Žofíček Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jsem uživatelka fabia TSI 1,2....po nastartování mi při první jízdě vedle času ukazovalo jaký mám stupenˇ, popř.na co přeřadit, a nyní se mi to tam během jízdy neukazuje....nevíte prosím někdo čím by tomohlo být? nic jsem tam nepřenastavova la.moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Žofíčku, řeš ten problém jen v tomto tématu, duplicitní příspěvek u Octavií jsem smazal. Hledal jsem a vypadá to, že takový problém se tady ještě neobjevil. To by se spíš někteří kolegové toho rádce rádi zbavili. Mohla bys uvést kdy bylo auto vyrobeno? Máš MaxiDOT, nebo jen MFA (obyčejný palubní počítač se zeleným displejem)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žofíček Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Maxidot, výroba 11/2013, ted jsme ho koupili, najeto 10 000 manžel když s ním jel, tak jsem viděla jak mu to ukazuje, když jedu já, tak nic...co dělám špatně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žofíček Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 včera večer mi to ukazoval v autě...no a dneska za celý den, kdy jsem jezdila, prostě nic..................ach jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Jezdis dobre, a radis včas ale jestli je to jestre v zaruce, jako ze je... Tak bych nic moc nevymyslel a vrazil to do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Kdepak, v prvním příspěvku píše, že to neukazuje ani zařazený stupeň. Jinak souhlasím s JZD, auto do servisu a reklamovat - pokud tedy tuto funkci potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Čau, mě jednou na fabii 2013 přestal MFA ukazovat hmožství paliva v nádrži. Ten rozšiřující se pruh na levé straně dipleje prostě najednou vypnul a hotovo. Asi po 20 minutách mi to nedalo, zastavil jsem, zhasl motor, znova nastartoval a bylo vše OK. Od té doby se mi to už nestalo. Třeba nějaké znamení... :-) David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Je to zajímavá závada.Manželovi to ukazuje a tobě ne.Auto přece nerozezná kdo ho řídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Hodit do servisu. Jen mě napadlo, používáte stejný klíče, nebo každý svůj? Je to sice blbost, ale dnes už se nedivím ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 včera večer mi to ukazoval v autě...no a dneska za celý den, kdy jsem jezdila, prostě nic..................ach jo.... Co kdyby jsi nám vyfotila maxidot za jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Podle mě je vadný maxidot,nechal bych ho v rámci záruky vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.