Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jinak dneska jsem se byl projet tímhle fešákem. Sice ojetina, základní výbava i motor, ale stejně mě napadla kacířská myšlenka, jestli jsem si neměl připlatit 50 000 Kč a jít do Yetiho. Navíc mohl bejt i s lepší výbavou než Room. Nádherný svezeníčko, na to Room prostě nemá.

post-4297-0-15776800-1424531351_thumb.jp

Vloženo

mal si si , Yeti je super auto , akurát nie pre niekoho kto vyžaduje kufor , ale čo sa týka výhľadu , jazdných vlastností , priechodnosti aj v dvojkolke a vysokého posedu je super ... 

Vloženo

Ja som si tiež hovoril, ked uz bolovauto objednane ci si radsej nevybrat Yetiho. Ale 1.2 ma v tom aute vobec nelaka. A za silnejsie by som priplacal o dost viac... :) ale nove je nove :)

Vloženo

Novota je novota, ale to budeš mít na mysli chvíli, pak už si jen budeš říkat, co si udělal špatně [emoji2] Yeti je komfortem jinde, ale i kufrem. Roomster jede pěkně na dobrém asfaltu, díry atd moc dobře nezvládá [emoji20]

Vloženo (editace)

Asi tak, já budu k Rumíkovi kupovat Yettiho, a to je nejlepší rodinná kombinace :-) No a pro děti na rasování F1 a O1 :-)

Takže ber to tak, že jsi velmi dobře začal......

.....a nesrovnávej cenově ojetinu s novotou-tu nikdy ničím nenahradíš.....

Editováno: , autor: dick
Vloženo

To jsem se asi blbě vyjádřil. Já to myslel tak, jestli jsem si neměl připlatit těch 50 000 Kč za novýho Yeťáka. Ve Freshi + nějaká výbava navíc a po 7% slevě  mi ho nabízeli za nějakých 400 000 Kč. Cena se mi to zdála dobrá, ale protože jsem s nákupem nového auta vůbec nepočítal, tak jsem potřeboval, aby bylo co nejlevnější. Proto ten Rumík nakonec.

Losky83: Náš starej Room 2006 je hrozně tvrdej na nerovnostech, ale pak tady majitelé nějakých novějších kousků psali, že po faceliftu už je plavnější.

PyroSVK: Já myslím, že ta 1,2 TSI 77 kW v Yetim jezdí hodně dobře. Taková 1,6 MPI 75 kW, kterou jsem měl v OII, je proti tomu úplná zdechlina.

Vloženo

Náš starej Room 2006 je hrozně tvrdej na nerovnostech, ale pak tady majitelé nějakých novějších kousků psali, že po faceliftu už je plavnější.

Testoval jsem, není. 

Vloženo

Já ji snad taky už v autě neměl, ale minulý rok ano. Jinak už se s autem zžívám a po městě je to ok. Dnes jsem byl s tím vrzajícím volantem a byl špatný airbagový kroužek.

Vloženo

Tak Rumík se vyrobí v pátek 6. března. To je sen každýho majitele, aby jeho auto bylo páteční :-D

Losky83: Tak hlavně, že to nebylo nic vážnýho. Ale stejně je to nepříjemný u novýho auta hned řešit reklamaci.

Jak jsem týden jezdil s tím Yeťákem, tak jsem si všimnul dvou negativ u motoru 1,2 TSI:

1) Nedá se moc účinně brzdit motorem. Ale to by až tak nevadilo.

2) Vůbec to netopí. Aby se ručička teploty chladící kapaliny odlepila od nuly, je potřeba cca dvakrát tak dlouhá vzdálenost, než u motoru 1,4 16V nebo 1,6 MPI. Na krátkých trasách nic potěšujícího.

Vloženo

Vašku, neboj, můj Roomík je taky páteční.

A už jsem taky musel řešit reklamaci - na svatbě jsem utavil trumpetu :D Naštěstí, až když už bylo po všem, tak jsem si neudělal ostudu :)

Ano, aby to brzdilo motorem, chce to dát aspoň za 3, ale jak je prudký kopec, tak ani to nepomůže... má to těžké převody ;)

Na krátkých cestách jsem si zvykl, že netopím. Hlavně, at je vidět přes čelní sklo. V mrazivých dnech si pomůžu vyhřevem sedaček ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...