Publikováno Prosinec 11, 201410 r Zdravím, chci se zeptat kdo má volant s perforovanou kůží? Jaká je zkušenost? - Nezalejzá tam do těch direk nečistota a podobně? Díky.
Prosinec 11, 201410 r Vubec bych se toho nebal, pokud na nem nehodlas vylozene svacit, tak je to naprosto v pohode. Mam ted prime porovnani mezi perforovanym v RS a neperforovanym v Golf VII GTD a ten v RS je daleko prijemnejsi na drzeni, cemu prave prispiva i ta perforovana kuze (potvrdil i majitel GTD ). 2x do mesice cistim interier pripravkama od Sonaxu - plasty, kuze, okna - a volant je stale jako novy!
Prosinec 12, 201410 r Ta perforovaná kůže je hrozně příjemná na držení. Už bych volant z hladké nechtěl (myšleno v Octavii, s jinými značkami nemám zkušenost).
Prosinec 12, 201410 r Autor Mám možnost si to nechat obšít včetně zesílení 2mm kaučuková pěna - pak je ten volant měkčí.. Co myslíte?
Únor 22, 201510 r Já osobně v OII měl nejdříve klasicky kožený volant s hladkou kůží a pak ho vyměnil za RS perforovaný. Pocitově na dotek mi přišel lepší ten první s hladkou kůží, už bych asi perforaci nechtěl, není to žádná hitparáda. Co akorát bylo šikovné, že RS volant měl u dvojky to zesílení na věnci, což obyč. volant neměl. Upraveno Únor 22, 201510 r od Clint
Únor 22, 201510 r Já u OII RS šel přesně opačným směrem - volant byla jediná perforovaná kůže, takže jsem ho měnil za tříramenný s hladkou, ale srovnám-li ho s perforovaným v OIII RS, je ten z trojky příjemnější na dotyk.
Únor 22, 201510 r U OII ta perforace nebyla nic echt....možná, že trojka ji má lepší, to nevím, pač nemám
Únor 22, 201510 r Jojo, ten už jsem ti okomentoval s tím, že nahoře jim došla ta hladká kůže Ale jo, vypadá pěkně Já si zatím procházel nějaká fora, zda je lepší ten dole placatej, nebo kulatej a nějak se nemohu dopídit k žádnému závěru.
Únor 22, 201510 r Perforovaný volat z OIII RS je jednoznačně nejlepší volant, který v Octavkách kdy bych... je příjemný na dotek (tak akorát), má vybrání na palce a zároveň něco vydrží.... u OII jsem měl kožený volat brzo odrbaný od prstenu, zipu na bundě, případně od přesky pásu, když si člověk nedával pozor... Jinak pravidla statistiky říkají: "Ti co mají placatý volant, chtějí rovný a ti co mají rovný chtějí placatý.... , pokud by si je vyměnili, toto pravidlo bude platit znovu.... "
Únor 22, 201510 r U OII ta perforace nebyla nic echt....možná, že trojka ji má lepší, to nevím, pač nemám Ne, nebyla, naprostý souhlas. Celkově mi kůže v OIII přijde lepší než v OII. Jojo, ten už jsem ti okomentoval s tím, že nahoře jim došla ta hladká kůže Ale jo, vypadá pěkně Já si zatím procházel nějaká fora, zda je lepší ten dole placatej, nebo kulatej a nějak se nemohu dopídit k žádnému závěru. Podle mne záleží na chuti každého soudruha - já bych si ho sám od sebe nedal, dokonce jsem se ho trošku bál, ale první dojmy jen nejlepší.
Březen 1, 201510 r Na O3 RS su oproti bežnej O3 dve veci uplne na nezaplatenie - predné sedačky a volant. Nemenil by som a v dalsom aute budem chciet niečo aspon trochu podobného.
Březen 1, 201510 r Sedačky mám i v běžné OIII (dynamik packet) Volant nevím, někteří na placatej volant nadávají kvůli problémům při zatáčení, ale u RS- a se tolik točit nemusí Upraveno Březen 1, 201510 r od Clint
Březen 1, 201510 r Přesně tak. Placatý volant u RS moc problémů nepředstavuje vzhledem k tomu, že je tam variabilní převod a lze v podstatě řídit bez přehmatávání. K tomu se ten volant velice dobře drží a to spodní zploštění vypadá hezky, teda pokud je v neutrální pozici :-D
Březen 1, 201510 r Ano, pokud zaparkuješ a máš tu placatou část nahoře, vypadá to trošku jeko šiška , jinak se zbytkem co píšeš souhlas....
Březen 1, 201510 r Přesně tak. Placatý volant u RS moc problémů nepředstavuje vzhledem k tomu, že je tam variabilní převod a lze v podstatě řídit bez přehmatávání. K tomu se ten volant velice dobře drží a to spodní zploštění vypadá hezky, teda pokud je v neutrální pozici :-D Přesně tak. Při běžné jízdě prakticky vůbec, max. při parkování.
Březen 2, 201510 r Sedačky mám i v běžné OIII (dynamik packet) Volant nevím, někteří na placatej volant nadávají kvůli problémům při zatáčení, ale u RS- a se tolik točit nemusí sedacky v RSe a paket dynamik - to nie je uplne to iste. kolega ma biznisu s dynamik paketom a pri dlhsej jazde sa mi nesedelo tak pohodlne ako v RSe. sedacky v dynamiku mi pridu take maksie a menej pevne/menej drzia telo..
Březen 14, 201510 r Je tento volant s tou perforovanou kuzi? Z fotky to moc poznat nejde... http://ws.skoda-auto.com/ImageProxyWS/CCImageProxy.ashx?imt=ExtraEquipments&i=CZE&mtc=5E&eec=PLU&clc=68815&my=2015&ims=348x174&immt=jpg
Srpen 11, 20178 r Trochu oživím téma. Po 3/4 roce a 9t km mám již opotřebovanou tu perforovanou kůži, dalo by se říci, že je z poloviny skoro vyleštěná dohladka . Nějaké zkušenosti z provozu od Vás? Auto je modelový rok 2017
Srpen 11, 20178 r To je divne... U me za 2 roky a 100t km volant porad krome skrabancu co jsem si svoji blbosti zpusobil sam jako novy...
Srpen 11, 20178 r Mirda85: muzes se, hodit nejakou fotku, at mame predstavu, co tim presne myslis? ja se totiz po roce a 30t km shoduju s predchozimi prispevky - volant vypada furt stejne.
Srpen 12, 20178 r Nějaký pot tam jistě letošní léto byl, nicméně by to bylo hodně smutné, kdyby toto byla jediná příčina... Na volantu je více levá ruka, proto není souměrné opotřebení. Btw - sorry za kvalitu fotek, zrovna tenhle detail se tak špatně fotil, v reálu je to více sešoupané... Spodní část volantu také žádná sláva co se týče napnutí kůže
Srpen 12, 20178 r na mojom uz postupne vidno opotrebenie, osuchanie, no najazd sa blizi k 150tisicom...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.