Publikováno Prosinec 28, 201410 r Zdravím jaký význam má zpětný ventil na podtlakové trubce co vede do posilovače brzd? Mě to přisává přes ten ventil.. tak sem přemýšlel že bych tu trubku oddělal a dal tam nejakou obyčejnou hadici ale nevím jaký má význam ten ventil.. Díky
Leden 10, 201510 r Podle me zpetny ventil plni docela podstatnou funkci, jednak dovoluje hromadeni podtlaku v posilovaci, soucasne zabranuje vstupu palivovych vyparu ze sani do brzdoveho systemu (uhlovodiky napadaji soucasti brzd). http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0612041bb-trubka-podtlakova-oe-17226.html
Květen 24, 201510 r Hosi.. jak se meni tahle trubka? vcera mi prdla.. a dneska ji potrebuju bezpodminečne vymenit.. jedna strana je jen na svorku.. ale ta druha mi neda spat.. nema nahodou nekdo fotky z vymeni.. dííííky
Květen 24, 201510 r čo keď sa mi pri tom vyťahovaní poškodila tá gumová priechodka a po vypnutí motora to chvílku sičí......dá sa to zohnať tá priechodka resp. tesnenie ?
Květen 25, 201510 r normálne pokúšal vytiahnúť tu hadicu bola tam neskutočne napevno. sak octavia z 99teho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.