rominator33 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Zdravím, koupil jsem fabii cca před 3 měsící r.2002, najeto 110.000 km, ted jsem se známým měnil olej a zjistil, že pod víkem prosakuje olej, sundal jsem víko vyměnil těsnění. Při sundání jsem se zhrozil jak to vypadá ( zakarbonované), zřejmě předchozí majitelé auto dusili, protože byl olej pravidelně měněn, co s tím trochu jsem to vyčistil, známý říkal, že existuje nějaká kapalina co se nalije do oleje, nechá motor cca 40 minut běžet, vylije se olej vymění a údajně jsou ventily čisté moc tomu nevěřím má někdo zkušenosti, děkuji přikládám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Tohle je celkem humus,.. hlavu mas vyndanou, tak kup arvu, nebo nejake takove to dalsi sracky a poradne vse rozeber vycisti a pak sloz,.. nic jineho s tim neudelas a kor kdyz si to takhle uz nacal,.. to je snad jeste horsi,... struktura je na rusena a zacne se to samo cistit a tim padem zanaset i motor,.. udelal bych to takovymito srackami a poradne steteckem,... popripade to odvez do servisu, maji tam na to takovy specialni stul se stetcem kde ze stetce tece neco na zpusob arvy a krasne to cisti,.. takze cca pul hodky prace a vycisti se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Koukni na téma mazivářská poradna. Tam je to popsáno. Tyhle vyplachovače moc nefungují. Doporučuje se změnit olej a vyměnit ho několikrát po sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) Idealne potopit cele do ultrazvuku ten by to dal doporiadku Rad by som vedel aky olej si tam lial ked toto urobil . Editováno: 12. Duben 2016, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nb1 Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 toto robi olej Castrol, magnatec 10w40 :-) , ja som mal rovnaky problem, zmenil som na shell helix hx7 a uz je celkom cisty... podla mna staci len zmenit olej a po case sa to vycisti - presne tak som to urobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sachmar Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 (editace) Takhle zakarbonovat motor způsobuje Castrol magnatec a přetáhle výměny olejů. Já takovou Fabii koupil kde byl používaný celou dobu jen Castrol magnatec a když jsem jen tak sundal víko ventilu měl jsem to zamrdané skoro jako na obrázku výše,tak přecházím na Shell HX7 10W-40 častěji měním olej a tak postupně se snažím motor čistit. Jak jsem na Castrol magnatec nedal dopustit,tak teď opravdu věřím i po konzultaci z 3 automechaniky nezávislých na sobě,že Castrol maganatec stojí za vyliž koule.Toť moje zkušenost z PRAXE! Editováno: 9. Srpen 2019, autor: sachmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.