Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Fazi vlevo už never... Požadavek na fazi vlevo už v (alespoň českých) predpisech není. Je pripustena i vpravo. Existuje ale doporuceni/požadavek, aby v rámci bytu (apod) byla na stejne straně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raadio22 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Dá se nějak dodělat zásuvka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Určitě ano. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/menic-napeti-230v-------000063826/22/2/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Zdravím, a co třeba něco z originálního příslušenství? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/skoda-darkove-predmety/autonabijecka-ve-tvaru-kelimku-51442x/0/1/10000/43/1001 Editováno: 6. Únor 2015, autor: statik_08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Mno tahle ,,origo" nevypadá věru zle :-), mě by jen zajímalo jak je to se silnějším převodníkem s výkony 600-900 W ... jak moc ty hodnoty jsou reálné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Nějak nechápu, jak to myslíš. Já používám měnič 1000W a jede v pohodě. Až na tu spotřebu [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Pokud se má vyrobit výkon 1000W při napájení 12V, tak by musel být vstupní proud 83A, se ztrátami nějakých 100. To snad ani nejde odebírat ani přímo z akumulátoru a to ani při běžícím motoru, o cigareťáku nemluvě. Takže pokud je na nějakém 12V měniči napsáno 1000W, tak je to jen špičkový výkon a ještě specifické odporové nebo indukční zátěže. Jinými slovy to ne každý spotřebič pobere. Stálý výkon ani náhodou. Reálných stálých je kolem 100-150W, což odpovídá odběru 10-15A z cigareťáku i se ztrátami. Víc si nedokážu představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Pravda mám to natvrdo připojené k 200ah baterce, ale občas, když potřebuji připojím na baterku k autu. 1kw umí dodat stále a tuším 1,2 kw špičkově se soft startem. http://www.deramax.cz/menic-napeti-12v-230v-1000w-hq/d-71480-c-922/ Tím bych chtěl odprosit AKB a poděkovat za její služby. Radost z toho asi nemá[emoji2] Editováno: 6. Únor 2015, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Tak já právě řešil že přítelkyně chtěla zasuvku na 230V a myslela si že ji poběží fén na vlasy v autě. Po mém vyvracení si myslela že to teda u externího měniče teda půjde :-D což jsem se ji snažil také vyvracet. Mno přece jen to na toto není stavěno :-). Příští rok jedeme na Nordkapp a asi ji ten fén bude mooooc chybět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Prodává se fén na 12V. Ale já to neřek a nevim o čem mluvím. Začínal jsem na měniči 350/600W. Skončil jsem na 1kW, protože v poho utáhne pípu.[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Mno my minulý rok řešili esi by nějaký 700W měnič utáhl http://www.lindr.cz/chlazeni-na-pivo/vycepni-zarizeni-pygmy-20k samo při startnutém voze, ale nakonec jsme do toho nešli. Mělo to být napojeno v O3 1.6TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Proštuduj zde: http://www.menice-napeti.cz/rozdeleni-menicu-napeti.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Hele Vy dva, kolikrát za rok točíte z auta :-D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 (editace) Teď už moc ne. Před 6 lety jsem si pořídil karavan a ten byl na 220. Řešil jsem to měničem na baterku v autě a kabelem do karavanu. Teď už mám karavan soběstačný- solárko,AKB. Z auta jedu jen při sekání trávy, když nedosáhne prodlužka. :-) Jinak ta 300/600 mi pípu utáhla, ale ve velkých vedrech, když najelo chlazení, tak mi vypla ochrana. Tzn. měnič jel na plný výkon a rapidně se snižovala jeho životnost. Jede do dnes. Editováno: 7. Únor 2015, autor: motosman 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 No dobre, ale ak by sa nahodou pretazoval menic, tak svieti ta ledka co je pri zasuvke, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ta se rozsvítí až když měnič vypne. Nebo píská kvůli nízkému napětí AKB a pak ho opět vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ja tam mam dve ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Jedna zelená, že jede a je vše OK. Druhá červená, když je nějaký problém. Editováno: 6. Duben 2015, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 cervena svieti, ak je pretazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Prodává se fén na 12V. Ale já to neřek a nevim o čem mluvím. Začínal jsem na měniči 350/600W. Skončil jsem na 1kW, protože v poho utáhne pípu.[emoji23] 12V fén? To funguje? Dyt to musí být jako když prdí netopýr s horečkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Funguje. Vlasy na ramena OK. Na delší už to moc není. To víš vychytávky pro karavanisty. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.