robko151 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ahojte mam radio bolero, počul som že asi sa dá nafleshovat GOSko na túto rádio, je to pravda? da sa dajak spravit aby fungovalo natom GPS? lebo ja tomu neverím. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Ahojte, mám problám s rádiom Bolero. Z ničoho nič, podsvietenie na radiu mi ide na minime. Ked som naštartoval auto bolo mi divné, že radio nesvieti tak ako by malo. Kukol som na nastavenie a hocijak som nastavoval jas nič sa nedelalo. Stretol sa už s tým niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 (editace) UP tématu : můj dotaz zní jak nahrát nové uvodní logo do Bolera místo původního edit: musí se přehrat novější SW kdo umí ???? Editováno: 1. Září 2017, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 NIKDO NIC ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Do RCD nejde snad. A pokud ano,tak by to mohl umet jedine ferda25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Ja som auto predal skor ako som to poriesil. Ked tak dam kontakt v sprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 N@pster : do Bolera to nejde jak do Columbusu tam je to prí nastavene v SW takže přehrat za novější SW sk0d@ : zjistl jsem že to umí Juraj z BA zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 To je Juraj Korbaš z facebooku - skoda fans slovensko? P.S. nahratie vraj trva cca 1 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.