Publikováno Prosinec 10, 201410 r Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jsem uživatelka fabia TSI 1,2....po nastartování mi při první jízdě vedle času ukazovalo jaký mám stupenˇ, popř.na co přeřadit, a nyní se mi to tam během jízdy neukazuje....nevíte prosím někdo čím by tomohlo být? nic jsem tam nepřenastavova la.moc děkuji.
Prosinec 10, 201410 r Žofíčku, řeš ten problém jen v tomto tématu, duplicitní příspěvek u Octavií jsem smazal. Hledal jsem a vypadá to, že takový problém se tady ještě neobjevil. To by se spíš někteří kolegové toho rádce rádi zbavili. Mohla bys uvést kdy bylo auto vyrobeno? Máš MaxiDOT, nebo jen MFA (obyčejný palubní počítač se zeleným displejem)?
Prosinec 10, 201410 r Autor Maxidot, výroba 11/2013, ted jsme ho koupili, najeto 10 000 manžel když s ním jel, tak jsem viděla jak mu to ukazuje, když jedu já, tak nic...co dělám špatně??
Prosinec 10, 201410 r Autor včera večer mi to ukazoval v autě...no a dneska za celý den, kdy jsem jezdila, prostě nic..................ach jo....
Prosinec 10, 201410 r Jezdis dobre, a radis včas ale jestli je to jestre v zaruce, jako ze je... Tak bych nic moc nevymyslel a vrazil to do servisu
Prosinec 10, 201410 r Kdepak, v prvním příspěvku píše, že to neukazuje ani zařazený stupeň. Jinak souhlasím s JZD, auto do servisu a reklamovat - pokud tedy tuto funkci potřebuješ.
Prosinec 11, 201410 r Čau, mě jednou na fabii 2013 přestal MFA ukazovat hmožství paliva v nádrži. Ten rozšiřující se pruh na levé straně dipleje prostě najednou vypnul a hotovo. Asi po 20 minutách mi to nedalo, zastavil jsem, zhasl motor, znova nastartoval a bylo vše OK. Od té doby se mi to už nestalo. Třeba nějaké znamení... :-) David
Prosinec 11, 201410 r Je to zajímavá závada.Manželovi to ukazuje a tobě ne.Auto přece nerozezná kdo ho řídí.
Prosinec 11, 201410 r Hodit do servisu. Jen mě napadlo, používáte stejný klíče, nebo každý svůj? Je to sice blbost, ale dnes už se nedivím ničemu.
Prosinec 12, 201410 r včera večer mi to ukazoval v autě...no a dneska za celý den, kdy jsem jezdila, prostě nic..................ach jo.... Co kdyby jsi nám vyfotila maxidot za jízdy?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.