Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Neuměl by prosím někdo zjistit číslo dílu (a případně cenu) pro odrazové sklíčko levého zpětného zrcátka, které je ve vnější části více vypouklé (oddělené tou přerušovanou čárou). Přemýšlím, že si jej nechám vyměnit, protože v tom obyčejném je hodně velký mrtvý úhel a už mě přestává bavit otáčet se celej, když ve městě přejíždím do jinýho pruhu. Díky moc.

Jinak za pět měsíců vlastnictví Roomstera máme najeto již 15 000 km.

Hele, já mám doma dva Roomstry , jednoho před face- 08, a ten má dělěné a nyní pár týdnú ještě nového 04/15 a ten má v celku. Ale nezaznamenal jsem tam žádný rozdíl . Tak se mi nezdá, že by novější modely, měly horší "optiku" jak starší, ale nevím a ani bych se nedivil. Ale je to jen můj názor. Třeba jiná technologie.

Vloženo

Ahoj, musím hledat a nebude to hned. V katalogu jsem je nenašel, možná najdu nějaké fotky. Zkus pohledat tady v sekci majitelů, třeba tam nějaký kus se sport paketem z období 08/2009 až konec výroby bude.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...