Publikováno Prosinec 14, 201410 r Ahojte mam radio bolero, počul som že asi sa dá nafleshovat GOSko na túto rádio, je to pravda? da sa dajak spravit aby fungovalo natom GPS? lebo ja tomu neverím. dikes
Říjen 13, 20159 r Autor Ahojte, mám problám s rádiom Bolero. Z ničoho nič, podsvietenie na radiu mi ide na minime. Ked som naštartoval auto bolo mi divné, že radio nesvieti tak ako by malo. Kukol som na nastavenie a hocijak som nastavoval jas nič sa nedelalo. Stretol sa už s tým niekto?
Září 1, 20178 r UP tématu : můj dotaz zní jak nahrát nové uvodní logo do Bolera místo původního edit: musí se přehrat novější SW kdo umí ???? Upraveno Září 1, 20178 r od libor.kratas
Září 10, 20177 r N@pster : do Bolera to nejde jak do Columbusu tam je to prí nastavene v SW takže přehrat za novější SW sk0d@ : zjistl jsem že to umí Juraj z BA zatím
Září 11, 20177 r To je Juraj Korbaš z facebooku - skoda fans slovensko? P.S. nahratie vraj trva cca 1 hod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.