suri. Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 v poriadku to nie je , jedine počúvať odkiaľ to ide , robí to na všetky polohy radiacej páky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) ona to není V6, ale nýbrž VR6 a to je kurna rozdíl no něco ti tam chrčí, až na tom tvym poslední videu je fakt něco slyšet, mě to přijde spíš ta DSG co psal šuri. tady máš video z kamery. Editováno: 26. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ano, dělá to stejně na P/R/N/D/S....beze změny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 a pustil sis to moje video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tak mě napadlo - co setrvačník, to je asi blbost? kokta7: jo, pustil jsem si to...to je obrněný transportér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 no zvuk 3.6 VR6 garantuji že motor je v pohodě, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) nic Editováno: 26. leden 2015, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Tak chlapci beru zpět můj motor oproti tomu co tu proběhlo je slepota květin i když má přes 300tkm. Kokta7 : to je fakt v pohodě ten motor? Kolik máš TKM? Camron: hele tak takhle mi to rachtalo jednu dobu ale o dost míň ale co tam leješ za olej? dáváš aditiva? A ještě když parku jdeš dáváš první řučku a potom P nebo jen P zhoupne se a pak ručku? Jo jinak dneska jsem po výměně oleje místo 5w40 jsem se rozhodoval mezi 0w40 mobil1 nebo 5w50 mobil1(nemá VW normu, ale dalece jí překračuje...) no je tam ten druhej a je možný že to je jen výměnou za nový olej + svíčky ale motor teď není slyšet když jsem před autem když je zavřená kapotu tak není slyšet že je nastartováno... Takže pro mě dobrý. Editováno: 26. leden 2015, autor: LadaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 na tom autě je cca 53000km, auto je fakt v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tak to jsi měl fakt pravdu s tím ušním Já to prostě porovnávám s dalším firemním autem kde je taky v6 a ta prostě je úplně jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 jaká v6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 BMW M135i ale to auto si za 40 tisíc co má najeto prošlo větší záhul než moje auto po celou dobu ale přesto ten motor jde a běží prostě "jinak" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Srovnavas nesrovnatelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Tak to už jsem pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Chlapi, je tu někdo s 3.6 v okolí Brna? Uherske Hradiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Tak poslední pokus...jestli teď tam nikdo nic neuslyší, tak jdu k psychiatrovi. Takové chro-chro a prapodivné mlácení https://www.youtube.com/watch?v=eEIl48OAyP4&feature=youtu.be Tohle rozhodně dobre není....mimojiné v 90tis komplet rozvod motoru včetně oil.čerpadla a nastavovaču...motor šlape nádherně...a domluvte ten sraz na 2.5.2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Hoši sejdem se,poslechnem si pokecame,poradíme a všichni budem spokojeny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Dolní Němčí, tj. 16km od Uherského Hradiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 29. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Tohle rozhodně dobre není....mimojiné v 90tis komplet rozvod motoru včetně oil.čerpadla a nastavovaču...motor šlape nádherně... Ahoj, to reaguješ na co? Komu to měnili v 90tkm a proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Páni, kde jsou u 3.6 rozvody? Na levém boku motoru (na straně řidiče)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 na strane prevodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Aha...a to je jaka strana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Levá ve směru jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Dolní Němčí, tj. 16km od Uherského Hradiště Čau tak příští sobotu někde na benzince? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Ahoj, to reaguješ na co? Komu to měnili v 90tkm a proč? no mě to měnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.