admin Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 ŠKODA rozšiřuje nabídku operativního leasingového programu pro privátní zákazníky o další modely. Průkopnický program ‚ŠKODA Bez starostí ’ nabízí inovativní výhody jako pevné měsíční splátky bez akontace, pojištění zákonné odpovědnosti a havarijní pojištění, případně také všechny předepsané servisní úkony a údržbu vozu. Nově se v nabídce objeví např. třetí generace modelu Fabia nebo vlajková loď značky ŠKODA – model Superb. Individuální mobilita pro soukromé zákazníky začíná s modelem Fabia na 4 699 Kč měsíčně. Zobrazit celý článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Mě tam zaujala trochu jiná věc – zdražení. Škoda zdražuje nová auta, ale tak nějak jsem myslel, že se to této nabídky týkat nebude. Ale chyba! Takže až mi za rok budou volat, jestli chci v programu pokračovat a vybrat si nové auto, tak budu doufat, že dají "slevu" na mou stávající výši splátek (Octavia bez servisu za 6700 Kč) a pak bych v tom pokračoval, nebo, že u nového auta budou nové podmínky a to by znamenalo 7300 Kč. V takovém případě bych se musel poohlédnout jinde, možná po klasickém operativním leasingu, ať mi to IČO je alespoň k něčemu dobré, nebo u Seatu, kde Leon s vyšší výbavou než Octavia (LED světla přední i zadní, duální automatická klimatizace, přední parkovací senzory) stojí 8000 Kč ale i s fullservisem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky