Losky83 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Tak 850W je hodně málo, mám 1450W a nahřívání trvá asi půl minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) tak jsem laboroval o víkendu s pěnou z Jury a prostě mě to moc nejede:( Pak jsme byli v kavárně s velkým pressovačem, kde pěnu dělali za pomocí nerezové konvičky a o dost lepší. Každopádně když to srovnám s mým zlepšovákem, kam se naleje ledové mléko, 5s se pumpuje, tak to prostě nemá konkurenci. Prostě krásně jemná pěna, není potřeba to nechávat odstát atd. Prostě super a to je pouze z 1,5% mléka. Z plnotučného to bude o dost lepší. Doporučuju. Každopádně pěna je na kávě vlažná, ne horká. Stačí tam nalít na dvě kávy třeba 1dcl mléka, hodně to nabude. http://www.kuchynskepotreby.cz/cz-detail-95464-simax-exclusive-kavovar-lin-1l.html Editováno: 12. leden 2015, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 zdarec, nemáte někdo zkušenost s tímto https://www.alza.cz/delonghi-ecam-45-760-w-d2358390.htm začal jem s pákovkou, al ežena pie latte a když příjde návštěva, tak udlat 6 kafí ja za trest, takže máme automat Krups, kterej dokáže z konvičky našlehat mlíko, ale už má cca 6000 cyklů a kafe se furt zhoršuje, tak jsem si říkal že bych koupil něco sofistikovanejšího, ale víc jak 25 nedám týdně uděláme tak 40-50 kafí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Holman Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 Radím - vyhněte se švýcarskému presovači Cremesso! Dělá sice dobrou kávu, ale je poruchový. Neustále se nám blokoval odvápňovací proces (nešel zastavit). Měli jsme presovač několikrát v opravě, ale závada se opakovala. Tak jsme si koupili nový - bohužel zase Cremesso - a tatáž závada se opět opakovala. Teď máme doma dva presovače Cremesso, nefunkční, protože nás nebaví s nimi pořád běhat do opravy. A chystáme se koupit nový presovač úplně jiné značky a jiného výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 (editace) čau, máme 5 a půlroku Bosch tca 5201, až teď se pokakal ventil, jsou v něm dva, tak jsem to rozebral a oba vyměnil. Oprava 800,- a jede jako zamlada. v práci maj chlapi mašiny krups a hodně deloghi. Stroj si kávu namele. Odzkoušené a chutné zrnkové kávy/espressa za rozumnou cenu: Tmavě hnědá Jihlavanka-v akci je hned pryč, dále Marila,teď testuji kafe z pražírny APE espresso NO1, má hustou pěnu a chutná jinak- mě zachutnal až 4 šálek, voní nejvíc ze všech kafí, co jsme měli.Dále budu testovat APE espresso original a espresso LIDL volume 7.... Editováno: 21. Říjen 2017, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Ja mam pakovy Delongi a robil som si test dvoch kav ktore mi najviac chutia. Popradska kava special vs Lavaza. Lavaza ma krajsiu a bohatsiu penu a sice stoji 7€ tak mne lepsie chuti popradska za 3.5€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Popradská káva je dlhoročná klasika, nikdy nesklamala. Máloktorý potravinársky výrobok si v dnešnej ojebávacej dobe tak dlhodobo drží kvalitu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 vyzkoušel jsem několik pákových kávovarů, jden automat, dva na kapsle a nakonec jsem zakotvil u nespressa. jednoznačně nejlepší kafe co jde v domácích podmínkách vytvořit a lepší než ve většině restaurací a kaváren. tomu odpovídá i cena. pokud ale nepijete desítky káv denně, tak se to dá. je to rychlovka, čistá práce bez laborování a 100% výsledek vždy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Ako nemienim sa hadat ale najlepsia kava z kapsuli???? Je pravda ze kazdemu chuti nieco ine. Ja som napr. na blondinky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 ja se hadat zase klidne budu, nejlepsi espresso v domacich podminkach je jednoznacne z kapsli nespresso. co z toho ze par lidi ma kvalitni kavovar a mlynek, ale kafe po uprazeni uz ctvrtym dnem neni jaksi ono, ikdyz doba pouzitelnosti se udava vyssi. nikdo nekupuje v prazirne 100g nekolikrat tydne, aby zajistil 100% kvalitni surovinu. jo to ze dokaze udelat dobry kafe prvni tri dny pote co dotahl dom kilo bobuli a dale z toho tecou patoky uz nikdo neprizna. v restauracich a kavarnach se k tomu navic pridava laxni pristup k udrzbe kavovaru, blee 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Mozes mi povedat v com je rozdiel medzi kapsulami napr do Dolcegusto a kapsulami nespresso. Lebo ja som si myslel ze kapsule ako kapsule a tie klasicke su naprd. Nespresso som este nemal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Ja si sem tam dam nespresso, ale zeby som z toho padal na zadok sa neda povedat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 dolce a nespresso je vpodstate neco jako Skoda vs Bmw. ja piju espresso a i ostatni kavy bez cukru a mlika a uz vim, ze kafe neni horka voda, ale opravdu je sladky,horky, chutove zabarveny atd. Dolce udela nejaky kafe, ale chutove a harmonicky velka slabota. z nespressa leze presne to, co od espressa ocekavam. jeste mam Tchibo na jejich kapsle, to le jepsi nez Dolce co se kavy i pripravy tyka, ale porad to neni ono. u paky a mlynku me rozcilovalo to laborovani, hrubost hleti, pechovani, kazdy kafe jiny. na stole a ve drezu pordel, vsude kafe, blee. no automat to me zklamalo nejvic.kdyz je uplne novy, tak budiz. ale az so pace byt trochu zanese mlynek a vypust, tak ma kafe hnusnou pachut, ikdyz vetsina lidi to nepostrehne, ale nejhorsi jsou ty plisne co v masine vevnitr rostou, maji tam idealni prostresi.takze cisteni porad, hrozna drbacka. navic do mlynku se nasypou bobule ve vetsim mnozstvi a jsem nucen pit jen ten jeden druh a treti den je poznat vyvytrani. nektery jsou i na mletou, ale to je totalni nouzovka. asi je potreba vyzkouset vic moznosti a najit si to svoje. mam jeste french press, moka konvicku a prekapavac, kave neni je espresso. a nez nejakou levnou pakovku, tak rozhodne lepsi je ta moka konvice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 My jsme měli kávovar Delonghi a z toho kafe bylo skoro až návykové, Když jsme si v kauflandu koupili mleté Segafredo, tak to bylo jako u bývalého Agipu. Časem se ale odlomil u páky jeden upevňující element. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Mne kava z kapsuli Dolce gusto vobec nechuti, je to ako granulovane nescafe. Mam rad presso zo zrnkovej kavy. Mam pakovy kavovar a neviem si ho vynachvalit. Ale hlavne to je o druhu kavy aky sa tam da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilikas Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Mě s rozbil doma kávovar překapávač, a chtěl bych koupit presovač, ale nejlíp takový abych tam mohl sypat normálně mletou kávu, nevíte jestli se dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Je ich kopec, vyberaj napr. tu https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/f:10820:360006/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilikas Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 A máte někdo zkušenost s nějakým, který stojí za to? ne moc drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ja som mal pakovy z Lidlu za 50€ a bol super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Keďže o kúpe takého stroja už dlhšie uvažujem, rozhodol som sa prekvapiť na Vianoce svoju polovičku aj seba týmto https://www.hej.sk/espresso-delonghi-ec820-cierne/ Dali mi k tomu ešte 15% zľavu, takže výsledná cena je 144 Eury aj s dopravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavies Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 (editace) My máme doma tento http://grandecoffee.cz/ dokáže ti udělat z mleté kávy i z kapslí, a navíc delá fakt super napěněnou kávu Editováno: 18. Prosinec 2017, autor: Octavies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilikas Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Tak díky moc, ten vypadá solidně, hlavně že má tolik funkcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) Čau, koukám na ten delonži stroj, to ti i za 20 tisíc podrbe pytel, ne ? ? ? ? To byl ftip Jináč jsme pořídili za draho Baristu od Tchibo a to bylo docela čerstvé, chutnalo výtečně. V albertu měli akci, 1 kilo baristy zdrn ,místo 590,- pouhých 240,- kč za zrno/kilo. Je ale znát že je starší než tamta dávka tchibo baristy. Jinak vedoucí v práci chlastí Lavazza v černým pytli, smrdí jak starý ponožky i to kafe, šéf mi furt nabízí ale já nechci, nakone c mu to kolega prásknul, že je to hnus, tak jsem si přiznal taky. Nevim odkud to fasujou ale to je hnus největší. Logrem tu chuť přetluču. Chodíme do kanclu vedle na kafe z Lidlu volume 10. Je to lepší než rospustný, než logr než cokoliv jiného v práci. Přístroj používáme Delonghi https://www.euronics.cz/espresso-delonghi-magnifica-ecam22-110b-cerne-delecam22110b/p197162/ uvaří až 20 kafí za den. Má víc možností než můj bosh. Udělá kýbl pressa najednou. šéf má tohle https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjB4bToqarYAhWmHJoKHW87DwYQjhwIBQ&url=https%3A%2F%2Fwww.okay.cz%2Fkrups-ea-8107%2F&psig=AOvVaw2K3Ht5xT7s8PdB3kYTuHQu&ust=1514468615977901 po naší kritice sračkový Lavazzy bude zakupovat testovací pytel kafe z lídlu vol.10. Tak jsem zvědav ze který mašiny bude kafe lepší. Udělá taky kýbl kafe. Obě ty mašiny jsou lepší než to co mám doma. A velkej šéf má delonži tak za dvacku, k němu ale nechodíme Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 když už je řeč o tom DeLonghi, máme v práci už asi 4 roky tento . Měsíc zpět jsme ho dávali na takový preventivní servis, vyčištění a servisák z něj vyčetl, že jsme si udělali 21 465 káv (je nás na něj asi 12). Je to pracant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalHos Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Taky jsme dlouho přemýšleli jaký kávovar pořídit, protože kávu pijeme celá rodina denně a tak jsme aktivně všichni začali hledat na netu. Co by člověk pro kafe neudělal, že. Já jsem našel tuhle stránku https://vas-pomocnik.cz/kavovary/ kde mají všechno, co potřebujete vědět ke koupi, takže jsme díky tomu vybrali Catler ES a jsme vážně spokojení. Máme ho asi třičtvrtě roku a díky občasnému čištění pořád šlape jak má a žádný problém jsme neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.