Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zmrdi zasrany,taková krasna octa, řekl bych ze je dost nápadná, tak snad si ji někdo všimne a najde se.Takhle za bílého dne, to nechapu.

Editováno: , autor: Doktorone
Vloženo

Lukason: Fotili jsme z neděle na pondělí.

JINAK AKTUALIZACE:

Auto bylo spatřeno na obchvatu Ústí nad Labem (D8) ve směru k hranicím v cca 13:00. Je možné, že směřovalo za hranice nebo směrem na Děčín.

Vloženo

Ještě pár poznávacích znaků auta:

Kola Tomason 19", auto snížené, místo zadního znaku Škoda znak VRS, nesvítí jeden xenon a zadní žárovka na osvětlení RZ.

Vloženo

hmm bohuzel... clovek se o to stara, lesti, koupi kola, snizi to, da tomu lepsi brzdy, nacipuje , vrazi do toho 150t a pak mu to slohnou... rekl bych, ze to bylo ukradeno na objednavku.. do takoveho auta se uz satelitni vyhledavani vyplati...

Vloženo

Veru veru. Poznám teepka čo hneď rs prerabal na klasiku. Vymenil nárazníky a dal tam klasiku 15"balóny. Tomu co nahodil tie nárazníky od neho slohli oktu..

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pánové veteráni, jsem jen junior, ale to co píšete ... vše se dá řešit, sklo, kola, výfuk ...

za zkopírovaný link jsem nic nedal

jsem zvědav, jak profesionálně budete postupovat, až někdo ukradne auto vám :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...