny 3 táhla otvírají a zavírají do krajních poloh.Jsem docela bezradnej a nevím po čem mám jít dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.