auditor Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj.. nesetkal se nekdo s timhle problemem...? Pri pokusu nastartovat se zhasne cele auto, vcetne budiku...jako kdyz nejde elektrika. Nelze ani nastartovat pres kabely, starter se ani tak ani tak nehne. Pri otoceni klicku se rozsvitej ty spravny kontrolky, vse zhasne az na baterku.. a v dalsi poloze kdy ma auto zacit startovat, se to vse vypne.. a vraceni klicku zept se zase kontrolky rozsvitej a je vse tak jak ma byt... Jo, jde o 1.9SDI. Nesetkal se s tim nekdo...? Nevite poradit...? :help: :help: (nez mne ukamenujete, v minulosti jsem nic podobnyho nenasel, tak asi umite lip hledat.. ). Diky. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj.. nesetkal se nekdo s timhle problemem...?Pri pokusu nastartovat se zhasne cele auto, vcetne budiku...jako kdyz nejde elektrika. Nelze ani nastartovat pres kabely, starter se ani tak ani tak nehne. Pri otoceni klicku se rozsvitej ty spravny kontrolky, vse zhasne az na baterku.. a v dalsi poloze kdy ma auto zacit startovat, se to vse vypne.. a vraceni klicku zept se zase kontrolky rozsvitej a je vse tak jak ma byt... Jo, jde o 1.9SDI. Nesetkal se s tim nekdo...? Nevite poradit...? (nez mne ukamenujete, v minulosti jsem nic podobnyho nenasel, tak asi umite lip hledat.. ). Diky. Jarda vyměň baterku, alespoň zkusmo, ale myslím že ji máš v háji ve zkratu pod zátěží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auditor Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Ahoj.. nesetkal se nekdo s timhle problemem...?Pri pokusu nastartovat se zhasne cele auto, vcetne budiku...jako kdyz nejde elektrika. Nelze ani nastartovat pres kabely, starter se ani tak ani tak nehne. Pri otoceni klicku se rozsvitej ty spravny kontrolky, vse zhasne az na baterku.. a v dalsi poloze kdy ma auto zacit startovat, se to vse vypne.. a vraceni klicku zept se zase kontrolky rozsvitej a je vse tak jak ma byt... Jo, jde o 1.9SDI. Nesetkal se s tim nekdo...? Nevite poradit...? (nez mne ukamenujete, v minulosti jsem nic podobnyho nenasel, tak asi umite lip hledat.. ). Diky. Jarda vyměň baterku, alespoň zkusmo, ale myslím že ji máš v háji ve zkratu pod zátěží Tzn., ze ani v pripade startu pres kabely, pri vadne baterce, by se to takhle chovalo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 může, páč ta tvoje, když půjde při zátěži do zkratu, tak zkratuje i tu v cizím autě, zkus to prohodit a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auditor Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 může, páč ta tvoje, když půjde při zátěži do zkratu, tak zkratuje i tu v cizím autě, zkus to prohodit a uvidíš Diky moc. Tak zkusim kopuit novou baterku, jeste dnes, a uvidime.... a napisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 alebo nekupuj, ale skus obyst tvoju baterku pomocou tych kablov. tak budes vediet urcite ci je baterka v ... haji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auditor Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 alebo nekupuj, ale skus obyst tvoju baterku pomocou tych kablov. tak budes vediet urcite ci je baterka v ... haji myslel jsi to tak, jako ze mam nastartovat...zkusit nastartovat pomoci kabelu...? to nejde, to jsme zkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Myslel to tak,že odpojíš baterku a zapojíš kabely. Stačí odpojit kostru (mínus pól) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Myslel to tak,že odpojíš baterku a zapojíš kabely. Stačí odpojit kostru (mínus pól) no nevím, jestli se tohle bude líbit altíku, ještě můžeš před nákupem vzít tvou starou a nechat ji změřit zátěžákem a víš to hned, nebo jsi půjč jinou od kámoše nebo souseda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 A nějaké náznaky před tím než se tohle stalo byly..nebo prostě z minuty na minutu nejde nastartovat... Nej. asi je zkusit baterku od někoho než kupovat novou...náhodou to baterkou nebude...a co pak...? Nemuže být K.O. startér...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auditor Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 A nějaké náznaky před tím než se tohle stalo byly..nebo prostě z minuty na minutu nejde nastartovat...Nej. asi je zkusit baterku od někoho než kupovat novou...náhodou to baterkou nebude...a co pak...? Nemuže být K.O. startér...??? Naznaky vubec zadny.. proste jsem zastavil u pumpy, vypnul motor... a za 5 minut nenastartoval. No, jak jsem zjistil, je tam stejne stara baterka (odahad min. 3roky), tak koupim novou. Navic, auto pujde v pristim tydnu na 90tis. garancku, tak se uvidi... Uz ted se desim ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 A nějaké náznaky před tím než se tohle stalo byly..nebo prostě z minuty na minutu nejde nastartovat...Nej. asi je zkusit baterku od někoho než kupovat novou...náhodou to baterkou nebude...a co pak...? Nemuže být K.O. startér...??? Naznaky vubec zadny.. proste jsem zastavil u pumpy, vypnul motor... a za 5 minut nenastartoval. No, jak jsem zjistil, je tam stejne stara baterka (odahad min. 3roky), tak koupim novou. Navic, auto pujde v pristim tydnu na 90tis. garancku, tak se uvidi... Uz ted se desim ceny. Každopádně divný....vem si stát se to někde daleko v zahraničí.... Dost starostí... Jinak myslím sou pryč doby kdy byla baterka po 3 letech K.O. aspon 5-6 by mohla vydržet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auditor Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 A nějaké náznaky před tím než se tohle stalo byly..nebo prostě z minuty na minutu nejde nastartovat...Nej. asi je zkusit baterku od někoho než kupovat novou...náhodou to baterkou nebude...a co pak...? Nemuže být K.O. startér...??? Naznaky vubec zadny.. proste jsem zastavil u pumpy, vypnul motor... a za 5 minut nenastartoval. No, jak jsem zjistil, je tam stejne stara baterka (odahad min. 3roky), tak koupim novou. Navic, auto pujde v pristim tydnu na 90tis. garancku, tak se uvidi... Uz ted se desim ceny. Každopádně divný....vem si stát se to někde daleko v zahraničí.... Dost starostí... Jinak myslím sou pryč doby kdy byla baterka po 3 letech K.O. aspon 5-6 by mohla vydržet.. No, jsem ted trochu patral... je to auto odkoupeny ze zamestnani, slouzilo jako sluzebni na jedne z pobocek.. a vypada to ze tam je puvodni baterka z roku 2001... tak myslim ze na to aby zemrela mela uz narok Jak jsem psal vyse, ted autiko pujde na 90tis. garancku, tak se mouchy (aspon nejaky) snad vychytaj, nebot v zari mne ceka cesta na Slovensko, s manzelkou a miminkem.. to bych nerad, aby se tam neco stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auditor Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Tak diky vsem za rady. Nakonec opravdu slo jen o uuuuplne vybitou baterku. Dal jsem novou a fabca jezdi. A opravdu tam byla baterka z vyroby, tzn. z konce 2001, tak mela narok na to zemrit - RIP. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Při otočení klíčku se rosvítí kontrolky jak mají ale nestartuje.Nedělá to vždy.Nědy se mi podaří nastartovat na podruhé a jindy musím zapnou a vypnou zapalování několikrát. Čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Je potřeba se kouknout při otočení klíčku na kontrolku imobilizéru, zda zhasne, nebo bliká, nebo nezhasne ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No imobilizér dovolí naštartovať ale po chvílke to zhasne nie ? Skôr to asi bude spínačka alebo štartér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 este to moze byt spinacka kontakty ... mne to robilo toto ze chcel som nastartovat a nic, az po chvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 kontrolka imobilizeru je zhaslá takže imobolizér to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 (editace) kontrolka imobilizeru je zhaslá takže imobolizér to asi nebude Ne imo ne . To by chytlo a zhaslo. Proč nenapíšeš motorizaci? Editováno: 2. Únor 2008, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 1,4 Mpi 50Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 1,4 Mpi 50Kw Chtělo by to přečíst VAGem . může to být spínací skříňka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Skus premerat vystup zo spinacky na starter - ak je tam pocas startovania + 12V, potom je zavada v spinacej cievke startera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 kde a za kolik mi zistí zavadu přez vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 V servise alebo požiadaj niekoho odtialto z fora kábel tu má každý druhý! Cena je ako kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.