Whisperer Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 No sláva! Tak už i já dnes flashnuto na SW 367 a hned to Bolero hraje jináč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Je to fakt rozdíl a hraje to moc dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 (editace) @Blazin95 @Whisperer Mohli by jste prosím vyfotit tu obrazovku Bolera, kde je verze HW a SW? Díky. Editováno: 17. Prosinec 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 FIII FL ma dalsi reproduktor pod infotainmentom resp. za radiacou pakou? V cenniku som nasiel pre Surround stale 6x repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Toto sa už objavovalo aj pred FL... ale nikto zatiaľ neupresnil detaily, aká výbava to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 co ak je to zapojenie na subwoofer? hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Je to součástí ecall který musí mít jeden nezávislý reproduktor (aspoň tak mě to bylo vysvětleno). Ostatně z tama nejde nic slyšet, nehraje to spolu s rádiem, minimálně ne v kombinaci s Amundsenem. Ta mřížka se objevila spolu s ecall v MR18. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 myslím, že je to přesně jak píše @Martab tohle už mám v MR 2018 a mám tam ten eCall a nic z tama slyšet není, tedy myslím co se týče zvuku z mého Amundsenu.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Zdravím, tak jsem si nechal ve Škodovce dodělat zadní repro, krom toho, že se mi v nastavení zvuku zprovoznilo nastavení prostorového zvuku (např. jde přesunout zvuk dozadu, doleva, atd.), je tam i funkce Škoda Surround, nicméně po zapnutí mi ten zvuk nepřijde kdoví jak lepší. Samo o sobě Fabia III (inf. Swing) má kvalitní zvuk, ale čekal jsem, že ten Surround bude něco navíc (zní to, jakoby se to trochu dusilo pod polštářem). Nicméně spokojený jsem, protože jsem chtěl ozvučit i zadní prostor. Mj. nevíte, čím a jak myjí v servise auto (ručně, nebo kartáče)? Ikdyž jsem nechtěl, auto mi umyly a přijde mi dost poškrábané takovými mikro škrábanci. Možná to tam už bylo a nevšiml jsem si, ale auto myju od novoty pouze na bezkontaktu, nikdy v myčce nebylo. Díky moc za postřehy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 @JaboukebNo taky jsem dodělal kdysi zadní repro a Surround také zjevil ale v podstatě nebyla žádná změna zvuku kromě snížení hlasitosti a nakonec se zjistilo, že některých swing radiích Surround není. Nyní v Swing+ hraje jak má ale mám ho vyplý protože co vyloudí ze sterea nic moc, Jen u některých skladeb něčemu pomůže. Dotaz na mytí dej do správné sekce, sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domiix Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 Ahojte, nemáte niekto link na stiahnutie firmwaru MST2_EU_SK_ZR_P0367T? Nedávno som si zaobstarala Fabku a chcela by som aktualizovať Bolero z 0363 na 0367. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Ahojte. Vie mi niekto poradit ako mam nakodovat Surround na Swingu (výbava Ambition). Podla návodov sa koduje Řidič informačního centra 5F dlouhé kódování Bajt 11 Bit 0-7 pozice 04 Problem je v tom ze Moj VCSD 18.2. mi neponukne popisy dlhého kodovania (kalkulačku s popismi). Takže neviem ktorý bit zo siedmich treba zmenit. Zaškrtnutý je bit 0 (binary 00000001). Nie je tam výberova roletka s popisom a neviem ktorý treba zmeniť. Dá sa však začiarknuť aj viac bitov naraz , nie len jeden ako je v navodoch na nete (napr. https://www.youtube.com/watch?v=b8XFqh-p5gU). sken ako by to malo vyzerať pri kodovani. Prosím o radu ako to mám nakodovať bez popisov v labeloch kalkulačky a VCDS 18.2. Tu je ako to vyzera u mna. ďakujem. Editováno: 28. Září 2021, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 prepis 01 na 04 v riadku 3, spravne uloz a mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) 5 minutes ago, wirer said: prepis 01 na 04 v riadku 3, spravne uloz a mas Nerozumiem binarny kod 00000001 mam prepisat na 00000004?? To asi nezoberie je to binar? Upresni nechapem ako to myslis. Inak Dakujem. Takto by to malo vypadat na tom videu co spominam vyssie. To si myslel? Editováno: 28. Září 2021, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Pisem riadok 3, nie riadok 4. Binar je stale iba 0 a 1, do binaru 4 nedostanes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 26 minutes ago, wirer said: Pisem riadok 3, nie riadok 4. Binar je stale iba 0 a 1, do binaru 4 nedostanes! Myslis v Byt2 - označiť a Byt0 - odznačiť tak aby bol výsledný binary :00000100? Vid obrazok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 No každý kto denne nekoduje nerozumie tym odbornym sloganom. Tak ako to nakodovat . Binary musi byt 00000100 aby som bez popisov aktivoval Surround? Nema niekto na tuto jednotku label popis? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 je jedno ako sa k tomu dostanes, ci pojdes lahsou cestou a prepises riadok 3 z 01 na 04, alebo budes zaskrtavat postupne policka aby si dostal vo vysledku 04, alebo si zoberes kalkulacku a budes prepocitavat hex/binary...nekodujem denne, moznosti som ti napisal. dobehni a ti to nakodujem, nemam problem... akoze sorry, kludne mi daj aj negativne hodnotenie, ja to prezijem, ale za tych 20 hodin od kedy si sa prvykrat pytal, 2krat som ti odpovedal, uz si to mohol mat davno nastavene :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 1 hour ago, wirer said: je jedno ako sa k tomu dostanes, ci pojdes lahsou cestou a prepises riadok 3 z 01 na 04, alebo budes zaskrtavat postupne policka aby si dostal vo vysledku 04, alebo si zoberes kalkulacku a budes prepocitavat hex/binary...nekodujem denne, moznosti som ti napisal. dobehni a ti to nakodujem, nemam problem... akoze sorry, kludne mi daj aj negativne hodnotenie, ja to prezijem, ale za tych 20 hodin od kedy si sa prvykrat pytal, 2krat som ti odpovedal, uz si to mohol mat davno nastavene :/ Dakujem za tvoju trpezlivost. Ak to spravim podla obrazku vyssie tak by to malo byt OK? Inak 04 je v binary 00000100 to som ocakaval ze potvrdis. V riadku 3 viem iba zaskrtnut a nie prepisat. Chcel som vediet ci kod 00000100 plati aj pre ine vozy (Karoq) co je v hex tvojich 04 ak to dobre chapem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 I bez popisek stačilo kod zaškrtat a nahoře by se to objevilo. Taky je nemám a taky takhle dělám. A 00000100 bude stejný vzdy a všude 04 .Ale jestli to v jinem autě bude na této pozici znamenat to stejné jak u f3 už musiš hledat jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 @Peppo proč pořád cituješ příspěvky nad sebou?🙈🙈 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qombo Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 (editace) Caute takze samozrejme aj ja mam Bolero ( verzia 363 ) na ktorom nefunguje skoda surround a chcel by som sa opytat z toho co som tu vycital tak sa to riesilo cez autorizovany servis ze vam aktualizoval sw vsak? Bol som v Morrise v Kosiciach sa na to opytat a tam mi povedali ze u nich sa to neda ajked auto je este v zaruke Takze otazka musi sa to asi riesit iba cez autorizovany servis vsak? popripade skusim napisat do Qalt-u v ke co by s tym vedeli robit Editováno: 25. leden 2022, autor: Qombo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Ak cez servis,tak iba autorizak,alebo niekoho,kto vie pracovat a ma pristup k trebars tu spominanemu VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 (editace) Aktualizácia sa dá zvládnuť aj doma, tuším v sekcii u Octavii 3 je odkaz na voľné stiahnutie FW. Stačí to hodiť na SD kartu a vyvolať aktualizáciu. Edit: link na príslušné téma u Rapidu https://forum.skodahome.cz/topic/152336-bolero-amundsen-columbus-mbi2-firmware-update-mst2_eu_sk_zr_p0478t/ Editováno: 25. leden 2022, autor: Thief1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.